Εκθέσεις ιδεών για τη δημοκρατία και τον κόσμο όλοι μπορούμε να γράψουμε.
Εμείς δεν είμαστε δικαστήριο να κρίνουμε τι είναι νομιμο
Είμαστε όμως άνθρωποι και κρίνουμε τι είναι ηθικό. (Σποιλερ αλέρτ: Σε αντίθεση με το τι είπε ένας αλήτης πολιτικός πριν λίγα χρόνια, το νόμιμο ΔΕΝ είναι και ηθικό ...
Η αναζήτηση βρήκε 232 εγγραφές
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 11:37
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 13:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Μεγάλη τρολιά να επικαλούνται μονίμως οι παρατυπούντες ή ακόμα και παρανομούντες, το κράτος δικαίου και το δυτικό τρόπο ζωής.
Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει
Μέχρι να θυμηθώ, ας θυμήσω οτι μόνο τον τελευταίο μήνα είχαμε άρθρα που "τυχαία" έκρυβαν ή παραποιούσαν το νόημα από συγκεκριμένες φράσεις ...
Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει
Μέχρι να θυμηθώ, ας θυμήσω οτι μόνο τον τελευταίο μήνα είχαμε άρθρα που "τυχαία" έκρυβαν ή παραποιούσαν το νόημα από συγκεκριμένες φράσεις ...
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 17:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Γι'αυτό το χτύπημα στο κατεστημένο τού Ιβάν με var ξένους διαιτητές ημιαυτόματο οφ σαιντ ΕΠΟ αλλαγές ΗΤΣΝ ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΈΣ ΔΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ ΤΟΎ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΠΟΔΟΣΦΑΊΡΟΥ ΜΙΑ ΟΜΆΔΑ ΕΚΤΌΣ ΠΟΚ ΝΑ ΠΕΤΎΧΕΙ τόσα πράγματα για να γίνει το περίφημο 50-50 που έγινε σε μεγάλο βαθμό..... σκέφτομαι καμμιά ...
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 19:06
- Jump to forum
- Jump to topic
https://1.bp.blogspot.com/-xHWQVDp0cfA/XjSJwdxpObI/AAAAAAAA_0A/yDtkhGv1S24HncdvPCSgGzP-HJXMncy-ACLcBGAsYHQ/s1600/IMG_20200131_184201.jpg
Ας κάνουν ρεπορτάζ του σουπερ3 από αυριο μεθαύριο ... προσωπικά οποίο από τα μέσα τους δεχτεί θα το κόβω από την ενημέρωση μου. Κολητηλικια στην πλάτη του ΠΑΟΚ ...
Ας κάνουν ρεπορτάζ του σουπερ3 από αυριο μεθαύριο ... προσωπικά οποίο από τα μέσα τους δεχτεί θα το κόβω από την ενημέρωση μου. Κολητηλικια στην πλάτη του ΠΑΟΚ ...
- Σάβ 11 Οκτ 2025, 16:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Την Δευτέρα 13 Οκτωβρίου συμπληρώνονται τρία χρόνια από τη μέρα που έφυγε από τη ζωή ο τεράστιος Σταύρος Σαράφης.
Πρωτος σκορερ στην ιστορια του συλλογου και τεταρτος σε συμμετοχες.
Σε ολη του την καριερα αγωνιστηκε μονο στον ΠΑΟΚ.
"Καισαρα" ζεις για παντα ΠΑΟΚτσής.
Πρωτος σκορερ στην ιστορια του συλλογου και τεταρτος σε συμμετοχες.
Σε ολη του την καριερα αγωνιστηκε μονο στον ΠΑΟΚ.
"Καισαρα" ζεις για παντα ΠΑΟΚτσής.
- Τρί 14 Οκτ 2025, 14:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Ο άνθρωπος αυτός γαλουχησε τον πιο πιστό οπαδό του ΠΑΟΚ.
Χρέος του συλλόγου και όλων των θεσμικών παραγόντων του, είναι να μπορεί ο Γιάννης να συνεχίσει απρόσκοπτα να βλέπει τον ΠΑΟΚ.Να λυθεί το οποίο πρόβλημα οικονομικό ή παρόμοιας φύσης πρόβλημα.
Ο κ. Λουκάς και ο Γιάννης θα θυμίζουν σε όλους ...
Χρέος του συλλόγου και όλων των θεσμικών παραγόντων του, είναι να μπορεί ο Γιάννης να συνεχίσει απρόσκοπτα να βλέπει τον ΠΑΟΚ.Να λυθεί το οποίο πρόβλημα οικονομικό ή παρόμοιας φύσης πρόβλημα.
Ο κ. Λουκάς και ο Γιάννης θα θυμίζουν σε όλους ...
- Δευ 15 Σεπ 2025, 13:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Κοψτε κανενα βαθμο απο το γαυρο τουλάχιστον ρε αχρηστοι κλέφτες, και μετα ξεμαλλιάζεστεΘύρα 13 κατά Παπαδημητρίου: «Είσαι ανεπιθύμητος!»
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 02:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα το εγκατάστησε η ίδια εταιρία που έβαλε την πόρτα και τις κάμερες.Mitsospaoki4 έγραψε: Σάβ 27 Σεπ 2025, 18:45 Πώς γίνεται πάντα το Var στο Καραϊσκάκης να έχει θέματα;
- Παρ 17 Οκτ 2025, 21:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο νεαρός παίκτης του Άρη Βοριαζίδης, μπαίνει σε χειρουργείο λόγω ογκιδίου που ανιχνεύθηκε στα γεννητικά του όργανα (όρχεις).
Να έχει τα καλύτερα αποτελέσματα το παιδί από την βιοψία, να βγει νικητής στην μάχη που θα δώσει και να επανέλθει στα γήπεδα. Μπροστά στην υγεία και την ζωή δεν υπάρχει ...
Να έχει τα καλύτερα αποτελέσματα το παιδί από την βιοψία, να βγει νικητής στην μάχη που θα δώσει και να επανέλθει στα γήπεδα. Μπροστά στην υγεία και την ζωή δεν υπάρχει ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 21:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν υπαρχει ελληνικη ομαδα να μπορει να σταθει στο τσου λου αυτη τη στιγμη.
Ειδικα απο τη στιγμη που το καθε γκολ μετραει θα ειχαν ολες τετοια σκορ.
Εμείς όταν χάσαμε στην Chelsea με 4-0 και παίζαμε από το 5ο λεπτό με δέκα, μας χλεύαζαν.
Δύο ποστ, όλη η εικόνα των ελληνικών ΜΜΕ τον 21ο ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 23:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Το πιο ιδεωδες θα ηταν να ειναι και τα 6 γκολ ακυρα
Οσο για την αποβολη δεν το συζητω
Για την Ε.Ο ηταν "δικαιοτατη"
Ο,τι ανυπαρκτο σε βαρος της Ε.Ο αποτελει απονομη δικαιου
Οσο για την αποβολη δεν το συζητω
Για την Ε.Ο ηταν "δικαιοτατη"
Ο,τι ανυπαρκτο σε βαρος της Ε.Ο αποτελει απονομη δικαιου
- Κυρ 02 Νοέμ 2025, 18:17
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 02 Νοέμ 2025, 18:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε διαβάζω προσεκτικά να ξέρεις .Εισαι τεράστιος γνώστης του αντικειμένου Απλά το οπαδιλικι δεν βγαίνει εύκολα από πάνω μου .
Και Μ Ρεάλ να παίξουμε φαβορί μας βλέπω
- Σάβ 08 Νοέμ 2025, 18:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάντε μόνο να προηγηθούμε την κυριακή . Αυτά που θα ακολουθήσουν θα γράψουν ιστορία .
- Κυρ 09 Νοέμ 2025, 17:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Απο πανω τους θα περασουμε. Μην μασατε. Περασαν οι εποχες που κατι τετοια μας κατεβαλαν. Παρε το 2πλο το βραδυ να φτασει το σκατο στην καλτσα.