Αναζήτηση για περισσότερες από 1812 εγγραφές
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 15:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προετοιμασία και φιλικά 2025-26
Πάντως από το πολύ λίγο που έχουμε δει μέχρι τώρα, ο Μπαλντέ παίζει να είναι και ο mvp. Αθλητικός και με καλό χειρισμό της μπάλας.
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 15:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω εχω φαει καψουρα με τον Κεννι,πολυ αγκρεσιβ,πολυ τσαμπουκας,ματι που γυαλιζει.
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 15:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλό είναι μέχρι να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο ο μπαλντε να μην ξαναμπεί
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 16:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Προκλητικοί σε πολλά φιλικά οι διαιτητές
Στα αγωνιστικά, κακώς κράζετε τον Γκουγκε τόσο πολύ
Βεβαίως είχε κακές στιγμές αλλά έκανε καλές αποκρούσεις και εξαιρετικές μακρινές μεταβιβάσεις
Χατσιδης ωραίος και ο Μύθου επισης
Στα αγωνιστικά, κακώς κράζετε τον Γκουγκε τόσο πολύ
Βεβαίως είχε κακές στιγμές αλλά έκανε καλές αποκρούσεις και εξαιρετικές μακρινές μεταβιβάσεις
Χατσιδης ωραίος και ο Μύθου επισης
- Τετ 10 Ιουν 2026, 00:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Ένα από τα πράγματα που κάνει πολύ όμορφο το ποδόσφαιρο είναι ότι δεν έχει έναν σταθερό δρόμο προς την επιτυχία.
Άν για παράδειγμα το 2016 ρωτούσαν 100 οπαδους του ΠΑΟΚ ποιον εμπιστεύεσαι περισσότερο να σου επιλέξει προπονητή, έναν πρώην διαιτητή όπως ο Μίχελ ή μία παικταρα με μεγάλες παραστάσεις ...
Άν για παράδειγμα το 2016 ρωτούσαν 100 οπαδους του ΠΑΟΚ ποιον εμπιστεύεσαι περισσότερο να σου επιλέξει προπονητή, έναν πρώην διαιτητή όπως ο Μίχελ ή μία παικταρα με μεγάλες παραστάσεις ...
- Τετ 10 Ιουν 2026, 07:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Tα είπαμε 200φορές εγώ δλδ,έφυγε ο Μurg απαλαχτήκαμε εντελώς τώρα τι έκανα για 3ετές συμβόλαιο 1 Θεός το ξέρει,650χιλ έπαιρνε ο μπαγάζας ξινότανε ούτε ο ΠΑΟΚ 'Β έπαιζε,κερδίσαμε και από αυτός λεφτα μείων,μην ξεχνάμε έφυγε και ο Ricardo 200χιλΕ έπαιρνέ και αυτός πήραμε και από αυτόν φράγκα -,ο ...
- Τετ 10 Ιουν 2026, 11:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ αυτό που ξέρω είναι πως αν θες να αλλάξεις προπονητή το κάνεις άμεσα απευθείας μετά το τέλος της σεζόν. Παίρνεις το βάρος της ευθύνης λες ένα ευχαριστώ και αντίο
Δεν αφήνεις το θέμα να σέρνεται 1 μήνα και 1.5 βδομάδα πριν η ομάδα μαζευτεί να μη ξέρει ο προπονητής αν θα είναι στη μάζωξη ή όχι ...
Δεν αφήνεις το θέμα να σέρνεται 1 μήνα και 1.5 βδομάδα πριν η ομάδα μαζευτεί να μη ξέρει ο προπονητής αν θα είναι στη μάζωξη ή όχι ...
- Τετ 10 Ιουν 2026, 11:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ότι ο ΠΑΟΚ...δεν ξέρει ποιον έχει προπονητή...απο που προκύπτει;
Το λέμε...εμεις..και ο...κολκας...;;
To λεει και ο ιδιος ρε εσυ σε καθε συνεντευξη. "εκτος και αν η ομαδα αποφασισει το αντιθετο". Βλεπεις καμια σιγουρια στα λεγομενα του; Εγω βλεπω οτι ξεροσταλιαζει για μια δηλωση στηριξης.
- Τετ 10 Ιουν 2026, 12:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Στο θεμα του προπονητη μετα τον τουντορ οι επιλογες ειναι καλες, οι ιδιοι ανθρωποι που εσυ ΔΕΝ εμπιστευεσαι εφεραν τον λουτσε ακομα ακομα κ τον αμπελ. Οποτε ωραια ολα αυτα αλλα τουλαχιστον σ αυτο το κομματι δεν βρισκω λογο να μην τους εμπιστευτω ΕΑΝ φυγει
- Τετ 10 Ιουν 2026, 18:59
- Jump to forum
- Jump to topic
δεν υπαρχει θεμα timing θεωρω, η χρονια που ερχεται ειναι μεταβατικη, γινεται μεγαλο restructuring.
παμε παλι για перестройка!
παμε παλι για перестройка!
- Τετ 10 Ιουν 2026, 19:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο πλανήτης ΠΑΟΚ παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον για επαγγελματίες ψυχολόγους. Ειδικά στα ηλεκτρονικά μέσα διάβαζες ένα σκασμό σχόλια να φύγει και ξαφνικά λένε Ιβάν μην κάνεις το έγκλημα. Νοείται ότι εάν μείνει και χάσουμε Ευρώπη ξανά μανα τα ίδια. Άβυσσος. Χωρίς να είμαι στο κεφάλι του πιστεύω και ...
- Τετ 10 Ιουν 2026, 19:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε μάγκες.. βλέπω σας έχει πιάσει ορισμένους μια πρεμουρα... Ο προπονητής είναι περιουσιακό στοιχείο της ομάδας και εάν πουληθεί 4 εκατομμύρια είναι τεράστια επιτυχία.
Το εάν εσείς τον κρίνετε ως τον πιο πετυχημένο πρώτον δεν σημαίνει ότι είναι και δεύτερον δεν σημαίνει ότι όλοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ...
Το εάν εσείς τον κρίνετε ως τον πιο πετυχημένο πρώτον δεν σημαίνει ότι είναι και δεύτερον δεν σημαίνει ότι όλοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ...
- Τετ 10 Ιουν 2026, 20:32
- Jump to forum
- Jump to topic
ΑΝ φυγει,καλο θα ειναι να ρθει ενας προπονητης με παραπλησιο στυλ που να μπορει να εκμεταλλευτει το υπαρχον δυναμικο.Απο οσα ονοματα γραφτηκαν εδω μεσα,μονο ο Ισπανος Καρσεδο μου κολλαει.