Η αναζήτηση βρήκε 78 εγγραφές
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Κούρασε αφάνταστα το όλο θέμα ..εγώ σαν ΠΑΟΚτσης βλέποντας την εκπροσώπηση που έχω από την μάνα όπως λένε του συλλόγου έπαθα μια κατάθλιψη...
παθαινεις την ιδια καταθλιψη οταν ακους διαβαζεις Ιβαν κυρκυρ Μακη δουκα Γιωργη ?
Με τον Δούκα μέχρι πρότεινος όχι μόνο κατάθλιψη αλλά χειρότερα...με ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Και στην τελική ας βγαίναν στην τελευταία τους ανακοίνωση και να τα λέγαν αυτά ξεκάθαρα..κύριοι αλλάζετε αυτά αυτά και αυτά και προχωράμε..θέλουμε εγγυήσεις και τις παρακάτω αλλαγές...γιατί σήμερα μια χαρά τα είπαν...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 16:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Θέλει ο Μυστακίδης την ΠΑΕ;ασ κάνει πρόταση!
Θέλει το γήπεδο;ας παρουσιάσει σχέδιο δεν τον εμποδίζει η προτεραιότητα στον Σαββίδη.Ασ παρουσιάσει το σχέδιο και ας πει δεν έκατσε κύριοι όλα καλά
Καλά η οποία συζήτηση για αυτήν την παρωδία που είδαμε σταματάει στο ότι ο λεγόμενος υπεύθυνος ...
Θέλει το γήπεδο;ας παρουσιάσει σχέδιο δεν τον εμποδίζει η προτεραιότητα στον Σαββίδη.Ασ παρουσιάσει το σχέδιο και ας πει δεν έκατσε κύριοι όλα καλά
Καλά η οποία συζήτηση για αυτήν την παρωδία που είδαμε σταματάει στο ότι ο λεγόμενος υπεύθυνος ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 16:23
- Jump to forum
- Jump to topic
ΑΝ είναι αυτό το εν λόγω email τότε ο κ.προεδρος έχει απειληθεί και από τον άλλο ενδιαφερόμενο...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 16:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Μην το διαβάσουν μικρά παιδιά. Αν θέλει ο διαχειριστής να το σβήσει. Ακολουθεί το εμαιλ
https://www.sdna.gr/sites/default/files/styles/default/public/2025-08/Unknown_2.jpg?itok=EstZGamK
αυτο ειναι το απειλητικο email? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Είναι προφανές ότι αυτό που ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 17:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Ορίστε τι κατάλαβα εγώ, αν βγάλουμε όλες τις σάλτσες και μείνουμε στην ουσία:
Ο ΑΣ δεν εμπιστεύεται οτι ο Ιβάν μπορεί να πληρώσει για να χτίσει το γήπεδο λόγω τού πολέμου.
Βρήκαν τον Μυστακίδη τον οποίον προτιμούν θεωρώντας τον σαφώς πιο αξιόπιστη λύση.
Έδωσαν μια διορία στον Ιβάν ουσιαστικά ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 17:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Και στη τελική ας σκοτωθούν όπως θέλουν όλες οι πλευρές !
Να μην μου κάνουν την ομάδα ρδελο και μπιγκ μπραδερ γίνεται;!
Και αυτό δυστυχώς το ξεκίνησε η πλευρά ΑΣ-Μυστακιδη.
Να μην μου κάνουν την ομάδα ρδελο και μπιγκ μπραδερ γίνεται;!
Και αυτό δυστυχώς το ξεκίνησε η πλευρά ΑΣ-Μυστακιδη.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 20:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
dev έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 20:16 δυστηχως η ανακοινωση της παε εκτος απο ακρως διχαστικη δειχνει οτι στην ουσια ο Ιβαν
δεν μπορει να δωσει τις εγγυησεις που χρειαζονται και παει σε εναν πολεμο φθορας για να διωξει την διοικηση του ΑΣ.
βεβαια και με αλλη διοικηση ΑΣ το γηπεδο παλι λεφτα θα θελει

- Δευ 11 Αύγ 2025, 20:40
- Jump to forum
- Jump to topic
εφοσον η παε δεν μπορει να συνεργαστει σοβαρα παρα μονο να πεταει λασπη ο κουβεντιδης με ειρωνιες το καλυτερο θα ηταν ο ΑΣ να προκυρηξει ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ με κλειστους φακελους ναι αναλυση για χρηματοδοτηση χρονοδιαγραμμα εγγυησεις σχεδια τα παντα ολα οπως γινονται σε ολα τα εργα
ετσι κανει και ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 22:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Δυσκολεύομαι λίγο να δεχθώ οτι με αντιπροσωπεύει μια διοίκηση που ψηφίστηκε από 208 ανθρώπους (και δεν την ψήφισαν και όλοι), όταν απέναντι έχει έναν άνθρωπο που μόλις την τελευταία Πέμπτη πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από 29,000 κόσμο.
Μα το επιχείρημα είναι ότι αυτοί ξέρουν καλύτερα τα πράγματα ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 23:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ αν ήμουνα δημοσιογράφος θα έκανα την εξής ερώτηση σήμερα.
Κύριοι ο κόσμος του παοκ έχει διχαστεί και έχει πάρει θέση υπέρ η κατά σας. Όσοι έχουν πάρει θέση κατά σας, σας κατηγορούν για αδιαφάνεια επειδή δεν έχετε δείξει τι υπογράψατε με το μυστακίδη. Θεωρούν ότι δεν έχετε δικαίωμα να κάνετε ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 11:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Όχι φίλε μου, όπως και να το θέσεις, λάθος είναι. Το ΔΣ της ΠΑΕ είναι διορισμένο από το μεγαλομέτοχο γιατί είναι ΑΕ. Οι υπάλληλοι διορίζονται από το ΔΣ και τον Πρόεδρο κ.ο.κ. Απο την άλλη, το προεδρείο και το ΔΣ του ΑΣ εκλέγεται. Σε αυτή τη φάση εκλέχθηκε από 200 άτομα. Εσύ πιστεύεις ότι αυτός ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 20:36
- Jump to forum
- Jump to topic
οταν η παε πουλαει παικτες, δεν κανει μεταγραφες και καθυστερει το γηπεδο 3 χρονια οι κολκες μιλανε για επιχειρησεις του ιβαν σε εμπολεμη ζωνη,δυσκολια μεταφορας κεφαλαιων και το χρησιμοποιουν ως δικαιολογια σαν καραμελα
οταν ο ασ ζηταει εγγυησεις για τους ιδιους λογους ειναι γραφικοι ψεκασμενοι ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 20:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως επειδή δεν είμαι ειδικός θα δεχτώ ότι το μνημόνιο είναι πρόχειρο..αλλά το πότε ξεκινά η διορία και το ότι πριν δωθεί εγγυητική δεν θα πειράχτει τίποτα από το γήπεδο εγώ το είδα γραμμένο...οπότε αυτά περί Κούλας Γρανίτσα κτλ είναι να χαμε να λέγαμε...τώρα το ποιος λέει ψέματα ο καθένας ας ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 21:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Βασικά δεν είναι ηθικοί φραγμοί τα αυτονόητα ζητάνε να γίνουν..