Η αναζήτηση βρήκε 78 εγγραφές
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 21:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Αρχίσατε τις παπαριές κάποιοι "θα στεναχωρήθουν κάποιοι αν έρθει", "το club Μυστακίδη " κτλ....βγήκαν τα ΠΑΟΚομετρα πάλι.
Ας μην έρθει ο Ζαφείρης αν αρνηθεί η Σλάβια, ας πάρουν άλλο παιχταρα στα χαφ
Επειδή εγώ εγραψα για στεναχώριες δεν έχει να κάνει για μένα με κλαμπ Μυστακίδη η κλαμπ Σαββίδη ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Μα γι αυτό το κάνει.Dimitris_L4 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:19Καλο ειναι τετοιες ωρες να μην εμφανιζεσαι...αληθεια ...ειναι αμαρτια να φαμε μπαν 6-7 ατομα για παρτη σουcharisiad έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:14 Ξερω οτι με ΤΕΛΗ Μυστακιδη θα χαμε ηδη Ζαφειρη και γηπεδο. Οσο για τον Ιβαν δυσκολα μεγαλους στοχους, θα δουμε τι θα πει αυριο Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ
- Δευ 11 Αύγ 2025, 12:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Πολύ ύφακι ο δικός σου 100κιλα μαγκιά φορτωμένος..
- Δευ 11 Αύγ 2025, 12:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Έλα τελειώσετε τους τώρα κιόλας άιντε με τους χωριαταραδες..
- Δευ 11 Αύγ 2025, 12:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Θέλω να βρίσω τόσο πολύ μου έχουν ανεβάσει το αίμα στο κεφάλι...αν αυτός είναι επικοινωνιολόγος εγώ είμαι αστροναύτης..άκου εκεί σε συνέντευξη τύπου να σου πω αδερφέ ..ενώ ο κ.προεδρος πέρα από το να φωνάζει δεν λέει τίποτα...δεν έχουν απαντήσει ούτε σε μισή ερώτηση..
- Δευ 11 Αύγ 2025, 12:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Όλο το ζουμί είναι οτι φοβούνται μη γκρεμίσει ο Ιβάν τήν Τούμπα και μετά δεν έχει κεφάλαια να την ξαναχτίσει λόγω τού πολέμου. Όλα τα άλλα που είπανε είναι τζάμπα λόγια.
Ακριβως. Και εχουν δικιο. Επισης ειπανε οτι το μνημονιο που τους κατεθεσαν ΔΕΝ καλυπτει εγγυησεις αν συμβει αυτο, κατι το ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 12:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Οκ ο ΚΚ έκανε μαλακια ας το δεχτώ αν και δεν το πιστεύω..απ' ότι είπε μετά μίλησε πολλές φορές μαζί τους για να ξεκαθαρίσει την κατασταση και του είπαν όλα οκ..άρα τώρα γιατί χρησιμοποιείτε αυτό σαν κύριο επιχείρημα;τσίπα λέγεται αλλά ποιος την έχασε .
- Δευ 11 Αύγ 2025, 12:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγγνώμη που θα χαλάσω το κλίμα, αλλά:
1) Είναι αλήθεια ότι στο μνημόνιο που πρότεινε η ΠΑΕ δεν υπάρχει καμία ημερομηνία και ότι κάθε νομικός θα το απέρριπτε ;
2) Είναι αλήθεια ότι υπάρχει άμεσος κίνδυνος δέσμευσης κεφαλαίων και ότι δεν υπήρχε ρήτρα διαφυγής για τον ΑΣ σε περίπτωση που ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 13:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν είναι της παρούσης, αλλά φταίμε και εμείς, και εγώ μέσα φυσικά, που αφήσαμε τον ΑΣ με 300 μέλη. Θέλει μαζική συμμετοχή στον ερασιτέχνη. Δε γίνεται αυτοί οι λίγοι (ποιοτικά) να ασκούν διοίκηση στον ΑΣ και να τον εκπροσωπούν. Δε γίνεται να είναι αυτοί οι ικανότεροι για διοίκηση σε μια κοινωνία ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 13:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Μέρα ΝΤΡΟΠΗΣ η σημερινή και εσείς πείτε ότι θέλετε για γήπεδα και τούμπες κτλ...ένα σκηνικό που μόνο για το λούμπεν είναι και 4 τύποι που μόνο ξέρουν να φωνάζουν και να κάνουν χειρονομίες...χωριατιλικια από ΔΣ ενός ερασιτέχνη μιας απ' τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας..ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΟΙ.
Δεν γίνεται ...
Δεν γίνεται ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 13:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποιος θα το υπεγραφε αυτο ρε πατε καλα; Ποιος απο την ΠΑΕ το πηγε αυτο το πραγμα εκει.
Εγώ να σε ρωτήσω κάτι άλλο;αφού με Μυστακίδη δεν έχουν υπογράψει κάτι δεσμευτικό απ' ότι λένε τότε πως έγινε η νέα Τούμπα αε ;ποιος διάλεξε το ΔΣ της; Γιατί η έγινε με συννενόηση με τον ΑΣ και άρα ξέρουν μια ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 13:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποιος θα το υπεγραφε αυτο ρε πατε καλα; Ποιος απο την ΠΑΕ το πηγε αυτο το πραγμα εκει.
Εγώ να σε ρωτήσω κάτι άλλο;αφού με Μυστακίδη δεν έχουν υπογράψει κάτι δεσμευτικό απ' ότι λένε τότε πως έγινε η νέα Τούμπα αε ;ποιος διάλεξε το ΔΣ της; Γιατί η έγινε με συννενόηση με τον ΑΣ και άρα ξέρουν ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 13:49
- Jump to forum
- Jump to topic
embuji η κυρία είπε πως ο ΑΣ στην πρόταση της ΠΑΕ δεν θα χει κανέναν λόγο στο ποιοι θα μπουν στην εταιρία ειδικού σκοπού και αυτό δεν είναι δεκτό..άρα στην εταιρία ειδικού σκοπού του Μυστακίδη η είχε λόγο στο ποιοι μπήκαν άρα είναι προχωρημένο το θέμα και όχι απλά ένα συμφωνητικό ότι θέλεις θέλω ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 13:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ καταλαβαίνω ότι ο ιβαν έχει προβάδισμα για το γήπεδο πάντως.
Δεν εχουν συμφωνησει σε τιποτα δεσμευτικο με τον Μυστακιδη.
Ο Ιβαν εχει το πανω χερι για το γηπεδο αν και εφοσον εμφανισει τα κεφαλαια.
Και αυτα που ειπανε για το χαρτι το οποιο πηγε η ΠΑΕ εκει δεν υπογραφεται με τιποτα ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Κούρασε αφάνταστα το όλο θέμα ..εγώ σαν ΠΑΟΚτσης βλέποντας την εκπροσώπηση που έχω από την μάνα όπως λένε του συλλόγου έπαθα μια κατάθλιψη...