Νομίζω ότι μίλησε ο κόσμος.
Δεν χρειάζεται να πουν τίποτα. Απλα να παραιτηθούν.
Ήλπιζαν ότι κάτι θα στράβωνε κάτι στην Τούμπα.
Η αναζήτηση βρήκε 70 εγγραφές
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:05
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Το τι άγχος είχα σήμερα δεν περιγράφεται
Χεσμενο το έχω το αποτέλεσμα του ματς μπροστά σε όσα επιχειρήθηκαν, και συνεχίζουν να επιχειρούνται
Ευτυχώς ο κόσμος στη συντριπτική του πλειοψηφία ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ, μίλησε και έδειξε
Έδειξε πρώτον τα μεζεα του στα νοσηρα μυαλά που επιχείρησαν την ...
Χεσμενο το έχω το αποτέλεσμα του ματς μπροστά σε όσα επιχειρήθηκαν, και συνεχίζουν να επιχειρούνται
Ευτυχώς ο κόσμος στη συντριπτική του πλειοψηφία ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ, μίλησε και έδειξε
Έδειξε πρώτον τα μεζεα του στα νοσηρα μυαλά που επιχείρησαν την ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 16:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Αφήστε ρε επιτέλους τις ίσες αποστάσεις μερικοί κα μιλήσετε ευθέως. Έλεος, λες και είστε παιδάκια. Έχετε άλλη άποψη. No problem.
Αλλά τι κρύβεστε πίσω από τις λέξεις. Πιο υποτιμητικό είναι για εσάς και για εμάς που με κάποιους είμαστε τόσα χρόνια μαζί εδώ μέσα.
Αλλά τι κρύβεστε πίσω από τις λέξεις. Πιο υποτιμητικό είναι για εσάς και για εμάς που με κάποιους είμαστε τόσα χρόνια μαζί εδώ μέσα.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 20:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Η Τούμπα κ ο λαός του ΠΑΟΚ μίλησαν στο ευρωπαικο ματς και έδειξαν ποιον στηρίζουν. Γι αυτό μαζευτειτε εκεί στον ΑΣ και κάντε αυτό που θέλει το 99% του κόσμου. Μπροστά Σαββίδης και βοηθήστε με πίεση στην κυβέρνηση (χαχα) για νέα Τούμπα αλλιώς τον μπ@%λ@... Αντε μπράβο με αυτούς που ζούνε από τον ΠΑΟΚ ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 21:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Να διαθέτουν ηθικούς φραγμούς και συνείδηση μόνο οι 3 από 15 παντός είναι τραγικό.
- Δευ 30 Ιουν 2025, 20:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Αν είναι πιο αργός από τον Ολιβέιρα δεν ολιβειριζει αλλα μελλοθανατιζει
- Δευ 30 Ιουν 2025, 21:11
- Jump to forum
- Jump to topic
, Πάντως από τα ρεπορτάζ των ομάδων καταλαβαίνει κανείς ποια είναι η δυναμική των ομάδων στις μεταγραφές. Για παράδειγμα διαβάζεις ότι εμείς περιμένουνε την απάντηση του Μεϊτέ και ενός μέτριου Σκωτσέζου, ενώ ο γαύρος «έψηνε» τον Ζαφείρη για να τον πάρει από την Σλάβια Πράγας για να τον ντύσει στα ...
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 17:30
- Jump to forum
- Jump to topic
.........................
ψεκες ρωσολαγνους ................................
πειρολ του 5ευρου..
.......................
:lol: :lol: :lol: ρε τον τραχανα....
αν και εφαγε το ...μπαν... εγω κολλησα σε αυτες τις 2 εκφρασεις..
που τις ειχα ξαναδιαβασει που τις ειχα ξαναδιαβασει...
αυτος ...
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 17:44
- Jump to forum
- Jump to topic
κάτω τα χέρια από τον ντέλια
ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ
α σιχτίρ μπριζωνόμαστε συνεχώς
κάντε του τη μαμημένη την ανανέωση να τελειώνουμε
υγ. οφείλω να πω ότι έχω παρατηρήσει πολλά νέα μέλη τον τελευταίο καιρό που γράφουν με παρόμοιο τρόπο και περιεχόμενο. πολλή εντύπωση μου κάνει
ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ
α σιχτίρ μπριζωνόμαστε συνεχώς
κάντε του τη μαμημένη την ανανέωση να τελειώνουμε
υγ. οφείλω να πω ότι έχω παρατηρήσει πολλά νέα μέλη τον τελευταίο καιρό που γράφουν με παρόμοιο τρόπο και περιεχόμενο. πολλή εντύπωση μου κάνει
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 18:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Δεν μου καίγεται καρφάκι αν θα είναι καλός ο Ιβάνουσεκ ή οχι
Το βασικό είναι αυτό που λεει ο renegade.
Είναι ή δεν είναι αλήθεια ρε οτι επί τοσο καιρό ΟΛΟ το κράξιμο γίνεται επειδή θεωρείτε ΔΕΔΟΜΕΝΑ όλα όσα γράφονται, από όπου κι αν γράφονται; Και ο οποιοσδήποτε ΨΕΛΛΙΣΕΙ οτι ίσως και να μην ...
Το βασικό είναι αυτό που λεει ο renegade.
Είναι ή δεν είναι αλήθεια ρε οτι επί τοσο καιρό ΟΛΟ το κράξιμο γίνεται επειδή θεωρείτε ΔΕΔΟΜΕΝΑ όλα όσα γράφονται, από όπου κι αν γράφονται; Και ο οποιοσδήποτε ΨΕΛΛΙΣΕΙ οτι ίσως και να μην ...
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 12:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Πριν από 2 ώρες πέρασε ο Λουτσεσκου από το μαγαζί καλημέρα κοουτς , καλημέρα.
Δεν μιλάμε δεν είναι πελάτης αλλά χαιρετιομαστε εδώ και χρόνια.
Πάω να κάνω μια δουλειά πιο πάνω και τον βλέπω έξω από το Ηλέκτρα Παλάς στο παγκάκι μες τον ήλιο να κάθεται και να μιλάει στο τηλέφωνο έντονα και με ...
Δεν μιλάμε δεν είναι πελάτης αλλά χαιρετιομαστε εδώ και χρόνια.
Πάω να κάνω μια δουλειά πιο πάνω και τον βλέπω έξω από το Ηλέκτρα Παλάς στο παγκάκι μες τον ήλιο να κάθεται και να μιλάει στο τηλέφωνο έντονα και με ...
- Δευ 14 Ιούλ 2025, 15:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν ο Ακπομ δεν είχε περάσει πριν από τον ΠΑΟΚ και τον παίρναμε πρώτη φορά τώρα, θα είχαμε πανηγυρισμούς στην Αριστοτελους
ΥΓ ελπίζω όσοι λέτε ότι είδατε κάτι έστω καλό από Σαματα, να το λέτε για αστείο !!
ΥΓ ελπίζω όσοι λέτε ότι είδατε κάτι έστω καλό από Σαματα, να το λέτε για αστείο !!
- Δευ 14 Ιούλ 2025, 16:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμένα δεν με καιει ο σεντερ φορ .Θα έρθει κάποιος που θα κάνει αυτα που θέλει ο Λουτσεσκου . Για να ειμαστε ομώς ισχυροι ο παίκτης που θα έρθει στα χαφ πραγματικά θα ήθελα να είναι τοπ και όχι δανεικός .Η ομάδα επενδυσε πέρσι στο Τσαλοφ οπου τον εμπιστευομαι και πιστευω πως φέτος θα είναι καλυτερος ...
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 20:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Εν τω μεταξύ ο ΠΑΟΚ έχει την ευλογία να είναι η μοναδική ομάδα που έχει τόσους παίκτες που μπορούν να πατήσουν περιοχή. Αντριγια, Ιβανουσετς, Κωνσταντελιας, Πέλκας, Καμαρά, Οζντοεφ και Μπάμπα μπορούν να γεμίζουν απειλητικά την καρδιά της αντίπαλης άμυνας. Ο Ακπομ είναι κατηλληλοτατος στο να τους ...
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 20:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Υγεία στο ποδόσφαιρο είναι να μπούνε αυτά τα παιδιά απευθείας αφού δείχνουν ότι το έχουν κ όχι να παρακαλάμε κάποιον να τον δώσουμε 2-2,5 εκατομμύρια για να έρθει να κάνει αγγαρεία και να μας φάει τα καλά μας τα λεφτά
Ελπίζω κάποια στιγμή να εναρμονιστούμε με ότι συμβαίνει στον σύγχρονο ...
Ελπίζω κάποια στιγμή να εναρμονιστούμε με ότι συμβαίνει στον σύγχρονο ...