Εβλεπα ειδησεις στην ερτ το μεσημερι και φτασαν στα αθλητικα
Πρωτη ειδηση η εθνικη γυναικων πολο. Λεω λογικο.
Δευτερη ειδηση ενας τενιστας 14 χρονων. Λεω ποιος ειναι αυτος;
Τριτη ειδηση τελικος γυναικειου τενις. Λεω θα εχει ενδιαφερον για καποιους.
Τεταρτη ειδηση ευρωπαικο πρωταθλημα ποδοσφαιρου ...
Η αναζήτηση βρήκε 457 εγγραφές
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 20:41
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 14 Ιούλ 2025, 15:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Καιρος ηταν και πολυ αργησαν!
- Δευ 14 Ιούλ 2025, 16:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Ημέρα χαράς η σημερινή
Επιτέλους πράξεις από την ΠΑΕ προς τη σωστή κατεύθυνση
Όποιος δεν σέβεται την οικογένεια του ΠΑΟΚ θα παίρνει πόδι, και κλαφτείτε όσο θέλετε εκεί στο μετροκωλις
Και όσοι κόπτεστε για δημοκρατία, στα παπαρια μας
Άλλο η δημοσιογραφία άλλο ο κίτρινος τύπος
Όταν ...
Επιτέλους πράξεις από την ΠΑΕ προς τη σωστή κατεύθυνση
Όποιος δεν σέβεται την οικογένεια του ΠΑΟΚ θα παίρνει πόδι, και κλαφτείτε όσο θέλετε εκεί στο μετροκωλις
Και όσοι κόπτεστε για δημοκρατία, στα παπαρια μας
Άλλο η δημοσιογραφία άλλο ο κίτρινος τύπος
Όταν ...
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 10:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποια φιμωση ρε παιδια ? κ ποια ελευθερια του τυπου? τι σχεση εχουν αυτα?
Οι ανθρωποι κανουν κακο στην ομαδαα , ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ,Τ-Ε-Λ-ΟΣ.
τι συζηταμε, και πολυ αργησαμε
Οι ανθρωποι κανουν κακο στην ομαδαα , ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ,Τ-Ε-Λ-ΟΣ.
τι συζηταμε, και πολυ αργησαμε
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 11:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Εκθέσεις ιδεών για τη δημοκρατία και τον κόσμο όλοι μπορούμε να γράψουμε.
Εμείς δεν είμαστε δικαστήριο να κρίνουμε τι είναι νομιμο
Είμαστε όμως άνθρωποι και κρίνουμε τι είναι ηθικό. (Σποιλερ αλέρτ: Σε αντίθεση με το τι είπε ένας αλήτης πολιτικός πριν λίγα χρόνια, το νόμιμο ΔΕΝ είναι και ηθικό ...
Εμείς δεν είμαστε δικαστήριο να κρίνουμε τι είναι νομιμο
Είμαστε όμως άνθρωποι και κρίνουμε τι είναι ηθικό. (Σποιλερ αλέρτ: Σε αντίθεση με το τι είπε ένας αλήτης πολιτικός πριν λίγα χρόνια, το νόμιμο ΔΕΝ είναι και ηθικό ...
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 13:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Μεγάλη τρολιά να επικαλούνται μονίμως οι παρατυπούντες ή ακόμα και παρανομούντες, το κράτος δικαίου και το δυτικό τρόπο ζωής.
Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει
Μέχρι να θυμηθώ, ας θυμήσω οτι μόνο τον τελευταίο μήνα είχαμε άρθρα που "τυχαία" έκρυβαν ή παραποιούσαν το νόημα από συγκεκριμένες φράσεις ...
Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει
Μέχρι να θυμηθώ, ας θυμήσω οτι μόνο τον τελευταίο μήνα είχαμε άρθρα που "τυχαία" έκρυβαν ή παραποιούσαν το νόημα από συγκεκριμένες φράσεις ...
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 17:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Γι'αυτό το χτύπημα στο κατεστημένο τού Ιβάν με var ξένους διαιτητές ημιαυτόματο οφ σαιντ ΕΠΟ αλλαγές ΗΤΣΝ ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΈΣ ΔΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ ΤΟΎ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΠΟΔΟΣΦΑΊΡΟΥ ΜΙΑ ΟΜΆΔΑ ΕΚΤΌΣ ΠΟΚ ΝΑ ΠΕΤΎΧΕΙ τόσα πράγματα για να γίνει το περίφημο 50-50 που έγινε σε μεγάλο βαθμό..... σκέφτομαι καμμιά ...
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 19:06
- Jump to forum
- Jump to topic
https://1.bp.blogspot.com/-xHWQVDp0cfA/XjSJwdxpObI/AAAAAAAA_0A/yDtkhGv1S24HncdvPCSgGzP-HJXMncy-ACLcBGAsYHQ/s1600/IMG_20200131_184201.jpg
Ας κάνουν ρεπορτάζ του σουπερ3 από αυριο μεθαύριο ... προσωπικά οποίο από τα μέσα τους δεχτεί θα το κόβω από την ενημέρωση μου. Κολητηλικια στην πλάτη του ΠΑΟΚ ...
Ας κάνουν ρεπορτάζ του σουπερ3 από αυριο μεθαύριο ... προσωπικά οποίο από τα μέσα τους δεχτεί θα το κόβω από την ενημέρωση μου. Κολητηλικια στην πλάτη του ΠΑΟΚ ...
- Πέμ 12 Φεβ 2026, 12:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι, με πολλή αγάπη και σκέψη, θα πω κι εγώ ότι καριέρα μιξοκλαίγοντας στο Σάπιο Μήλο κάνεις μεν, πρόσκαιρη όμως δε και με ημερομηνία λήξης, αν δεν έχεις τις βάσεις και το ήθος και το πάθος και τη γνώση και το μεράκι και την αξιοπρέπεια για να ενημερώνεις όντως τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Ειδάλλως, καταντάς ...
- Πέμ 12 Φεβ 2026, 16:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε άλλα νέα το αγαπητό ΑΝΤ1 την αλλη βδομάδα θα δείχνει βαζελο -Πλζεν αντι για ΠΑΟΚ-θελτα...
Ποιος να το περίμενε;
Ξεφτίλες
Ποιος να το περίμενε;
Ξεφτίλες
- Σάβ 21 Μαρ 2026, 22:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον πρώτο καιρό μετά την δολοφονία του Άλκη από ανθρωπόμορφα τέρατα που επικαλούνταν ότι ανήκαν στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, στην Τούμπα επικρατούσε μούδιασμα και ο πολύς κόσμος ένιωθε μια κάποιου είδους "ενοχή", παρά το ότι από την πρώτη στιγμή υπήρξε η απόλυτη καταδίκη του εγκλήματος...
Σήμερα ...
- Σάβ 11 Οκτ 2025, 16:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Την Δευτέρα 13 Οκτωβρίου συμπληρώνονται τρία χρόνια από τη μέρα που έφυγε από τη ζωή ο τεράστιος Σταύρος Σαράφης.
Πρωτος σκορερ στην ιστορια του συλλογου και τεταρτος σε συμμετοχες.
Σε ολη του την καριερα αγωνιστηκε μονο στον ΠΑΟΚ.
"Καισαρα" ζεις για παντα ΠΑΟΚτσής.
Πρωτος σκορερ στην ιστορια του συλλογου και τεταρτος σε συμμετοχες.
Σε ολη του την καριερα αγωνιστηκε μονο στον ΠΑΟΚ.
"Καισαρα" ζεις για παντα ΠΑΟΚτσής.
- Τρί 14 Οκτ 2025, 14:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο άνθρωπος αυτός γαλουχησε τον πιο πιστό οπαδό του ΠΑΟΚ.
Χρέος του συλλόγου και όλων των θεσμικών παραγόντων του, είναι να μπορεί ο Γιάννης να συνεχίσει απρόσκοπτα να βλέπει τον ΠΑΟΚ.Να λυθεί το οποίο πρόβλημα οικονομικό ή παρόμοιας φύσης πρόβλημα.
Ο κ. Λουκάς και ο Γιάννης θα θυμίζουν σε όλους ...
Χρέος του συλλόγου και όλων των θεσμικών παραγόντων του, είναι να μπορεί ο Γιάννης να συνεχίσει απρόσκοπτα να βλέπει τον ΠΑΟΚ.Να λυθεί το οποίο πρόβλημα οικονομικό ή παρόμοιας φύσης πρόβλημα.
Ο κ. Λουκάς και ο Γιάννης θα θυμίζουν σε όλους ...
- Πέμ 25 Δεκ 2025, 12:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα συνθήματα και προτάσεις για την κερκίδα
Χρόνια πολλά σε όλη την παρέα. Iremidynami το σύνθημα αμπαλουτσακε, είχε ξεκινήσει ως: τη βαλίτσα ρε. Είχε ένας δικός μας μέσα στον ηλεκτρικό μια βαλίτσα και χάθηκε, και ξεκίνησαν όλοι φώναζαν: τη βαλίτσα ρε, τη βαλίτσα ρε, τη βαλίτσα ρε και μετά μετατράπηκε σε αμπαλουτσακε..
- Τετ 28 Ιαν 2026, 21:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Αφου κατατιθεται μια γενικη αντιληψη οτι η τραγωδια αγγιξε ολους τους οπαδους , θα ειναι ΥΨΙΣΤΗ ΑΠΟΤΙΣΗ ΦOΡΟΥ ΤΙΜΗΣ προς τους νεκρους, η ΕΜΠΑΡΚΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ της "οπαδικης αγαπης" το ν' αναληφθει ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ απο τον ΛΑΟ του ΠΑΟΚ και στο επομενο παιχνιδι με την ΑΕΚ να έλθουν οπαδοί και των ...