Σχεδόν από την 1η στιγμή που ανέλαβε, είχα γράψει ότι ο μεγαλομέτοχος έχει έλλειψη διοικητικού ταλέντου. Έχει καλές προθέσεις, αλλά δεν κόβει. Διοίκηση Σοβιέτ αλλά 70σ-80σ. Να σημειώσω ότι ο ΠΑΟΚ έκανε όσα έκανε, αλλά με ένα ταμείο -200εκ ευρώ και ίσως και παραπάνω στα χρόνια του.
Ξεκινάει και ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 1672 εγγραφές
- Κυρ 26 Απρ 2026, 14:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Ναι ετσι δουλευουν οι ομαδες 😂😂
Οι σοβαρές ομάδες σίγουρα δεν δουλεύουν έτσι; Συμφωνούμε.
Από την άλλη οι σοβαροί προπονητές όταν τους επιβάλλουν πράγματα που δεν τους αρέσουν παίρνουν το καπελάκι τους και φεύγουν. Έτσι δεν είναι;
Επίσης με κάνει εντύπωση που προτίμησες να κάνεις ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 15:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδη 40 χρονια δεν απαιτουσε ο οπαδος και δεν ανεβαιναμε πιστα;
Ότι και να απαιτούσε ο κόσμος, δεν είχε καμία σημασία τη στιγμή που δεν υπήρχαν τα μέσα για να πετύχουμε το κάτι παραπάνω.
Το κακό (για μένα πάντα) είναι πως από τότε που αποκτήσαμε μεγαλομέτοχο ,με άπειρα χρήματα, σταματήσαμε ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 15:40
- Jump to forum
- Jump to topic
@vs40 εισαι οαση.
Ρε τον μπουνταλα,που δε του κοβει,ιβαν..ΜΟΝΟ ΤΕΛΗΣ ΡΕ!Σ'ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΕΛΗ!
Είδες κάποιο ποστ μου υπέρ του Τέλη; Ψάξε να βρεις. Το έχω γράψει ότι δεν ασχολήθηκα το καλοκαίρι με την τοξικότητα της κατάστασης, κάτι το οποίο μπορεί οποισδήποτε να το επιβεβαιώσει, γιατί τα γραπτά ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 16:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδη 40 χρονια δεν απαιτουσε ο οπαδος και δεν ανεβαιναμε πιστα;
Ότι και να απαιτούσε ο κόσμος, δεν είχε καμία σημασία τη στιγμή που δεν υπήρχαν τα μέσα για να πετύχουμε το κάτι παραπάνω.
Το κακό (για μένα πάντα) είναι πως από τότε που αποκτήσαμε μεγαλομέτοχο ,με άπειρα χρήματα, σταματήσαμε ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 20:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Η χθεσινή ντροπή και το φετινό γενικότερα θέλουν βαθιές τομές για να γυρίσει η κατάσταση σταθερά και όχι αρπακολατζιδικα όπως λειτουργούμε μέχρι τώρα σε κάτσεις μεγάλων επιτυχιών αλλά και αποτυχιων.
Κάποιοι λίγοι σκουζουμε από πριν από το μαγκικο ότι εάν δεν αλλάξει άρδην ο τρόπος διοίκησης και ...
Κάποιοι λίγοι σκουζουμε από πριν από το μαγκικο ότι εάν δεν αλλάξει άρδην ο τρόπος διοίκησης και ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 22:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλησπέρα , odi εδώ.
Γράφω αυτό το post ξέροντας πως γρήγορα ο equalizer θα το διαγράψει, αλλά δεν πειράζει , όσο μείνει.
Καταρχάς να πω ότι ο αρχικός μου λογαριασμός διαγράφηκε οριστικά χωρίς κανένα σεβασμό στην πολυετή παρουσία μου εδώ.Γ αυτό και γράφω από αυτό τον λογαριασμό.
Οσον αφορά την ...
Γράφω αυτό το post ξέροντας πως γρήγορα ο equalizer θα το διαγράψει, αλλά δεν πειράζει , όσο μείνει.
Καταρχάς να πω ότι ο αρχικός μου λογαριασμός διαγράφηκε οριστικά χωρίς κανένα σεβασμό στην πολυετή παρουσία μου εδώ.Γ αυτό και γράφω από αυτό τον λογαριασμό.
Οσον αφορά την ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 22:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Ιβαν, καπου εδω, εμενα μ εχασες. εισαι ο βασικος υπευθυνος για ολα τα καλα και τα κακα που εχουμε δει. ντρεπομαι που στο λεω, αλλα μαζεψε την αλλη οσο ειναι καιρος, φερσου στο αγωνιστικο οπως πρεπει και οχι οπως σου καυλωσει, και αν δεν μπορεις, το μοναστηρι να ναι καλα. αντε, εχεις χαρτζιλικωσει ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 23:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Λυπάμαι πολύ που επιβεβαιώθηκα πως ο τρόπος διοίκησης που ασκείται στην ΠΑΕ οδήγησε για άλλη μια φορά στα γνωστά αποτελέσματα όπως δυστυχώς ήταν προβλέψιμο να γίνει.
Πώς ασκείται η διοίκηση και ο τρόπος της, και 35 παίχτες δε μπορούν να περπατήσουν πες μας λίγο. Πείτε μας ρε παιδιά αφού ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 23:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτοφορακια να μην έχει αναλάβει ευθύνες μια φορά στα 5 χρόνια δεν έχω ξαναδεί.
Προπονητές τέρατα έχουν αποτύχει , Κλοπ, Βενγκέρ, Μουρίνιο , Αντσελοτι...
Μόνο στον ΠΑΟΚ δεν μπορούμε να δεχτούμε ότι ένας προπονητής απέτυχε επειδή τον λένε λουτσεσκου. Ε δε μπορεί το Μαράκι θα φταίει..
Κάπου αυτά ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 23:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Σαφώς λανθασμένη επιλογή η Μαρία για CEO oμάδας που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό κάθε χρόνο, γιατί δεν το κατέχει το άθλημα. Μετά την κατάκτηση του τίτλου το '24 και την μεταπήδηση του Γκαγκάτση στην ΕΠΟ, αυτή ανέλαβε ουσιαστικά και πάμε από το κακό στο χειρότερο.
- Τρί 28 Απρ 2026, 10:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Ότι χειρότερο μπορούσαμε να διαβάσουμε πρωινιάτικα.
Ευτυχώς παίρνουμε και τις αποστάσεις μας από τη ΝΔ..
Μακριά οι ποδοσφαιράνθρωποι από την ομάδα μας.
Ευτυχώς παίρνουμε και τις αποστάσεις μας από τη ΝΔ..
Μακριά οι ποδοσφαιράνθρωποι από την ομάδα μας.
- Τρί 28 Απρ 2026, 10:58
- Jump to forum
- Jump to topic
ειναι τεραστιο μεγεθος ο παπαμιμικος, προφανως και του αρμοζει μια συνεντευξη τυπου να ξεδιπλωσει τις στρατηγικες του σκεψεις για να μπουμε στο τοπ 20.
- Τρί 28 Απρ 2026, 11:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι διαβάζουμε ρε γμτ για να δικαιολογηθουν τα αδικαιολογητα
- Τρί 28 Απρ 2026, 11:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Στις προηγούμενες ΠΑΕ ο κύριος ποια στρατηγική ακολούθησε; Με τι αποτελέσματα;
ΥΓ. Στο σημείο που βρισκόμαστε και στην κατάσταση που ζούμε, η πρώτη αντίδραση της ΠΑΕ και του ιδιοκτήτη είναι αυτή. Τσάμπα γκρινιάζουμε και τσάμπα ασχολούμαστε νομίζω.
ΥΓ. Στο σημείο που βρισκόμαστε και στην κατάσταση που ζούμε, η πρώτη αντίδραση της ΠΑΕ και του ιδιοκτήτη είναι αυτή. Τσάμπα γκρινιάζουμε και τσάμπα ασχολούμαστε νομίζω.