Η αναζήτηση βρήκε 255 εγγραφές

Return

από adam04
Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Τα πράγματα είναι πιο απλά από ότι φανταζόμαστε.Ο ΑΣ πήρε στα χέρια του επίσημα την πρόταση της ΠΑΕ. Με όλες της μελέτες και τα σχέδια.
Η πρόταση αφού μελετηθεί από το ΔΣ και γίνουν οι απαραίτητες διαβουλεύσεις,εγκρίνεται και υπογράφετε προσύμφωνο,που έχει ρήτρα ότι με την έκδοση της οικοδομικής ...
από chrisg4
Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:21
Jump to forum
Jump to topic

Ο ένας μας περνάει για ιθαγενείς γιατί μας κουνάει 250 εκ κι εμείς ζαλιζόμαστε όπως λέτε αλλά ο άλλος που μετά από τρία χρόνια εξαφάνισης μόλις μπήκε το αυγό στον λοκο έσκασε με ελικόπτερο στην Τούμπα και θέλει τώρα να κάνει και συνέντευξη τύπου δεν μας περνάει για ιθαγενείς .

Απαράδεκτοι όλοι ...
από DamoN
Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:29
Jump to forum
Jump to topic

Ο ένας μας περνάει για ιθαγενείς γιατί μας κουνάει 250 εκ κι εμείς ζαλιζόμαστε όπως λέτε αλλά ο άλλος που μετά από τρία χρόνια εξαφάνισης μόλις μπήκε το αυγό στον λοκο έσκασε με ελικόπτερο στην Τούμπα και θέλει τώρα να κάνει και συνέντευξη τύπου δεν μας περνάει για ιθαγενείς .

Απαράδεκτοι όλοι ...
από abc_o_ karpouzas
Τρί 29 Ιούλ 2025, 18:44
Jump to forum
Jump to topic

Nikodiai έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 18:29

ΠΑΟΚτσης αλλα και υπαλληλος την τωρινη στιγμη

:lol: :lol: :lol:
Αυτό για ποιον το λες για τον....άγγελο;...

Δεν ξέρω αν είσαι οπαδός του ΠΑΟΚ...και δεν με ενδιαφέρει κιόλας...αλλα αν το λες για τον άγγελο σίγουρα είσαι....καπου αλλού....

:lol: :lol:
από jibbie
Τρί 29 Ιούλ 2025, 19:29
Jump to forum
Jump to topic

Αρα η δικηγόρος του ΑΣ μας διαβεβαιώνει ότι οι εγγυήσεις κάποιου κολλητού του Μαρινάκη που στο παρελθόν έχει γραφτεί ότι θα πάρει την ΠΑΕ οαρης, και τώρα εμφανίζεται ως το τζοβενο που έχει ιντριγκάρει το ΔΣ του ΑΣ ως μεσσίας, το μόνο που έχει να επιδείξει έως τώρα είναι ένα κωλοχαρτο που έστειλε με ...
από burbu
Τρί 29 Ιούλ 2025, 19:43
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι ότι είχε πει στον ίδιο δημοσιογράφο κάποτε ότι το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ο ΠΑΟΚ και η ιστορία επαναλαμβάνετε
από giapas
Τρί 29 Ιούλ 2025, 20:25
Jump to forum
Jump to topic

Το άλλο το μεγκατρολ που παραδόξως έχει επιβιώσει κανά μηνα μέσα εδώ , είπε υπάλληλο τον Αναστασιάδη.
Κι όταν του την έπεσαν γύρισε τη μπιφτέκα και έψαχνε τη σύμβαση εργασίας που έχει με τη ΠΑΕ για να συνεχίσει να μας κοροιδεύει στα μούτρα μας.

Τι ζούμε ρε πούστη μου
από Σουριναμέζος
Τετ 30 Ιούλ 2025, 00:07
Jump to forum
Jump to topic

Ναι άσε δεν θα μπορεί να κοιμηθεί
από Michael Scott
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 12:19
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ ξέρω δεδομένα 3 πράγματα:

1 . Αν επιλεγεί ο Μυστακίδης, ξεχάστε τις 3ετιες (ή 3+1 αν προτιμάτε)... Πάμε μίνιμουμ για πλανο 5ετιας και... βλεπουμε, μιας και δεν νομίζω να παραχωρήσει ο Ιβάν τις μελέτες για τις οποίες έχει δώσει εκατομμύρια (και καλα θα κανει μεταξύ μας). Μια 5ετια αγώνων ακομα ...
από jibbie
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 12:52
Jump to forum
Jump to topic

Πραγματικά απορώ, πως είναι τόσο δύσκολο να δει κάποιος ότι υπάρχει κόσμος που τόσα χρόνια ασκεί κριτική στα της ΠΑΕ και στον ιβαν, ωστόσο δεν δέχεται σε καμία περίπτωση το στησιμο που τρώει τώρα.

Προσωπικά μιλώντας , προσπαθώ να σκεφτώ πότε είναι η στιγμή για κριτική και πότε η στιγμή για στήριξη ...
από Baldur
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:10
Jump to forum
Jump to topic

Εγω σε ολη αυτη την παραφιλολογια και τη δολοφονια χαρακτηρα που συντελειται αριστοτεχνικα, θα αντιπαραβαλλω την ιδια λογικη που εφαρμοζω για να βουλωνω τους σκωληκες (ή εστω, "βουλωνα" οταν ακομα ημουν νιος και ασχολιομουν να αποδομω τους δονκιχωτισμους τους).

Τι εκανα με τους λαλιστατους ...
από CCCP
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:18
Jump to forum
Jump to topic

Ειναι εκπληκτικα κουραστικο αυτο που γινεται απο μερικους που κανουν οτι δεν καταλαβαινουν πιο ειναι το προβλημα με τη σταση του ΑΣ. Κανενας δε λεει οτι η ΕΠΙΘΥΜΙΑ για εγγυησεις ειναι κακο. Αλλα ο ΑΣ δεν μας εχει πει ΤΙΠΟΤΑ μεχρι τωρα. Αερολογιες. Η ΠΑΕ λεει συγκεκριμενα πραγματα και ο ΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ...
από nunies4
Παρ 01 Αύγ 2025, 20:12
Jump to forum
Jump to topic

Να τσεπωνεις επί 10+ χρόνια 500.000 έξτρα της υποχρέωσης του και να νιώθεις την ανάγκη να διαφημίσεις το 500αρικο του Μυστακίδη.
Τι ντροπή...τι ξετσιπωσια
από Alastor
Παρ 01 Αύγ 2025, 20:18
Jump to forum
Jump to topic

Ο ΑΣ εχει κανει προσυμφωνο συνεργασιας ανεργερσης γηπεδου εδω και σχεδον δυο μηνες με Μυστακιδη και ακομα ο λαος δεν ξερει τι και πως συμφωνηθηκε.

Μιλαμε για ενα ιστορικο εργο το οποιο , αν και θα πρεπε να ειναι το νουμερο ενα θεμα αναφορας , δεν εχουν πει λεξη

Αν δεν ειναι αυτο δολοπλοκιες και ...
από Psaras
Σάβ 02 Αύγ 2025, 08:48
Jump to forum
Jump to topic

Δεν θέλω να φανώ απαισιόδοξος, αλλά όσο κι αν προσπαθώ να κρατήσω μια σπίθα ελπίδας αναμμένη, όλα δείχνουν πως αν δεν υπάρξει μια θεαματική ανατροπή, το παιχνίδι είναι χαμένο.

Και δεν είναι χαμένο μόνο διοικητικά. ΠΑΟΚ ήμασταν και πριν τον Ιβάν. Είναι χαμένο στο επίπεδο του ήθους, της ενότητας, της ...