Αναζήτηση για περισσότερες από 1785 εγγραφές
- Δευ 11 Μάιος 2026, 08:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Ιβάν, πρέπει για πρώτη φορά να γίνει αυστηρή αυτοκριτική. Αποτυχία η φετινή σεζόν. Έτσι πρέπει να αντιμετωπιστεί.
Μην κρύψετε κάτω από το χαλάκι των τραυματισμών, την φετινή αποτυχία.
Ανασυνταχθείτε, πάρτε τις αποφάσεις που πρέπει και κάντε τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή ξανά.
Απλά ίσως για πρώτη φορά ...
- Δευ 11 Μάιος 2026, 09:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Κατεβατό ολόκληρο έχω στο μυαλό μου, αλλά θα γράψω το πιο σημαντικό για εμένα για αρχή:
ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΤΟ ΝΤΕΛΙΑ :evil:
2-3 παίκτες έχει η ομάδα που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.
Επειδή ήδη έχει αρχίσει η καραμέλα περί πώλησης λόγω "επένδυσης" που έγινε για τον τίτλο, ο οποίος δεν ...
ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΤΟ ΝΤΕΛΙΑ :evil:
2-3 παίκτες έχει η ομάδα που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.
Επειδή ήδη έχει αρχίσει η καραμέλα περί πώλησης λόγω "επένδυσης" που έγινε για τον τίτλο, ο οποίος δεν ...
- Δευ 11 Μάιος 2026, 09:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Χάσαμε το νταμπλ απο μία μέτρια ομάδα και απο τον ΟΦΗ (απο τον ΟΦΗ ρε σεις;) με όλα τα σιχαμένα προηγούμενα, που πονά ποιό πολύ, διότι μέχρι τον Φεβρουάριο ήμασταν κλάσεις καλύτεροι.
Τώρα πρέπει να αρχίσει το χτίσιμο για την επόμενη περίοδο και με γενναίες αποφάσεις, που ΟΛΕΣ θα αρχίζουν με την ...
Τώρα πρέπει να αρχίσει το χτίσιμο για την επόμενη περίοδο και με γενναίες αποφάσεις, που ΟΛΕΣ θα αρχίζουν με την ...
- Δευ 11 Μάιος 2026, 09:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακούω και διαβάζω πολλούς ΠΑΟΚτσηδες σήμερα, που λένε ότι δεν τους ενδιαφέρει καθόλου η 2η θέση..!! Σιγά ρε απλες! Σιγά ρε στραβοστομηδες που συνηθίσατε στα τρόπαια και δεν θέλετε να πάρετε τη 2η θέση! Ε τότε καθίστε και χάσετε από την Χάρτινη και τον Μουλωχτο, να βγει Τσαμπιονς Λιγκ ο Gayρος, για ...
- Δευ 11 Μάιος 2026, 09:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακούω και διαβάζω πολλούς ΠΑΟΚτσηδες σήμερα, που λένε ότι δεν τους ενδιαφέρει καθόλου η 2η θέση..!! Σιγά ρε απλες! Σιγά ρε στραβοστομηδες που συνηθίσατε στα τρόπαια και δεν θέλετε να πάρετε τη 2η θέση! Ε τότε καθίστε και χάσετε από την Χάρτινη και τον Μουλωχτο, να βγει Τσαμπιονς Λιγκ ο Gayρος, για ...
- Δευ 11 Μάιος 2026, 10:56
- Jump to forum
- Jump to topic
@logistis, προφανώς κι εγώ μιλάω για το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης.
Σε έναν πολύπολοκο οργανισμό όπως μια επαγγελματική ποδοσφαιρική ομάδα οποιαδήποτε άποψη του στυλ "Φταίει ο Ραζβάν για όλα" ή "Φταίει ο Ιβάν για όλα" στερείται σοβαρότητας.
Σε έναν πολύπολοκο οργανισμό όπως μια επαγγελματική ποδοσφαιρική ομάδα οποιαδήποτε άποψη του στυλ "Φταίει ο Ραζβάν για όλα" ή "Φταίει ο Ιβάν για όλα" στερείται σοβαρότητας.
- Τετ 13 Μάιος 2026, 20:40
- Jump to forum
- Jump to topic
εντωμεταξυ, ολοι αυτοι που επιλεγει ειναι ανικανοι, αυτος ομως βλεπει 10 χρονια μπροστα. 4D chess μιλαμε!
- Τετ 13 Μάιος 2026, 20:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Σαν δεν ντρέπεται ο οπαδός να έχει απαιτήσεις.gergeo4 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 20:41 ευχομαι να πουλησει σε εναν απατεωνα και να καταστραφουμε.αυτο σας αξιζει
Εχθροί του ΠΑΟΚ όλοι.
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 10:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Η εκτίμηση μου είναι ότι βρίσκεσαι στη χειρότερη φάση από τη στιγμή που ανέλαβες τον ΠΑΟΚ.
Αν δεν υπήρχε η ατσούμπαλη προσέγγιση του Μυστακίδη που ουσιαστικά συσπείρωσε μεγάλο τμήμα του κόσμου υπερ σου ( δικαίως κατ'εμέ) , νομίζω ότι θα υπήρχε ένα πολύ ισχυρό ρεύμα κριτικής.
Αυτή τη στιγμή νιώθω ...
Αν δεν υπήρχε η ατσούμπαλη προσέγγιση του Μυστακίδη που ουσιαστικά συσπείρωσε μεγάλο τμήμα του κόσμου υπερ σου ( δικαίως κατ'εμέ) , νομίζω ότι θα υπήρχε ένα πολύ ισχυρό ρεύμα κριτικής.
Αυτή τη στιγμή νιώθω ...
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Ιβάν, μέσα στην βδομάδα φέρνεις τεχνικό διευθυντή-βαρύ όνομα και τους δίνεις τα κλειδιά με γερό προϋπολογισμό. Αναλαμβάνει να φέρει νέο τεχνικό και μαζί να κάνουν τις προσθήκες που θα κρίνουν απαραίτητες.
Φεύγουν φυσικά παίκτες που εισέπραξαν και δεν ακούμπησαν, παίκτες 32+, πλην ελαχίστων ίσως ...
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 22:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Μα την Παναγία δεν έχω διαβάσει χειρότερη ανακοίνωση πολιτικοί κόμματος στην ιστορία αυτού του συλλόγου. Ειλικρινά.
Δεν ντρέπεστε καθόλου ρε ;
Δεν ντρέπεστε καθόλου ρε ;
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 22:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Εδώ τελείωσαν όλοι οι ποδοσφαιρικοί παράγοντες κ έμεινε τελευταίος ο Παπαμιμικος. Στους προπονητές θα κολλήσουμε ;Tolaros έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 22:50 Της πούτσας προπονητής είναι ο Πάμπλο. Τελείως.
Άντε να σοβαρευτούμε, όλο τα ίδια και τα ίδια ονόματα, τελείωσαν οι προπονητές
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 23:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ανδρέας Παπαμιμίκος - Σύμβουλος του Προέδρου
Ο συγκεκριμένος κύριος και είχε και θα έχει λόγο στο αγωνιστικό. Το ξαναλέω.
Το έγραψα και κανένα μισάωρο πριν το αναλύσει ο ίδιος στη συνέντευξη του, όπου φυσικά δεν είχε κανέναν λόγο να μιλήσει για αγωνιστικά ζητήματα εφόσον δεν θα είχε συμμετοχή.
Από εκεί που περιμέναμε ποδοσφαιράνθρωπους ...
Το έγραψα και κανένα μισάωρο πριν το αναλύσει ο ίδιος στη συνέντευξη του, όπου φυσικά δεν είχε κανέναν λόγο να μιλήσει για αγωνιστικά ζητήματα εφόσον δεν θα είχε συμμετοχή.
Από εκεί που περιμέναμε ποδοσφαιράνθρωπους ...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 04:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν δεν ανακοινώσεις σήμερα, λήξη συνεργασίας με τον Λουστέσκου,
θα πιστέψω όντως πως επιθυμούσες να μην βγούμε ούτε Europa, για να μην χρειαστεί να κάνεις μεταγραφές.
Θα πιστέψω όντως, πως είσαι ικανοποιημένος με την μετριότητα και πως το ταβάνι σου είναι ο 3-4ος ΠΑΟΚ.
Αν δεν ανακοινώσεις σήμερα ...
θα πιστέψω όντως πως επιθυμούσες να μην βγούμε ούτε Europa, για να μην χρειαστεί να κάνεις μεταγραφές.
Θα πιστέψω όντως, πως είσαι ικανοποιημένος με την μετριότητα και πως το ταβάνι σου είναι ο 3-4ος ΠΑΟΚ.
Αν δεν ανακοινώσεις σήμερα ...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 10:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ νομίζω οτι ο Σαββίδης τρώει το πολύ χέσιμο:
1. Επειδή αυτός ο αρνητισμός χτίστηκε τα προηγούμενα χρόνια, οχι φέτος
2. Επειδή Μυστακίδης. Με την κακή αλλά και με την καλή έννοια. Είτε δηλαδή από κακοπροαίρετους, είτε επειδή και αγνός κόσμος βλέπει προοπτική και σου λέει βαρέθηκα με τα αρνητικά ...