Αναμένουμε πρώτα επίσημες ανακοινώσεις.
Η χαρά μου εμένα θα είναι μόλις δούμε τις πρώτες κινήσεις όπου θα φανούν όντως οι προθέσεις του νέου ιδιοκτήτη.
Ελπίζω πραγματικά στο καλύτερο αυτό του τμήματος που δεν πρόλαβα να ζήσω επιτυχίες του!
Υγ: Αν γράψω τι πιστεύω για ορισμένους εδώ μέσα που στην ...
Η αναζήτηση βρήκε 618 εγγραφές
- Τετ 22 Οκτ 2025, 10:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
Πρόεδρε ένα μεγάλο ευχαριστώ και θα είσαι για πάντα στην καρδιά κάθε ΠΑΟΚΤΣΗ.
Ανέλαβε την ομάδα όταν αυτή ήταν σε οικονομικό αδιέξοδο, με προσωπικές οικονομίες έβαλες πλάτη, έκανες τεράστια πρόοδο με την αποπληρωμή των χρεών και πλέον παραδίδεις την ομάδα στην καλύτερη φάση που ήταν ποτέ αυτόν τον ...
Ανέλαβε την ομάδα όταν αυτή ήταν σε οικονομικό αδιέξοδο, με προσωπικές οικονομίες έβαλες πλάτη, έκανες τεράστια πρόοδο με την αποπληρωμή των χρεών και πλέον παραδίδεις την ομάδα στην καλύτερη φάση που ήταν ποτέ αυτόν τον ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 10:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν είμαι έτοιμος να μην τον βλέπω στον πάγκο στα παιχνίδια.
- Τετ 22 Οκτ 2025, 11:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Το ότι μερικοί μαλώνουν για δισεκατομμυριούχους είναι το εντελώς ανάξιο λόγου συμβάν σε όλη αυτή την ιστορία
Το ότι επίσης ένα πολυ μικρό ποσοστό του κοσμου αδυνατεί να καταλάβει για ποιο λόγο μαλώνουμε όσοι μαλώνουμε, είναι βεβαίως σημαντικότερο πλήγμα για την ύπαρξη μας ως ΠΑΟΚ και θέτει τις ...
Το ότι επίσης ένα πολυ μικρό ποσοστό του κοσμου αδυνατεί να καταλάβει για ποιο λόγο μαλώνουμε όσοι μαλώνουμε, είναι βεβαίως σημαντικότερο πλήγμα για την ύπαρξη μας ως ΠΑΟΚ και θέτει τις ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 11:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Τίτλους δεν έφερες.
Εκατομμύρια δεν έβαλες.
Έβαλες ψυχή και καρδιά.
Πρέσβευσες το bizim ΠΑΟΚ.
Θανάση, μαζί με Ιβάν, Παντελάκη και Βεζυρτζή είσαι ότι καλύτερο παραγοντικά πέρασε από τον σύλλογο τα τελευταία 100 χρόνια.
Σε ευχαριστούμε για όλα και ελπίζουμε να συνεχίσεις να προσφέρεις, ακόμα και αν ...
Εκατομμύρια δεν έβαλες.
Έβαλες ψυχή και καρδιά.
Πρέσβευσες το bizim ΠΑΟΚ.
Θανάση, μαζί με Ιβάν, Παντελάκη και Βεζυρτζή είσαι ότι καλύτερο παραγοντικά πέρασε από τον σύλλογο τα τελευταία 100 χρόνια.
Σε ευχαριστούμε για όλα και ελπίζουμε να συνεχίσεις να προσφέρεις, ακόμα και αν ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 11:45
- Jump to forum
- Jump to topic
1. Odi βεβαίως δικαίωμα σου να σε κούρασαν οι Χ αναφορές. Όμως από τη στιγμή που γράφεις ποστ είτε κατακρίνοντας είτε απορώντας που κάποιοι μαλώνουν για δισεκατομμυριούχους, τότε αν μη τι άλλο κάνε την καρδιά σου πέτρα και διάβασε την εξήγηση που κάποιοι δίνουμε. Αν δεν σε νοιάζει ούτε αυτη, τότε τι ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 13:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκε ο οικονομικός και φορολογικός έλεγχος, ο οποίος διενεργήθηκε από την εταιρεία ορκωτών ελεγκτών για λογαριασμό του κ.Αριστοτέλη Μυστακίδη. Μετά και την ολοκλήρωση του νομικού ελέγχου, οι δύο πλευρές κατέληξαν σε κατ’ αρχήν συμφωνία για την αλλαγή σελίδας στην ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 14:52
- Jump to forum
- Jump to topic
ΑΓΑΠΗΤΕ τέλη. Δεν ξέρω πως το κατάφεραν αυτό οι επικοινωνιολόγοι σου. Να παίρνεις ένα τμήμα που 25 χρόνια είναι στην δίαιτα και το 80% του κόσμου να μην πανηγυρίζει. Εγώ είμαι στο 20%. Θέλω να κάνεις το μπάσκετ του ΠΑΟΚ εφάμιλλο αν όχι μεγαλύτερο του μπασκετικού παναθηναϊκού. Οχι βέβαια επειδή είσαι ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 18:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Φτάνει ρε με τους μπασκετικός τους ποδοσφαιρικούς και τους βολειικους !ΦΤΑΝΕΙ!
Όλοι είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε ΠΑΟΚ είμαστε!
Φίλε δεν υπάρχουν ποδοσφαιρικοί και μπασκετικοί.
Το μόνο που δείχνουν τετοιοι διαχωρισμοί και τσιτατα είναι ότι κάποιοι δεν μπορούν να υπερασπιστούν τις απόψεις ...
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 01:21
- Jump to forum
- Jump to topic
εμφανιστηκες οταν και πολλοι πιο δυνατοι απο εσενα θα κρυβοντουσαν ,ανελαβες ουσιαστικα υποβιβασμενη την ομαδα και τα μαμησιατικα των προηγουμενων ,οχι απλα νοικοκυρεψες και εβαλες σε ταξη τα πραγματα αλλα καταφερες να λειτουργει η ομαδα και σαν εταιρεια πραγμα που ισως να μην ειχε γινει και ποτε ...
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 21:38
- Jump to forum
- Jump to topic
ενα από τα πραγματα που με στεναχωρησαν
- Σάβ 01 Νοέμ 2025, 22:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν θέλουν τέτοιους παράγοντες στον ΠΑΟΚ οι σύνδεσμοι Θύρα 4, Μακεδόνες και Αμπαλαεα, θέλουν μόνο Μπεκιαρίδης και μπουκαλοφόρους μπροεδρους που παιρνούν τμητα πρωταθλητισμού (βλέπε γυναικείο ποδόσφαιρο) και το βγάζουν στην αφάνεια και την παρακμή.
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 17:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτονοητο να δωθει η εκμεταλευση του γηπεδου στον επενδυτη οποιος και αν ειναι αυτος.
Τραγικο το οτι δεν δοθηκε ηδη στον Χατζοπουλο..
Υ.Γ.Οτι και να γινει τελικα εγω ειμαι ησυχος λογω της υπαρξης του Χατζοπουλου και των ανθρωπων του.
Αν δεν έχει 150 μυρια εγγυητική απο τράπεζα της Μόσχας δεν ...
- Σάβ 08 Νοέμ 2025, 16:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Της παε το βαιμπερ έκραζαν κάποιοι, κοίτα που έχουν κ οι άλλοι
- Τετ 12 Νοέμ 2025, 22:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Εικάζω πως και όσοι εσχάτως τον απεκάλεσαν αχυράνθρωπο του Σαββίδη, άφηναν υπονοούμενα κοκ ένιωσαν συγκίνηση για τον Χατζό. Ε;;