Η αναζήτηση βρήκε 256 εγγραφές

Return

από joshua
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Αρα να περιμενουμε απολυσεις?
από joshua
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:25
Jump to forum
Jump to topic

Αρα να περιμενουμε απολυσεις?

Αυτό από που προκύπτει;

E αφου ο Ιβαν ηταν αρνητικος απο την αρχη μεχρι και σημερα και καποιοι τοσο καιρο μιλανε με την Στουτγκαρδη και εφτασαν να κανονιζουν εισητηρια,ιατρικα και εγω δεν ξερω τι αλλο, ξαναλεω με αρνητικο τον ιδιοκτητη της ομαδας ,δεν πρεπει ...
από -keeper-
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:30
Jump to forum
Jump to topic

Ε μετά το μπλόκο Σαββιδη , μένει να δούμε και την απόλυση Σαββιδη ..😇
από joshua
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:39
Jump to forum
Jump to topic

Βρε καταλαβαινουμε οτι συμφωνα και με τα ελληνικα ρεπορταζ που θελει ο Parolos , ο παικτης μαζεψε πραγματα και δεν πηγε στην απογευματινη προπονηση ετοιμος να αναχωρησει? Πρεπει να ειναι χαζος καποιος για να πιστευει οτι αυτο δεν εγινε με την εγκριση Ιβαν, η οτι ,ακομα χειροτερα, μεσα σε 2-3 ωρες ...
από giapas
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 21:06
Jump to forum
Jump to topic

Δε ξέρω τι να πω ,ούτε πως να αισθανθώ. Ένα μούδιασμα, ένα αίσθημα αποξενωσης. Δε ξέρω αν αδικώ τον Ιβάν αλλά από το σημερινό Δε μπορώ να κατασκευάσω έστω κι ενα πιστευτο, ευνοϊκό σενάριο.

Κριμα ρε Ιβάν να βγάζει η ομάδα τέτοια εικόνα προς τα έξω. Κρίμα για τα εκατομμύρια και τις ώρες που έχεις ...
από tad
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:02
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ξέρω από θεωρίες …

Έχω μάθει πλέον στην ζωή μου να κρίνω μόνο από πράξεις …

Ο λόγος που στηρίζω Σαββιδη είναι πολύ απλά γιατί έχει μιλήσει πολλές φορές με πράξεις …

Δυστυχώς πολλά από τα γεγονότα τα τελευταία χρόνια κρατάνε την ομάδα στην μιζέρια … και αυτό που έγινε σήμερα είναι ρεζιλίκι ...
από Caballo Viejo
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:25
Jump to forum
Jump to topic

Ο Σαββίδης δεν είναι Παντελάκης,
Ο Ντέλιας δεν είναι Κούδας,
Η Στουτγκάρδη δεν είναι Γαύρος,
Κι εμείς δεν είμαστε τόσο χάπατα
για μην καταλαβαίνουμε ότι έγιναν αλλιώτικα τα πράγματα.
Τα σημερινά έβγαλαν προς τα έξω πώς είμαστε σκορποχώρι διοικητικά
και δημιούργησαν θέμα εμπιστοσύνης του κόσμου προς ...
από renegade
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:30
Jump to forum
Jump to topic

Για μένα αρχίζει να φαίνεται σχεδόν ξεκάθαρα ότι υπάρχει ένα σπασμένο τηλέφωνο το οποίο στην καλύτερη υπολειτουργει, στην χειρότερη υπάρχει δόλος.
Δεν μπορεί να έγινε όλη αυτή η κωλοτουμπα εξαιτίας αντιδράσεων οι οποίες ήταν έντελος αναμενόμενες.
Ακόμα και να ήθελε όσο τίποτε άλλο να τον πουλήσει ο ...
από Kabamaru11
Παρ 25 Ιούλ 2025, 00:07
Jump to forum
Jump to topic

Ειναι με διαφορα παντως το πιο ΠΑΟΚ καλοκαιρι που θυμαμαι.

1.Περιπτωση Λουτσε-Ιβαν
2.Περιπτωση Α.Σ.-Ιβαν/ΠΑΕ-Μυστακιδης
3.Περιπτωση Ντελια

Δεν κρυβω πως κουραστηκα ηδη.
από tolis14
Παρ 25 Ιούλ 2025, 11:20
Jump to forum
Jump to topic

Παιδιά χωρίς ίχνος ειρωνείας ή εξυπνακισμού, θέλω να κάνω μια ειλικρινεστατη ερώτηση σ'αυτούς που γνωρίζουν περισσότερα (εγώ δεν γνωρίζω, το παραδέχομαι). Σε περίπτωση αποχώρησης Σαββίδη, γνωρίζετε αν υπάρχει ενδιαφέρον για την ομάδα από άλλους ισχυρούς επιχειρηματίες που είναι διατεθειμένοι να ...
από embuji
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 12:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Το βάζω εδώ με αφορμή το γηπεδικό:

Όσο εμείς μαλώνουμε για το ποιος δισεκατομμυριούχος πρέπει να φτιάξει το γήπεδο, σε άλλους χαρίζονται απλόχερα.

Φιλε και σε εμας δωσανε στρεματα για να φτιαξουμε το γηπεδο. Στο ΣΕΦ οτι κανει θα το κανει η ΚΑΕ. Αυτοι τους δωσανε την εκταση για να κανουν ...
από Montrealiotis
Δευ 28 Ιούλ 2025, 01:24
Jump to forum
Jump to topic

Τράβα ρε που θα πεις πουλο στον ευεργέτη του ΠΑΟΚ

Στο aye κάτι πάει αυτό.
από keep_paokizein
Δευ 28 Ιούλ 2025, 10:52
Jump to forum
Jump to topic

Συμφωνώ με το πνεύμα του Mingus που νομίζω ότι αυτό που υποστηρίζει είναι ότι η ευκαιρία να γινει το γήπεδο ειναι μεγάλη και μοναδική. Το γήπεδο ειναι μεγάλη υπόθεση. Τα χρήματα που απαιτούνται είναι πολλά. Δε χωρούν ούτε συναισθηματισμοί, ούτε εγωισμοί. Αυτοί που τα έχουν σήμερα και είναι εδώ ...
από anatolikos2
Δευ 28 Ιούλ 2025, 12:19
Jump to forum
Jump to topic

Πώς θα δώσουν την ίδια προσφορά όταν ο ένας την έχει υποβάλει ήδη και ο άλλος γνωρίζει την πρόταση και θα προσθέσει και το τσουρεκάκι στην είσοδο;
από tolis14
Δευ 28 Ιούλ 2025, 14:12
Jump to forum
Jump to topic

Τόλη πιο πιθανό είναι να είναι τόσο ΠΑΟΚ ο Μυστακίδης που να έχει κάνει μία ψευτοπροταση για να ενεργοποιήσει τον Ιβάν, παρά το να βάλει 250-300 εκατομμύρια για την αγορά της ΠΑΕ και την κατασκευή γηπέδου για να καθίσει να κάνει πίπες η ομάδα του στον βλακάκο της ΑΕΚ. Δεν γίνονται αυτά ...