Αναζήτηση για περισσότερες από 1729 εγγραφές
- Σάβ 06 Ιουν 2026, 21:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λειτουργία ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Θετικά, αρνητικά και αναγκαίες βελτιώσεις
Συνώθως τα "μαθητευομενοι μαγοι" και "αλεξικερευνα της ιδιοκτησιας" έρχονται στις πρώτες στραβές, πλέον ορισμένοι δεν περιμένουν ούτε αυτές για να απαξιώσουν.
- Σάβ 06 Ιουν 2026, 21:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Léo Matos - Αθλητικός Διευθυντής
Παικταράς και φοβερή προσωπικότητα! Μακαρι να βγει αντίστοιχος αθλητικός διευθυντής
- Σάβ 06 Ιουν 2026, 21:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν η καριέρα του Μάτος σαν στέλεχος έχει την μίση καύλα από αυτή που είχε σαν ποδοσφαιριστής θα μας πάει πολύ ψηλά.
Καλώς ήρθες σπίτι Λεο!
Καλώς ήρθες σπίτι Λεο!
- Σάβ 06 Ιουν 2026, 21:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Το μόνο μου παράπονο εως τώρα, είναι που στη φιέστα του 19 έσκασε μύτη με εξάδα μπύρες, και οχι με ρετσίνα.
Έδειξε οτι δεν κατάλαβε που βρίσκεται και τι σημαίνει Τούμπα
Έδειξε οτι δεν κατάλαβε που βρίσκεται και τι σημαίνει Τούμπα
- Σάβ 06 Ιουν 2026, 22:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Dimitrisou έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 21:11 Αυτή την μη πω τι λέξη με τους μπροστινούς της διοίκησης κτλ. μήπως είναι η ώρα να την κόψουμε;
Εγώ παντού τον Σαββίδη βλέπω να κράζουν.
Άρα να απολυθούν οι μπροστινοί δεν έκαναν καλά την δουλειά τους.
Αχααχααχα
Πραγματικά όμως, ρε φίλε. Θα τη γράψω εγώ για σένα τη λέξη: υπερμαλακιάρα.
- Σάβ 06 Ιουν 2026, 22:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Πραγματικα τα παλικάρια του Χ δίνουν ρέστα με την σημερινή ανακοίνωση..
Αρχική αντίδραση:τι να σου κάνουν και ο Αντρέ με τον Μάτος χωρίς μπάτζετ.
Εξελιγμένη βερσιόν:μην τους κάψουμε και αυτούς για να σωθεί ο μπατιρης.
Τελευταίο απντειτ:άλλοι δύο γιεςμεν του μπατιρη.
Εγώ στεναχωριέμαι μέχρι το ...
- Σάβ 06 Ιουν 2026, 22:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτή την μη πω τι λέξη με τους μπροστινούς της διοίκησης κτλ. μήπως είναι η ώρα να την κόψουμε;
Εγώ παντού τον Σαββίδη βλέπω να κράζουν.
Άρα να απολυθούν οι μπροστινοί δεν έκαναν καλά την δουλειά τους.
Αχααχααχα
Πραγματικά όμως, ρε φίλε. Θα τη γράψω εγώ για σένα τη λέξη: υπερμαλακιάρα ...
- Σάβ 06 Ιουν 2026, 23:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Πραγματικα τα παλικάρια του Χ δίνουν ρέστα με την σημερινή ανακοίνωση..
Αρχική αντίδραση:τι να σου κάνουν και ο Αντρέ με τον Μάτος χωρίς μπάτζετ.
Εξελιγμένη βερσιόν:μην τους κάψουμε και αυτούς για να σωθεί ο μπατιρης.
Τελευταίο απντειτ:άλλοι δύο γιεςμεν του μπατιρη.
Εγώ στεναχωριέμαι μέχρι ...
- Κυρ 07 Ιουν 2026, 02:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αντρέ Βιεϊρίνια - Τεχνικός Διευθυντής
Έβαλα να δω πριν λίγο το ντοκιμαντέρ των μπεταραδων.
Μαλακες, υπάρχει πιο συγκινητική στιγμή απ τον αντρε να μπαίνει τραυματίας στο 90 και όλο το γήπεδο να σιεται φωνάζοντας το όνομα του; Όσες στιγμές και αν έχω ζήσει με αυτή την ομάδα, νομίζω αυτή μου χει μείνει χαραγμένη πιο πολύ από όλες. Οπότε ...
Μαλακες, υπάρχει πιο συγκινητική στιγμή απ τον αντρε να μπαίνει τραυματίας στο 90 και όλο το γήπεδο να σιεται φωνάζοντας το όνομα του; Όσες στιγμές και αν έχω ζήσει με αυτή την ομάδα, νομίζω αυτή μου χει μείνει χαραγμένη πιο πολύ από όλες. Οπότε ...
- Κυρ 07 Ιουν 2026, 07:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Γρήγορα αντανακλαστικά οι ενορχηστρωτεσ. Έκανα μια γύρα να δω αντιδράσεις διαβάζω για αυτοφορακηδες και ερωτευμένους με τα ρούβλια.ετσι είναι άμα η σχέση σου με τον ΠΑΟΚ είναι να γράφεις τα σοσιαλ κατά ριπάς και δεν ξέρεις ποιοι είναι αυτοί που ανακοινώθηκαν. Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή αλλά ...
- Κυρ 07 Ιουν 2026, 13:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Σωωωπα ρε
Δε γίνονται στην Ελλάδα τέτοια πράγματα ποτέ, δεν έγιναν ποτέ στο παρελθόν και δεν θα γίνουν στο μέλλον
Κάτσε τώρα έχουμε να πέσουμε τ ανάσκελα επειδή έκλασε η γκιλφ, δεν έχουμε χρόνο για τετοια παραμυθια
Ααα και που στε: μη ξεχάσουμε να τονίσουμε ότι δεν χειροκρότησε όλη η τούμπα το ...
Δε γίνονται στην Ελλάδα τέτοια πράγματα ποτέ, δεν έγιναν ποτέ στο παρελθόν και δεν θα γίνουν στο μέλλον
Κάτσε τώρα έχουμε να πέσουμε τ ανάσκελα επειδή έκλασε η γκιλφ, δεν έχουμε χρόνο για τετοια παραμυθια
Ααα και που στε: μη ξεχάσουμε να τονίσουμε ότι δεν χειροκρότησε όλη η τούμπα το ...
- Κυρ 07 Ιουν 2026, 14:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε καλά δεν πιστεύαμε ότι έπεσε μια βόμβα στα σοσιαλ δηλαδή σε ένα παράλληλο σύμπαν , εμείς εισπράτταμε αλλά στο γήπεδο και άλλα διαβάσαμε στο ίντερνετ. Γνωστά αυτά. Γίνεται προσπάθεια κάνα χρόνο τώρα αλλά δεν βγαίνει πουθενά.
- Δευ 08 Ιουν 2026, 22:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αντρέ Βιεϊρίνια - Τεχνικός Διευθυντής
Η αλήθεια είναι ότι είχα ζητήσει όταν σταμάτησες,ο ρόλος που θα αναλάβεις στην ομάδα να μην επιφέρει φθορά γιατί δυστυχώς αργά η γρήγορα θα σε αποδομησουμε.
Μακάρι να βγω λάθος αλλά οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ αυτού
Καταλαβαίνω πως το λες αλλά στον ΠΑΟΚ ήμαστε ..
Και το κυλικείο της Τούμπας ...
- Παρ 27 Ιουν 2025, 12:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Καλησπέρα και από μένα.
1) Σχετικά με τον στόπερ μην ασχολείστε με παίκτες προοπτικής. Πάμε για πρωτοκλασάτο παίκτη με αγορά 4-5 εκατ. Ευρώ και συμβόλαιο άνω του εκατ.
2) Μια από τις βασικές επιλογές στα χαφ (ίσως η βασική) αγωνίζεται στη Γαλλία και η ομάδα του δεν τα πήγε καθόλου καλά πέρυσι.
3 ...
1) Σχετικά με τον στόπερ μην ασχολείστε με παίκτες προοπτικής. Πάμε για πρωτοκλασάτο παίκτη με αγορά 4-5 εκατ. Ευρώ και συμβόλαιο άνω του εκατ.
2) Μια από τις βασικές επιλογές στα χαφ (ίσως η βασική) αγωνίζεται στη Γαλλία και η ομάδα του δεν τα πήγε καθόλου καλά πέρυσι.
3 ...
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 13:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Ρε παιδιά. Παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και δεκαπέντε χρόνια και από όλα όσα έχω δει, αυτό με έκανε να αγανακτήσω και έκανα εγγραφή για να γράψω…
Έλεος πια με τις μισθοδοσίες και τα κολλήματα σας εδώ μπαίνουμε να δούμε για καμιά μεταγραφή, κανένα παπά να καβλαντισουμε με την ΠΑΟΚάρα, φτάνει σας ...