Η αναζήτηση βρήκε 66 εγγραφές

Return

από riegel
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 00:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέο Γήπεδο

Πραγματικά το σκηνικό μου φαίνεται φαρσοκωμωδία.

Είσαι ο Χ επιχειρηματίας, υποτίθεται ότι θες να φτιάξεις το γήπεδο βάζοντας 100-200-300 εκατομμύρια, γίνεται ο κακός χαμός με τον ερασιτέχνη - παραιτήσεις Κατσαρη κτλ, και αντί να βγεις επίσημα να πάρεις θέση να πεις είμαι ο τάδε και έχω αυτό το ...
από Centenario
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 16:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Αυτό που είχες πει πέρυσι, το "πάμε να σηκώσουμε το παιδί" και το έκανες! και σήμερα αυτά τα συγκινημένα μάτια μέσα στην Τούμπα μετά από έξι και πλέον χρόνια... εγώ αυτά κρατάω!!!!

ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ!
από Мир
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 17:12
Jump to forum
Jump to topic

Σε πολλούς για 34 χρόνια δεν είχε πρόβλημα η μνήμη τους να ξεχνάει ότι δεν έχουν πάρει πρωτάθλημα, αλλά ξαφνικά επιβλήθηκε να είμαστε ισόβιοι πρωταθλητές.

Από το καλό υπάρχει το βέλτιστο, αλλά η ιστορία του ΠΑΟΚ μας έχει επίσης δείξει ότι από τα καλά (με πληρωμένες πένες και αχάριστους οπαδούς ...
από danirifle
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 17:27
Jump to forum
Jump to topic

ρε σεις μην κατασπαράζετε τον άλλον, επειδή δεν βλέπει με τον ίδιο τρόπο που τα βλέπετε εσείς

τι πράγμα είναι αυτό
από navigator11
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 18:49
Jump to forum
Jump to topic

Φτιάξε μια ομαδάρα να κυνηγήσει μέχρις εσχάτων όσα έχεις θέσει ως στόχο για φέτος κι άσε τους wannabe σωτήρες και κυρίως τα τσιράκια τους - διευκρινίζω ότι αναφέρομαι σε μετροκώλιτανς κι ούτω καθεξής, όχι απλούς οπαδούς που μπορεί να θεωρούν απλά μια προοπτική Μυστακίδη καλύτερη για τον ΠΑΟΚ - να ...
από Rexaris
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 18:52
Jump to forum
Jump to topic

Οτι αυτά τα συναισθήματα που εκφράζει είναι αληθινά, μου το λένε ένα σωρό πράγματα:

Ήρθε σε έναν ΠΑΟΚ γεμάτο χρέη και τον έσωσε.
Βάζει κάθε χρόνο από την τσέπη του για να βγει ο ισολογισμός
Βοηθάει ένα σωρό κόσμο

Κορώνα στο κεφάλι μου τον έχω τέτοιο ιδιοκτήτη, κι ας μην πάρω τίτλο ποτέ. Μοναδική ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 20:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Παιδιά, και μετά τις δηλώσεις του Σαββίδη
ορισμένοι επιμένετε.
Πέταξε το πουλί τέλος.

Αλλιως συνεχιζουμε με σενάρια επιστημονικής φαντασίας.
Όσοι λοιπόν ασχολούνται με βιβλία και ταινίες τέτοιου ειδους
μπορούν να αναλαβουν δράση!

Εγώ είμαι άσχετος και δε μου αρέσουν, αλλά θα προσπαθήσω ...
από abc_o_ karpouzas
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 22:11
Jump to forum
Jump to topic

........................................

«Υπάρχει ένα ρητό του Αλεξάντερ Νιέφσκι.. Εγώ είμαι περήφανος και όποιος έρθει με σπαθί στον τόπο μας, από το σπαθί αυτό θα πεθάνει»

«Ας ξυπνήσουμε και να θυμόμαστε ότι υπηρετούμε κάτι που είναι μεγαλύτερο από μας. Προσπαθούμε να τον φτάσουμε τον ΠΑΟΚ ...
από anatolikos2
Παρ 18 Ιούλ 2025, 20:11
Jump to forum
Jump to topic

Το σενάριο να έχει ο Σαββίδης την ΠΑΕ και να χτίσει το γήπεδο ο Μυστακίδης δεν υπάρχει.

Ούτε μία στο εκατομμύριο.

Είναι ασύλληπτα προσβλητικό για τον Σαββίδη. Δεν υπάρχει περίπτωση ένας άνθρωπος με το ταμπεραμέντο του και ένας επιχειρηματίας του διαμετρήματός του να το δεχτεί.

Όπως είναι ...
από GEOL
Δευ 21 Ιούλ 2025, 19:21
Jump to forum
Jump to topic

Ανάρτηση που ταυτίζει Ιβάν με τον υπόλοιπο βόθρο είναι απλά κατάπτυστη και με προσβάλει σαν Παοκτσή!
από Caballo Viejo
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:25
Jump to forum
Jump to topic

Ο Σαββίδης δεν είναι Παντελάκης,
Ο Ντέλιας δεν είναι Κούδας,
Η Στουτγκάρδη δεν είναι Γαύρος,
Κι εμείς δεν είμαστε τόσο χάπατα
για μην καταλαβαίνουμε ότι έγιναν αλλιώτικα τα πράγματα.
Τα σημερινά έβγαλαν προς τα έξω πώς είμαστε σκορποχώρι διοικητικά
και δημιούργησαν θέμα εμπιστοσύνης του κόσμου προς ...
από john4serres
Παρ 25 Ιούλ 2025, 07:08
Jump to forum
Jump to topic

Όπως είπε και ένα παλικάρι χθες πάνω στο χαμό, φανταστείτε τι ακούνε οι ξένοι από τους δικούς μας και τρώμε το ένα άκυρο μετά το άλλο.

Ιβάν, έφερες Τσίκνα και Σέρα. Ωραίος, καλες προσθήκες.
Έβαλες τον Αντρέ, ωραιότατα.

Παραμένουμε όμως σε ένα μοντέλο χωριατοβαλκανιοσοβιετικης ομάδας. Δεν προχωράμε ...
από bane1980
Παρ 25 Ιούλ 2025, 20:53
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πειράζει που δεν θέλω να φύγει ούτε με 20 ούτε με 30 ούτε με 40?

Κι όχι μόνο για αυτά που βλέπουμε
Όχι μόνο επειδή αυτά τα 20, 30, 40 θα πάνε στην τρύπα που θα έχει η τωρινή ΠΑΕ το 2026, 2027 κλπ και όχι σε σοβαρή ενίσχυση.
Κυρίως επειδή στο κωλο modern football , ναι, θέλω ο Ντέλιας να γίνει ...
από navigator11
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 18:06
Jump to forum
Jump to topic

Υπομονή συνιστώ. Ακόμα δεν έχουμε τα δεδομένα για να λύσουμε την άσκηση. Με υποθέσεις και φαντασία το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να φανατιστούμε.
Το δεδομένο αυτή τη στιγμή είναι οτι ο Ιβάν αρχίζει να δέχεται μεγάλη πίεση και από τον κόσμο πλέον. Η υπόθεση Ντέλια είναι ένδειξη ότι ίσως άρχισε ...
από tolis14
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 14:00
Jump to forum
Jump to topic

Η πρώτη ομάδα στην ιστορία που θα έχει δεχτεί τέτοιο τρύπημα από τον ΑΣ του.

Και δυστυχώς ο κόσμος φαίνεται ανήμπορος να αντιληφθεί τη σοβαρότητα του πράγματος.

Νομίζω τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα θα έχει. Εκεί που ο Ιβαν αμφισβητούταν έντονα λόγω των τελευταίων γεγονότων, πιθανό τρύπημα ...