Η αναζήτηση βρήκε 618 εγγραφές

Return

από Χωρικός
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 21:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

μήπως να σταματήσετε να γράφετε για μαυρα κ.λ.π εδώ μεσα; ξερετε πως είναι κακούργημα ε; προστατέψτε τους εαυτούς σας και το σαιτ.
από DamoN
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 21:53
Jump to forum
Jump to topic

Νταπηκε και η ντροπή εδώ μέσα ΚΑΙ Σημερα
από Montrealiotis
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:04
Jump to forum
Jump to topic

Τι έγινε ρε παιδιά; Σας λύθηκαν οι απορίες τώρα; Κάναμε μάθημα το μεσημέρι για το πως γίνονται οι κινήσεις σε ΑΕ, και μετά βγήκαν οι βραδινοί. Πάνω που είπα να αρχίσω την επανάληψη, απάντησε η ΚΑΕ.

Πώς γίνεται πάντως ρε παιδιά παντού να είναι το θύμα αυτός ο καημένος ο Μυστακίδης;
Και μήπως πρέπει ...
από Grimson4
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:13
Jump to forum
Jump to topic

Προβολή νέων αναρτήσεων
Συζήτηση
klitos karkanias
@klitoskarkanias
9 Δεκεμβρίου λήγει η θητεία αυτής της διοίκησης πρωτοδικείου. Ο νοων νοειτω...

Δηλαδή διοίκηση πρωτοδικείου έχει αξιώσεις και για το πως θα γίνει αποπληρωμή χρεών από δυνητικό επενδυτή?

Εσύ πιστεύεις ότι ο Χατζόπουλος ...
από navigator11
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:36
Jump to forum
Jump to topic

Μλκες, η ... παρουσία του Αριστοτέλους στην καθημερινότητα του ΠΑΟΚ σε λιγότερο από μισό χρόνο με έχει κουράσει πιο πολύ από όταν διάβαζα καθημερινώς τους αδιανόητα ηλίθιους αεχάρτινους το '18 κατά ριπάς να υποστηρίζουν ότι οι μαμώσπιτοι κομπινοποντικαραίοι είχαν ακυρώσει εξ αρχής το γκολ του Βαρέλα ...
από jibbie
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:44
Jump to forum
Jump to topic

λοιπον επειδη διαβαζω απο χθες διαφορα στα social και εδω μεσα περι αχαριστιας εκβιασμων και λοιπα δακρυβρεχτα παμε να δουμε λιγο την κατασταση με ψυχρή λογική, οπως λειτουργει η αγορα και οχι οπως νομιζουμε εμεις οτι λειτουργει στο κεφαλι μας.

η ημερομηνια της 9ης δεκεμβριου δεν ειναι απλα μια ...
από Maurice_Escargot
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:03
Jump to forum
Jump to topic

Εχουνε οντως ακουστει πολλες ανακριβειες - κυριως επειδη τα μεσα και οι ανακοινωσεις απο ολες τις πλευρες εχουν ως γνωμονα να μιλησουν την καθημερινη γλωσσα κι οχι αυτην του αντικειμενου, που ειναι ετσι κι αλλιως πολυπλοκη και σε καμια περιπτωση κατανοητη απο το ευρυ κοινο, και ειναι βεβαιο πως οσες ...
από speedy.g
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:50
Jump to forum
Jump to topic

Με τον κίνδυνο να κάνω λάθος λόγω ελλιπούς πληροφόρησης και χωρίς να λέω κάτι που δεν έχει ακουστεί θέλω να μοιραστώ μερικές σκέψεις:

1) όλοι θέλουν τις ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα αθλήματα
2) ελπίζω όμως ότι αυτό δεν σημαίνει 'με κάθε κόστος '. Ήλπιζα ότι τα ιδανικά που πρεσβεύει ο ΠΑΟΚ ...
από PAOK_Antarctica
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:53
Jump to forum
Jump to topic

Τη μια είναι κακός ο Ιβάν και δεν φταίει ο Τέλης.
Την άλλη είναι κακός ο Χατζόπουλος και δεν φταίει ο Τέλης.
Εγώ ξέρω ότι 6 μήνες τώρα που μπήκε ο Τέλης στη ζωή μας τα αρκιδια μας έχουν γίνει τουμπανα.

Αν ο Τέλης ήθελε να αγοράσει τον ΠΑΟΚ, θα τον αγόραζε. Ακόμα και με παράξενη συμφωνία, θα τον ...
από KalamarGiannis
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 10:37
Jump to forum
Jump to topic

Το ότι κάναν και οι 2 πλευρές λάθη το είπα εγώ χθες βράδυ.
Είπα χαλαρώστε και μη φανατίζεστε μονοπαντα.
Βγήκε ο άλλος να πει ότι αποτελεί τώρα πολιτική των τρολ του Μυστα για να πολεμήσει τον Χατζόπουλο...
Άιντε άιντε...

ΥΓ τιμώ κι εκτιμώ τον Χατζόπουλο. Δε μου άρεσε ο χειρισμός με την ανακοίνωση ...
από Sera4
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 11:24
Jump to forum
Jump to topic

Φοβάται ο Χατζόπουλος ότι θα τον κυνηγήσει ο Ιβαν να πληρώσει το δάνειο χορηγία; Χμμ

Φοβάται ο ένας, φοβάται ο άλλος, φοβάται ο παράλλος.

Ας το αντιστρέψω, ο κ. Μυστακίδης τί φοβάται δηλαδή, μην πληρώσει και του πούνε τσούκου τώρα δε σου δίνουμε;

Εντάξει παιδιά, συνεχίστε το δούλεμα, δεν ...
από palok
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 11:29
Jump to forum
Jump to topic

DamoN έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 11:25 Θεωρείς ότι λέω κάτι παράλογο ;
Μπέσα τώρα
Ρε συ, προφανως ΟΛΟΙ ειναι υπευθυνοι. Εγω θελω συμφωνια για να ξαναγινουμε μεγαλοι. Δε με νοιαζει πως θα τα βρουνε, αλλα να τα βρουνε! Και φυσικα ο τελης για να παρει την ΚΑΕ πρεπει να δωσει οσα πιστοποιησε η deloitte. 5? 5. 6? 6.
από palok
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 12:09
Jump to forum
Jump to topic

Συμφωνω οτι το πραγμα ειναι ( η θα επρεπε να ειναι) απλο: ο ενας θελει διακαως να πουλησει (ως διοικηση πρωτοδικειου) και ο αλλος θελει να παρει το μπασκετ (γιατι φορουσε φανελα Mitchell Ness πετζα σακραμεντο και χτυπιοταν στο jump around σε μπιτς μπαρ στο παλιουρι). Αν συμβαινουν και τα 2 ...
από Мир
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 12:55
Jump to forum
Jump to topic

Γιατί νομίζεις αγοράσαμε μετοχές, περιμένουμε το μέρισμα της ΚΑΕ. Είναι το μπιτκοιν του μέλλοντως.
από alexgarcia6
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 13:21
Jump to forum
Jump to topic

Εντωμεταξυ οσο το σκεφτομαι

ο Ιβαν αμα βγει και πει χαρισμα σου δεν το θελω βγαζει τον αλλο τερμα μαλακα και τσιγκουνη

ο αλλος αμα πει παρε τα 2 χαρτια που ειχες δωσει ως μη απαιτητο δανειο γιατι τωρα ηρθα εγω, κερδιζει τις εντυπωσεις

αβυσσος η ψυχη του δισεκατομμυριουχου