Η αναζήτηση βρήκε 161 εγγραφές
- Τρί 12 Αύγ 2025, 23:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Μετά και την συνέντευξη τύπου του ΑΣ να βάλω υπό το δικό μου πρίσμα αυτά που ξέρουμε και το συμπεράσματα βγάζω.
Πρώτον : Ο ΚυρΚυρ άνοιξε την κερκόπορτα στον Μυστακίδη ο οποίος καρτερικά έψαχνε τον τρόπο να εμπλακεί με τον ΠΑΟΚ.
Δεύτερον : Ο ΑΣ θεωρώ έχει απογοητευτεί με τον τρόπο που ...
- Παρ 15 Αύγ 2025, 13:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Εντάξει γυρίσαμε στα φυσιολογικά επίπεδα...
- Παρ 15 Αύγ 2025, 14:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντάξει γυρίσαμε στα φυσιολογικά επίπεδα...
Στην αργοπορία της ενίσχυσης αναφέρεσαι; Αν ναι, προφανώς...
Δε γίναμε και σοφότεροι βλέπεις από τα 2 ματς με τους ... Αυστριακούς... Ότι φωνάζαμε ότι λείπει καιρό τώρα, φάνηκε ξεκάθαρα και στον αγωνιστικό χώρο... Άρα δεδομένου ότι είμαστε 15 ...
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 19:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Μποτος πρωην της κουλας.Magpies4 έγραψε: Σάβ 16 Αύγ 2025, 19:11 Καλά ο Ζαφείρης, αυτός ο Γιάννης Φοίβος που ξεκινάει ποιός είναι;
- Τετ 20 Αύγ 2025, 15:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξέρω αν ισχύει, γιατί πιο πολύ μου ακούγεται σαν ηρωική έξοδο του Ναυάρχου, αλλά αν υποθετικά ισχύει το ρεπορτάζ πρέπει να μπει και ρήτρα τραυματισμού.
Ο Βιτερσκα πχ που έπαιζε περσυ σε εμάς δανεικός, φέτος πήγε Τουρκία και έπαθε χιαστούς στο πρώτο του ματς.
Γενικα μιλαμε για παγκόσμια ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 16:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Στην τελική λίγο πρέπει να ηρεμήσουμε με τα 100 χρόνια..ο παίκτης έρχεται και για τα επόμενα όχι μόνο για φέτος..αυτό δεν θέλαμε;να μην κάνουμε ομάδα μιας χρήσης;
- Παρ 22 Αύγ 2025, 12:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Στα χαρτιά αλλα πιστευω θα αποδειχτεί, οι μεταγραφές θα βγουν όλες φετος . Η αποδοση της ομαδας ειναι φυσιολογική .Χθες ελειπαν απο μπροστα , ο Ταισον,ο Ντεσποντοφ ,ο Πελκας ,ο Σορετιρε. Δεν ειναι ετοιμος ο Ιβανουσεκ και γι αυτο παιζει δεκάρι και 60 λεπτα ,δεν ειναι ετοιμος ο Γιακουμακης ,ειχαν ...
- Παρ 22 Αύγ 2025, 14:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Στα χαρτιά αλλα πιστευω θα αποδειχτεί, οι μεταγραφές θα βγουν όλες φετος . Η αποδοση της ομαδας ειναι φυσιολογική .Χθες ελειπαν απο μπροστα , ο Ταισον,ο Ντεσποντοφ ,ο Πελκας ,ο Σορετιρε. Δεν ειναι ετοιμος ο Ιβανουσεκ και γι αυτο παιζει δεκάρι και 60 λεπτα ,δεν ειναι ετοιμος ο Γιακουμακης ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 16:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Ποιον Καρετσα ρε σείς.
Η ομάδα αντικατέστησε τον Κοταρσκι με τον Γκουκιεσασβιλι, τον Γιονι Οτο με τον ελεύθερο Κενι που οι σέντρες του πάνε απευθείας πλάγιο από την άλλη, έφερε για αριστερά τον Τειλορ που είναι χειρότερος από τον κακό Μπάμπα, έχει δώσει Σβαμπ και Πενια και δεν έχει φέρει κανένα ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 17:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Ιταλός και σε καλή ηλικία για τη θέση εμένα μου κάνει..τα υπόλοιπα στο χορτάρι αν και εφόσον έρθει τελικά..
- Τετ 27 Αύγ 2025, 17:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ επανέρχεται το όνομα του Γκουστάβο Πουέρτα, σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα από τη Γερμανία, εντός των οποίων επισημαίνεται πως ο Δικέφαλος φέρεται να ενδιαφέρεται και πάλι για τον νεαρό μέσο, επαναφέροντας τη συζήτηση γύρω από την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 19:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν θεωρείς πως δεν βοηθάνε τα παιδιά μπορείς να πατήσεις ignore πάντως..άσε εμάς να τους διαβάζουμε..MikeStr4 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 19:00 Οι insiders που ένα καλοκαίρι δεν έχουν πετύχει λεωφορείο στα 2 μέτρα - του blackzone τι έχουν να πουν ;;;
- Τετ 27 Αύγ 2025, 19:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Να ρωτήσω κάτι χωρίς ίχνος ειρωνίας.Τον ξέρετε τον παίκτη και ξέρετε ότι είναι τόσο κακός;γιατί βλέπω μεγάλη σιγουριά ότι δεν κάνει.
- Τετ 27 Αύγ 2025, 19:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Να ρωτήσω κάτι χωρίς ίχνος ειρωνίας.Τον ξέρετε τον παίκτη και ξέρετε ότι είναι τόσο κακός;γιατί βλέπω μεγάλη σιγουριά ότι δεν κάνει.
To θέμα φίλε είναι ότι περιμέναμε μέχρι 27 αυγούστου για να φέρουμε τον Βολιάκο; Μπορεί να βγει καλός δεν τον ξέρω τον παίκτη προφανώς. Και άντε στα χαφ εχουμε ...
- Παρ 29 Αύγ 2025, 23:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Αηδια έχει καταντήσει αυτό με τα 100χρονια...