Η αναζήτηση βρήκε 457 εγγραφές
- Πέμ 29 Ιαν 2026, 00:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Έχω τον πατέρα μου στο σπίτι, με την άνοια να του σβήνει σιγά σιγά πρόσωπα, στιγμές, λέξεις, εμάς, κι όμως μέσα σε αυτό το θολό τοπίο υπάρχει κάτι που μένει ανέγγιχτο: ο ΠΑΟΚ του . Η ομάδα δεν χάθηκε ποτέ από το μυαλό του, τη θυμάται όπως θυμάται την ίδια του την καρδιά, με κάθε λεπτομέρεια, με κάθε ...
- Πέμ 29 Ιαν 2026, 12:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετά από όλα όσα βιώσαμε με τον τραγικό χαμό των παιδιών και την απρόσμενα μεγάλη υποστήριξη που εισπράξαμε από οπαδούς άλλων ομάδων σε Ελλάδα και Ευρώπη, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να ξεκινήσει μια διαδικασία επανεκκίνησης των σχέσεων σε επίπεδο οργανωμένων οπαδών.
Για μένα, η εικόνα του πανό με τα ...
Για μένα, η εικόνα του πανό με τα ...
- Πέμ 29 Ιαν 2026, 12:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Επτά αετόπουλα έχασαν τη ζωή τους στο δρόμο για τη Ρουμανία και ένας ακόμα έπαθε ανακοπή ακούγοντας τα δυσάρεστα, με οκτώ «ασπρόμαυρους» να... λείπουν από δίπλα μας. Να λείπουν από την Τούμπα.
Εκεί όπου, την Κυριακή (1/2) στον αγώνα κόντρα στον Πανσερραϊκό θα γίνει το τελευταίο «αντίο» σε αυτά ...
- Πέμ 29 Ιαν 2026, 12:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχοντας χάσει την αδερφή μου σε τροχαίο πριν 20 χρόνια, η είδηση αυτή με κομμάτιασε ακόμη περισσότερο, ψάχνω λέξεις να περιγράψω αυτά που νιώθω, αδυνατώ. Κλείνω τα μάτια και κάνω εικόνα τη μάνα μου μόλις σήκωσε το τηλέφωνο εκείνη τη μέρα.
Καλό παράδεισο ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ, να μου αγκαλιάσετε την Ευτέρπη μου ...
Καλό παράδεισο ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ, να μου αγκαλιάσετε την Ευτέρπη μου ...
- Πέμ 29 Ιαν 2026, 20:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξέρω πραγματικά πως θα κάτσω να δω ματς μετά από τις εικόνες της Τούμπας. Και πάντα ο ΠΑΟΚ ήταν το φάρμακο στις λύπες μου, αλλά σήμερα πραγματικά δεν ξέρω πως.
- Πέμ 29 Ιαν 2026, 20:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Στο συγκεκριμένο τοπικ, δεν κάνουμε ούτε κοινωνικό ούτε αστυνομικό ρεπορτάζ.
Πενθουμε την απώλεια των συνοπαδων μας, που θέλησαν να κάνουν 2 μέρες οδικό ταξίδι για να δουν την αγάπη τους.
Τιμη και δόξα στα αετοπουλα που έφυγαν στο δρόμο για στηρίξουν την ομάδα και τα 4 γράμματα. Το λιγότερο που ...
Πενθουμε την απώλεια των συνοπαδων μας, που θέλησαν να κάνουν 2 μέρες οδικό ταξίδι για να δουν την αγάπη τους.
Τιμη και δόξα στα αετοπουλα που έφυγαν στο δρόμο για στηρίξουν την ομάδα και τα 4 γράμματα. Το λιγότερο που ...
- Τετ 25 Φεβ 2026, 09:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Celta Vigo-ΠΑΟΚ 26/02 22:00 ΑΝΤ1
ο αντεννα αυτο το παιχνιδι βρηκε να δειξει που ειμαστε με μιση ομαδα..τοσο καιρο εδειχνε την υπερομαδα τον βαζελο!!!ρε τι τραβαμε με τους παπαρες!!!
- Τετ 25 Φεβ 2026, 19:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.
Κάποιοι έρχονται από πολύ μακριά, αλλά είναι πολύ κοντά σε αυτό που είναι ο ΠΑΟΚ.
Μπιάνκο:
«Περιμένω να περάσουμε στην επόμενη φάση. Προσεγγίζουμε τον αγώνα με σοβαρότητα και θα παλέψουμε για το καλύτερο. Θα βγούμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε, ούτε για την ...
Κάποιοι έρχονται από πολύ μακριά, αλλά είναι πολύ κοντά σε αυτό που είναι ο ΠΑΟΚ.
Μπιάνκο:
«Περιμένω να περάσουμε στην επόμενη φάση. Προσεγγίζουμε τον αγώνα με σοβαρότητα και θα παλέψουμε για το καλύτερο. Θα βγούμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε, ούτε για την ...
- Πέμ 26 Φεβ 2026, 22:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι εντυπωσιακό ότι χωρίς μισή βασική εντεκάδα, όχι ρολίστες, ως τώρα η ομάδα στέκεται άκρως αξιοπρεπώς. Στη θέση των Ισπανών θα ντρεπόμουν να διαμαρτύρομαι κάθε λίγο και λιγάκι. Τεράστιοι ξεφτίλες.
- Δευ 15 Σεπ 2025, 13:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Κοψτε κανενα βαθμο απο το γαυρο τουλάχιστον ρε αχρηστοι κλέφτες, και μετα ξεμαλλιάζεστεΘύρα 13 κατά Παπαδημητρίου: «Είσαι ανεπιθύμητος!»
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 02:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα το εγκατάστησε η ίδια εταιρία που έβαλε την πόρτα και τις κάμερες.Mitsospaoki4 έγραψε: Σάβ 27 Σεπ 2025, 18:45 Πώς γίνεται πάντα το Var στο Καραϊσκάκης να έχει θέματα;
- Παρ 17 Οκτ 2025, 21:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο νεαρός παίκτης του Άρη Βοριαζίδης, μπαίνει σε χειρουργείο λόγω ογκιδίου που ανιχνεύθηκε στα γεννητικά του όργανα (όρχεις).
Να έχει τα καλύτερα αποτελέσματα το παιδί από την βιοψία, να βγει νικητής στην μάχη που θα δώσει και να επανέλθει στα γήπεδα. Μπροστά στην υγεία και την ζωή δεν υπάρχει ...
Να έχει τα καλύτερα αποτελέσματα το παιδί από την βιοψία, να βγει νικητής στην μάχη που θα δώσει και να επανέλθει στα γήπεδα. Μπροστά στην υγεία και την ζωή δεν υπάρχει ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 21:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν υπαρχει ελληνικη ομαδα να μπορει να σταθει στο τσου λου αυτη τη στιγμη.
Ειδικα απο τη στιγμη που το καθε γκολ μετραει θα ειχαν ολες τετοια σκορ.
Εμείς όταν χάσαμε στην Chelsea με 4-0 και παίζαμε από το 5ο λεπτό με δέκα, μας χλεύαζαν.
Δύο ποστ, όλη η εικόνα των ελληνικών ΜΜΕ τον 21ο ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 23:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Το πιο ιδεωδες θα ηταν να ειναι και τα 6 γκολ ακυρα
Οσο για την αποβολη δεν το συζητω
Για την Ε.Ο ηταν "δικαιοτατη"
Ο,τι ανυπαρκτο σε βαρος της Ε.Ο αποτελει απονομη δικαιου
Οσο για την αποβολη δεν το συζητω
Για την Ε.Ο ηταν "δικαιοτατη"
Ο,τι ανυπαρκτο σε βαρος της Ε.Ο αποτελει απονομη δικαιου
- Κυρ 02 Νοέμ 2025, 18:17