Η αναζήτηση βρήκε 618 εγγραφές
- Πέμ 13 Νοέμ 2025, 17:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
Το πραγματικό ερώτημα, την απάντηση βεβαίως ήδη την ξέρουμε, είναι για ποιο λόγο τόσο πολύς κόσμος παριστάνει τον χαζό και ισχυρίζεται ότι δεν αντελήφθη ή δεν καταλαβαίνει ούτε τη διεύθυνση ούτε την κατεύθυνση τόσων και τόσων στοχευμένων λασπολογιων και επιθεσεων
- Δευ 17 Νοέμ 2025, 20:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
αυτοσ ο ρετρο εχει 1,5 μηνα που καθε 4-5 μερες λεει τελειωσε..
- Πέμ 20 Νοέμ 2025, 21:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Βγάλτε μια κόλλα χαρτί, απροειδοποίητο τεστ σε αγνωστο αρχαίο κείμενο
Αρνούμαι να μπω στη διαδικασία να τα μεταφράσω όλα αυτά
Ο ετσι, ο αλλιώς, ο αδυνατισμένος, ο χερ, ο κουμπάρος, το τριάδι και τα καλάβρυτα
Αρνούμαι να μπω στη διαδικασία να τα μεταφράσω όλα αυτά
Ο ετσι, ο αλλιώς, ο αδυνατισμένος, ο χερ, ο κουμπάρος, το τριάδι και τα καλάβρυτα
- Πέμ 20 Νοέμ 2025, 21:40
- Jump to forum
- Jump to topic
ΝΗΣΤΙΚΟ ΑΡΚΟΥΔΙ ΧΟΡΕΥΕΙ ?
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 18:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν κατανοώ ποιός ο λόγος που έχουν γραφτεί 100 ποστς από όταν την έπεσα λίγο να ξεκουραστώ. Αυτή η συμφωνία, που επικαλείται η ΚΑΕ ότι έχει λάβει χώρα πριν 2,5 μήνες, μου μοιάζει δύσκολο να είναι αποκύημα της φαντασίας του Χατζόπουλου ως προς το περιεχόμενο και τους όρους της. Δε βλέπω κάτι ...
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 19:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι today σήκωσαν το θέμα σε αυτή τη περίπτωση
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 20:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Συμφωνώ 100 %.
Αν στα χρέη περιλαμβάνεται και η "βοήθεια" του Ιβαν, τώρα είναι η ώρα να αποπληρωθεί κι αυτό.
Δεν νομίζω να το απαιτεί ο Χατζόπουλος.
Θα το θέλει και ο ίδιος ο Μυστακίδης για να αναλάβει χωρίς σκιές.
Δεν νομίζω ότι υπάρχουν τρικλοποδιές..
Αν στα χρέη περιλαμβάνεται και η "βοήθεια" του Ιβαν, τώρα είναι η ώρα να αποπληρωθεί κι αυτό.
Δεν νομίζω να το απαιτεί ο Χατζόπουλος.
Θα το θέλει και ο ίδιος ο Μυστακίδης για να αναλάβει χωρίς σκιές.
Δεν νομίζω ότι υπάρχουν τρικλοποδιές..
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 14:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
Πουλα και φυγε .
Και φυγε μακρια.
Κανα ερημικο νησι στον ειρηνικο να μην ξανακουσεις για ΠΑΟΚ ,να γλιτωσεις.
Τη μια μερα ηρωας την αλλη .....
Αηδια καταντησαμε.
Και φυγε μακρια.
Κανα ερημικο νησι στον ειρηνικο να μην ξανακουσεις για ΠΑΟΚ ,να γλιτωσεις.
Τη μια μερα ηρωας την αλλη .....
Αηδια καταντησαμε.
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 15:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα ακουστεί και το βαριά βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα;Jim_Chatz έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 15:26 Συνεχίστε έτσι, και το αυριανό sold out πολύ σύντομα θα γυρίσει boomerang
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 15:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Άσε τις εξυπνάδες και μίλα καλύτερα για τον άνθρωπο που όταν σε έσωσε δεν είχες ξανακούσει το όνομα ΜυστακίδηςJim_Chatz έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 15:51 Φτάσαμε στο σημείο ο Χατζόπουλος να αντιμετωπίζει έναν επιχειρηματία του βεληνεκούς του Μυστακιδη λες και είναι κανένα αφερεγγυο παιδαρελι
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:13
- Jump to forum
- Jump to topic
5 μήνες ασχολούμαστε με έναν άνθρωπο που δεν έχει βγάλει μιλιά και μιλάει μέσω κυρ μιμη και ΤΤ. Το ένα βρωμάει το άλλο ξυνίζει. Οχι αγαπητέ. Είμαι φτωχός, αλλά έχω αξιοπρέπεια. Επιστολές του Χριστού πουλούσαν άλλοι. Αν θέλει να πάρει την ΚΑΕ να την απογειώσει ας πληρώσει ότι συμφώνησε και φυσικά θα ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Τίποτα τυχαίο δεν είναι, κυνήγι θέλει ο κύριος μπιλιονερ,το σημερινό μετά και την χθεσινή συμφωνία ΠΑΕ ερασιτέχνη, δείχνει που αποσκοπούσε ο συγκεκριμένος.
Τώρα αν με ρωτάτε,έχει την πολυτέλεια ο μπασκετικός ΠΑΟΚ μετά απο τόσα πέτρινα χρόνια να διώχνει τέτοια πορτοφόλια, ξεκάθαρα θα πω όχι.
Για ...
Τώρα αν με ρωτάτε,έχει την πολυτέλεια ο μπασκετικός ΠΑΟΚ μετά απο τόσα πέτρινα χρόνια να διώχνει τέτοια πορτοφόλια, ξεκάθαρα θα πω όχι.
Για ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 19:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετά από τόσους μήνες που έχουμε γίνει κ*λος η πρώτη δήλωση Μυστακίδη (και αυτή σαν Alpha Group και κάτι παρόμοιο) ήταν εκβιασμός «αν θα πάρουμε την ΚΑΕ…» και εμείς πρέπει να παραμείνουμε ισαποστάκιδες;
Τον Χατζόπουλο 5 χρόνια δεν τον ξέρουμε, η ΚΑΕ βγάζει συνεχείς ενημερώσεις-ανακοινώσεις αλλά ...
Τον Χατζόπουλο 5 χρόνια δεν τον ξέρουμε, η ΚΑΕ βγάζει συνεχείς ενημερώσεις-ανακοινώσεις αλλά ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 19:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ λοιπόν κάτι τέτοια Αμερικανάκια, τα βλέπω σαν το ενοχλητικό σκουπιδάκι που έχει κάτσει εκεί πίσω στο φάρυγγα και περιμένεις απλά να σου έρθει η καλή η χλέπα για να το αποβάλεις.
Το συγκεκριμένο τυπάκι λοιπόν, ακόμα και μεγαλομέτοχος να γίνει στο μπάσκετ, προσωπικά σαν αυτό το σκουπιδάκι θα το ...
Το συγκεκριμένο τυπάκι λοιπόν, ακόμα και μεγαλομέτοχος να γίνει στο μπάσκετ, προσωπικά σαν αυτό το σκουπιδάκι θα το ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 20:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα 250 για το γήπεδο πριν πάρει το οτιδήποτε μια χαρά τα ανέμιζε. Τώρα υπάρχει φόβος μην τον κάνει μπινια ο Χατζόπουλος.
Αλλά ποιος τα θυμάται αυτά πλέον.
Συγγνώμη.
Αλλά ποιος τα θυμάται αυτά πλέον.
Συγγνώμη.