Η αναζήτηση βρήκε 619 εγγραφές

Return

από Azrael
Δευ 08 Σεπ 2025, 17:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Σε ολες μα ολες τις επιχειρησεις γινεται πρωτα οικονομικος ελεγχος που μπορει να κρατησει καποιο διαστημα.Ειναι το φυσιολογικο.

Το να βλεπουν καποιοι δρακους εκει που δεν υπαρχουν,ειναι δικο τους προβλημα και οχι του Χατζοπουλου.
από KalamarGiannis
Δευ 08 Σεπ 2025, 18:14
Jump to forum
Jump to topic

είναι σε κρίσιμο σταυροδρόμι η πορεία του μπάσκετ μας και είναι φυσικό από την ανυπομονησία μας να βλέπουμε δράκους.
Πολλές υπερβολές στα αυθαίρετα συμπεράσματα.

Αν αποσυρθεί, αν καθυστερήσει επίτηδες ο Θανασης, αν συμπέσει με την προθεσμία του έργου της Ν.Τούμπας,
ποια προσφορά έγινε πρώτη (έχει ...
από alp920
Δευ 08 Σεπ 2025, 19:13
Jump to forum
Jump to topic

Ξεκινάω με κάτι δεδομένο στο μυαλό μου,την πεποίθηση ότι τον Χατζόπουλο δεν δικαιούται να τον κακολογει κανείς.
Είμαι από αυτούς που θέλουν τον Ιβάν στο τιμόνι της ΠΑΕ.
Είμαι επίσης από αυτούς που καλοβλέπουν την είσοδο του Μυστακίδη στην ΚΑΕ, αφού η οικονομική του επιφάνεια δημιουργεί άλλα δεδομένα ...
από jibbie
Δευ 08 Σεπ 2025, 19:49
Jump to forum
Jump to topic

Θα θελα να το χα σκεφτεί εγώ να το σερβίρω στους ποδοσφαιρικούς μας αδελφούς που ΔΕ νοιάζονται και τόσο για το μπάσκετ .

Το λες, το ξαναλές, και το έχεις κάνει καραμέλα από την πρώτη στιγμή που εκδήλωσε ενδιαφέρον ο Μυστακίδης.
Γιατί επιμένεις να μας τσουβαλιάζεις όλους;
Αν εσύ το βλέπεις ...
από nunies4
Δευ 08 Σεπ 2025, 19:58
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ τις 10 δικές μου τις πουλάω γιατί με νοιάζει μόνο ο κωλος μου και όχι το καλό του ΠΑΟΚ
Ελάτε να τις πάρετε :evil: (σαν άλλος Πρέκας)
από renegade
Παρ 12 Σεπ 2025, 16:47
Jump to forum
Jump to topic

Ο χατζο ακόμα και αν έχει δει το μέλλον και γνωρίζει ότι ο μυστακίδης θα καταστρέψει τον ΠΑΟΚ δεν μπορεί να αρνηθεί ην πρόταση του μυστακίδη... εκτός και αν αποφασίσει να μετακομίσει στην Σιβηρία...γι αυτό ας αφήσουμε κατά μέρος εξυπνάδες δημοτικού.
Επίσης έχει γραφτεί καμιά 500αρια φορές από τότε ...
από Мир
Τρί 23 Σεπ 2025, 21:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Ε ναι τυχαία ήταν το μόνο μέσο που αιμυνοδεψε τον τέλη στο παλατάκι. Πιθανώς είχε ακούσει τον ασύρματο. Άσε μας ρε

To paoktoday το εβγαλε πρωτο με διαφορα. Οπως και μια μερα πριν ειχε βγαλει παλι πρωτο ολες τις ανακαινισεις και οτι θα συναντιοντουσαν στις 20 του μηνος.
Αρα και ο τσακαλεας ...
από Equalizer
Παρ 10 Οκτ 2025, 10:45
Jump to forum
Jump to topic

Οι αφραγκοι αποτυχημένοι πάντως δεν έσπειραν διχόνοια εσκεμμένα και μετά παρίσταναν τους ανηξερους

Just saying

Ήταν και αφραγκοι και αποτυχημένοι και αδύναμοι

Εκτός αν υπάρχει ακόμα κανείς που πιστεύει ότι ο Μυστακίδης πέντε μήνες μετά, δεν έχει καταλάβει/μάθει τι σκηνικό έχει στηθεί και απλά ...
από aivas19
Κυρ 12 Οκτ 2025, 18:25
Jump to forum
Jump to topic

Έχουμε διαβάσει εδώ μέσα για τον Μυστακίδη ότι είναι Αρειανός, πιόνι της ΝΔ, άνθρωπος του Μαρινάκη, οικονομική φούσκα κλπ.

Καταλαβαίνω ότι κάποιοι μπορεί να μην τον γουστάρετε και να είστε εκνευρισμένοι και με τα γεγονότα του γηπέδου (στα οποία εξίσου ευθύνες έχει και ο ΑΣ και η ΠΑΕ), αλλά ...
από aivas19
Κυρ 12 Οκτ 2025, 20:20
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάντως πέρα από ένα παλικάρι που έχει το δικαίωμα να γουστάρει όποιον θέλει δεν έχω δει ούτε έναν να πει ξεκάθαρα δεν θέλω τον Μυστακίδη εδώ μέσα ...το να έχει κάποιος επιφυλάξεις είναι δικαίωμα του..ξεκάθαρα δεν έχει πει κανείς ότι δεν το θέλει στην ΚΑΕ...αλλά σε κάποιους βολεύει το αφήγημα ...
από navigator11
Κυρ 12 Οκτ 2025, 22:15
Jump to forum
Jump to topic

Μάλιστα. Πάντα θα (πρέπει να) είμαστε με το χοντρότερο πορτοφόλι, no matter what. Λες και λειτουργούμε σαν βιζιτάκια (ανεξαρτήτως φύλου), αποκομμένοι από οτιδήποτε άλλο. Σιχάθηκα λίγο, να είμαι ειλικρινής.
από Montrealiotis
Τετ 22 Οκτ 2025, 01:12
Jump to forum
Jump to topic

Πώς το έλεγε ο άλλος;

Το μπάσκετ να κερδαει και όλοι οι άλλοι να παν να γαμηθουν…
από Dimitris_L4
Τετ 22 Οκτ 2025, 09:35
Jump to forum
Jump to topic

Ημερα χαρας για την ανασταση ΚΑΙ του μπασκετικου ΠΑΟΚ μας...Σα χθες θυμαμαι οταν ημουν μικρουλης κ εκλαιγα με το Κορατς στη Στεφανελ!!!
Μακαρι Τελη να μας δωσεις τις χαρες που μας εδωσε κ ο Ιβαν στο ποδοσφαιρο...
Θα χωριστουμε δηλαδη ρε παιδια κ σε ποδοσφαιρικους κ μπασκετικους??
από PAOKevolution
Τετ 22 Οκτ 2025, 09:43
Jump to forum
Jump to topic

Νέε Πρόεδρε του ΠΑΟΚ, Τέλη Μυστακίδη. Εύχομαι να πας τον μπασεκτικό ΠΑΟΚ μας στην πιο υψηλή κορυφή! Εύχομαι να νιώσεις την ΑΓΑΠΗ του κόσμου προς το έμβλημα της ομάδας!
Γερό στομάχι και αλήθειες πάντα!
Τεράστια μέρα για τον μπασκετικό ΠΑΟΚ!
Για τον ΚΥΡΙΟ Θανάση Χατζόπουλο, θα τα πούμε σε δεύτερη φάση.
από Sera4
Τετ 22 Οκτ 2025, 10:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Ο μεγαλύτερος πρόεδρος της ιστορίας του ΠΑΟΚ, μετα λόγου γνώσεως.

Πήρες μια ομάδα με το 1,5 πόδι στην Α2, χωρίς καμία στήριξη από πουθενά (συμπεριλαμβανομένου και του κόσμου), και κατάφερες με πολύ μεράκι και προσωπικό κόστος να παραδώσεις ένα απόλυτα υγιές σύλλογο ανώτερο σε όλα τα επίπεδα.

Θα σε ...