Η αναζήτηση βρήκε 462 εγγραφές
- Τρί 12 Αύγ 2025, 23:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Να πάει σε άλλη ομάδα που ταιριάζει και στο τρόπο σκέψης του
- Τετ 13 Αύγ 2025, 00:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάντως ομολογώ ότι έχω κερδίσει κάτι απο τον Σαββίδη. Να κατεβαίνει η ΠΑΟΚαρα στην Αθήνα κ στον Πειραιά και να είναι φαβορί. Να τρέμουν οι αλλοθρησκοι το παοκακι που έλεγαν κάποτε, που χάνει απο τη Λαμία.
- Τετ 13 Αύγ 2025, 20:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή τους κόβει δεν το έκαναν
- Παρ 29 Αύγ 2025, 07:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Ο λαος ξαναμιλησε και θα ξαναμιλησει
μεχρι οι αρουραιοι να πανε στις τρυπες τους.
ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ!
μεχρι οι αρουραιοι να πανε στις τρυπες τους.
ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ!
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 11:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Mε εργαλείο το καταστατικό, τις κρυφές συναντήσεις και ψηφοφορίες, κρατούν τις σφραγήδες
καταστρέφουν τον ΠΑΟΚ εδώ και δεκαετίες και δεν του επιτρέπουν να εκπληρώσει τα όνειρα και τις προσδοκίες των εκατομμυρίων Φιλάθλων του και τη δυναμική που απορρέει απο τους Φιλάθλους.
Οι ίδιες μίζερες φάτσες ...
καταστρέφουν τον ΠΑΟΚ εδώ και δεκαετίες και δεν του επιτρέπουν να εκπληρώσει τα όνειρα και τις προσδοκίες των εκατομμυρίων Φιλάθλων του και τη δυναμική που απορρέει απο τους Φιλάθλους.
Οι ίδιες μίζερες φάτσες ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 22:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειπώθηκαν πολλά χθες παιδιά τα πιο πολλά δεν είναι για να βγουν προς τα έξω μένω μόνο ότι πλέον έχει την στηριξη όλων.
Κατανοητό και σεβαστό, αλλά θα μπορούσες να μας πεις ίσως επιγραμματικά κάποια πράγματα?
Και αυτό το "όλων" έχει και την 4 μέσα ?
Οι σύνδεσμοι ξεκάθαρισαν ότι αφού ο ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 11:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ θα διαφωνήσω. Στόχος δεν είναι να φύγει ο τελης. Εφόσον ο ίδιος θέλει να είναι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ σαφώς και θα είναι. Εγώ προσωπικά είχα θέμα με συμπεριφορά ατόμων στην μάνα του συλλόγου. Οχι με τον τέλη. Τώρα ποιοι συμβούλεψαν τον τέλη να ποντάρει επικοινωνιακά σε απολιθώματα του ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 14:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ιβαν εμφανίστηκε πρώτη φορά και στο ολθ και στην ΠΑΕΓΑ , μπορεί και στην σουρωτή. Πιθανώς και ο λόγος μετά από τόσα χρόνια δεν είναι κανένας Μυστακίδης. Μάλλον κάτι πολύ πιο ωραίο για τον ίδιο, το οποίο δε γνωρίζουμε. Τώρα αόρατος κάποιος που έχει βάλει αυτά τα χρόνια περισσότερα χρήματα σχεδόν απ ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 15:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Eντάξει το εμπεδώσαμε ο ΑΣ τα έκανε ΟΛΑ σωστά τόσα χρόνια, είναι θεματοφύλακες, δεν μπορούσε να γίνει τίποτα παραπάνω.
Ο ΠΑΟΚ πρέπει να συμπληρώνει το Πρωταθλημα στα ερασιτεχνικά αθλήματα, γιατί τι να κάνουμε... έτσι είναι τα πράγματα, και μη μιλάτε γιατί έτσι είναι τα πράγματα.
150 άτομα πρέπει ...
Ο ΠΑΟΚ πρέπει να συμπληρώνει το Πρωταθλημα στα ερασιτεχνικά αθλήματα, γιατί τι να κάνουμε... έτσι είναι τα πράγματα, και μη μιλάτε γιατί έτσι είναι τα πράγματα.
150 άτομα πρέπει ...
- Παρ 05 Σεπ 2025, 10:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Κι εδώ έρχεται η ερώτηση του εκατομμυρίου Τεό...
Πόσο κοστίζει μια ομάδα που μπαίνει κάθε χρόνο μέσα και χρειάζεται κάθε χρόνο ΑΜΚ για να επιβιώσει;;;
Μπορείς να ζητήσεις υπεραξία;
Ας το δούμε λίγο την μεγάλη εικόνα, γιατί εδώ βρίσκεται μια ωραία παγίδα.
Το να λες ότι μια ομάδα "μπαίνει μέσα ...
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 20:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Περα απο τεραστιος παραγοντας, ηταν και Ανθρωπος, οπως το γραφω, με το Α κεφαλαιο.
Αφου δεν εκανε οικογενεια, γιατι οικογενεια του ηταν ο ΠΑΟΚ, εκανε τεραστια δωρεα με τον θανατο του στο ΑΧΕΠΑ, η οποια ανακοινωθηκε αφου ολοκληρωθηκαν τα εργα, οπως ηταν η επιθυμια του.
Αφου δεν εκανε οικογενεια, γιατι οικογενεια του ηταν ο ΠΑΟΚ, εκανε τεραστια δωρεα με τον θανατο του στο ΑΧΕΠΑ, η οποια ανακοινωθηκε αφου ολοκληρωθηκαν τα εργα, οπως ηταν η επιθυμια του.
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 21:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ήταν μόνον ο μπούζας και κάποιοι σύνδεσμοι. Ήμασταν υπεύθυνοι και οι μέτοχοι που φάγαμε πολλούς παπάδες. Ο πατέρας μου κι εγώ ήμασταν από τους πρώτους που αγοράσαμε μετοχές το καλοκαίρι του '79 όταν το ποδόσφαιρο από ημιεπαγγελματικό, έγινε επαγγελματικό και οι ομάδες, ΠΑΕ. Τί αγοράσαμε δηλαδή ...
- Σάβ 13 Σεπ 2025, 12:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Στους εμφυλιους δεν υπαρχουν νικητες.
Υπαρχουν μονο χαμενοι.
Και αποκλειστικα υπευθυνος για τον εμφυλιο, ειναι ο ΑΣ ΠΑΟΚ.
Πιο συγκεκριμενα οι Κατσαρης, Ησαιαδης, Μπεκιαρης και το παρεακι τους.
Υπαρχουν μονο χαμενοι.
Και αποκλειστικα υπευθυνος για τον εμφυλιο, ειναι ο ΑΣ ΠΑΟΚ.
Πιο συγκεκριμενα οι Κατσαρης, Ησαιαδης, Μπεκιαρης και το παρεακι τους.
- Σάβ 13 Σεπ 2025, 12:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ιβαν δεν ξεκιναει τώρα
13 χρόνια εχει πράξεις
Με θετικό πρόσημο για πολλούς(για σένα????)
δεν εχει να αποδείξει κατι
- Παρ 27 Ιουν 2025, 08:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Εχω μια αίσθηση απο το πρωί οτι ο επόμενος χαφ θα είναι η ο Αλεξανδροπουλος η ο Τοπιτς.