Αναζήτηση για περισσότερες από 1260 εγγραφές
- Παρ 04 Ιούλ 2025, 17:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Μάκη δεν είναι περίεργο να δυσκολεύεσαι να βρεις παίκτη να δώσεις 2 μυρια συμβολαιο. Ισα ίσα που είναι και λογικό να θέλει χρόνο αυτή η υπόθεση. Περίεργο είναι να μην μπορείς να επιλέξεις ένα παίκτη στυλ του Σέρβου που ακούστηκε η να φοβάσαι να πας με Μύθου και να προτιμάς τον Μπραντον που δεν έκανε ...
- Παρ 04 Ιούλ 2025, 17:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή η εμπειρία χαρακτηρίζει το παιχνιδι του Μπράντον; Δουλευόμαστε μεταξύ μας;
- Παρ 04 Ιούλ 2025, 17:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε Μάκη ο παίκτης των 2 μυριων συμβολαίου μπορεί να σε έχει στο περίμενε. Εγώ σε ρωτάω μεταξύ παίκτη στυλ Σορετιρε και Μπράντον ποιον θα προτιμούσε ο Λουτσεσκου πιστεύεις; Ο Μπράντον δηλαδή έχει το δικαίωμα να κανει 10 βουτιές και να ανανεωσει αλλά ο Μυθου οχι;
- Παρ 04 Ιούλ 2025, 17:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ότι ψάχνουμε επιχειρήματα για να δικαιολογήσουμε οποιαδήποτε σκέψη ανανέωσης Μπράντον είναι κάτι που δεν μπορώ να το δεχτώ.
1η Ιουλίου έπρεπε να βγει μια ευχαριστήρια ανακοίνωση και ας παίζουμε με τον Σνάουτσνερ επιθετικό
1η Ιουλίου έπρεπε να βγει μια ευχαριστήρια ανακοίνωση και ας παίζουμε με τον Σνάουτσνερ επιθετικό
- Παρ 04 Ιούλ 2025, 17:34
- Jump to forum
- Jump to topic
πιθανη ανανεωση του τομας ειναι παραδοχη ανικανοτητας.. ειναι ενας παικτης που περσι ο προπονητης για μηνες τον ειχε εκτος ομαδας, ενας παικτης με μηδενικα στοιχεια εκτος της πιεσης μπροστα.. ας ερθει οποιοσδηποτε νεαρος 21-22 χρονων αν δεν εμπιστεθονται τον μυθου και τον χατζιδη
ο κολκας λεει οτι ...
ο κολκας λεει οτι ...
- Παρ 04 Ιούλ 2025, 17:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Ενώ αν πάμε σε Ευρωπαϊκό και δούμε τον Μπραντον να κουρεύει το γκαζόν δεν θα κράζουμε θα θαυμάζουμε...
- Παρ 04 Ιούλ 2025, 18:33
- Jump to forum
- Jump to topic
θα πει σιγουρα ονομα που εχει αναφερθει
- Παρ 04 Ιούλ 2025, 18:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτός είναι το σούπερ ντουπερ φορ που λέγανε;
Οκ μάλλον ανέβηκαν πολύ οι προσδοκίες μου..
Οκ μάλλον ανέβηκαν πολύ οι προσδοκίες μου..
- Παρ 04 Ιούλ 2025, 18:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν είπε ότι θα έρθει. Εχει πληροφορία ότι κάναμε επίσημη πρόταση 1.2 ετησίως.
Καλή επιλογή μου φαίνεται ο Ζελκε πάντως.
Όχι κάτι τρελό αλλά κανονικός παίκτης με πολλές παραστάσεις από Bundesliga
Καλή επιλογή μου φαίνεται ο Ζελκε πάντως.
Όχι κάτι τρελό αλλά κανονικός παίκτης με πολλές παραστάσεις από Bundesliga
- Παρ 04 Ιούλ 2025, 19:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν φέρεις Σελκε και Γιάνσεν /Σαντρο είσαι σούπερ Ντουπερ
- Παρ 04 Ιούλ 2025, 19:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Ζελκε και Σαντρο ίσως είναι εφικτό. Ζελκε και Γιάνσεν δύσκολο λόγω χαρακτηριστικών και οικονομικών νομίζω.
Από εσένα ρε αδερφέ περίμενα να πεις δύο τρία πράγματα για Selke.
Νομίζω ότι θα τον γνωρίζεις πολύ περισσότερο από εμάς λογικά
- Παρ 04 Ιούλ 2025, 19:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Το σενάριο του Σάντρο με εξιταρει γιατί παίζει και στο φτερό άρα δικαιολογεί και κόστος και χρόνο συμμετοχής και μοίρασμα θέσης φορ
- Παρ 04 Ιούλ 2025, 19:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Η πικρή αλήθεια είναι πως εκεί που έχουν πάει τα ποσά ενώ τα 2 μυρια για εμάς είναι υπερβαση στη πραγματικότητα η διαφορά στη ποιότητα των 2 ποσών,ενός και δύο μυριων, ειναι τουλάχιστον αμφισβητισιμη. Πχ τι θα προτιμούσατε Βινισιους με 2 μυρια η διδυμο Σελκε και Σαντρο;
- Παρ 04 Ιούλ 2025, 19:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Σελκε παιχταράς φερτον χθες, κι αν τον όνειρευεστε για 3ο ,πάλι 1ος θα καταλήξει. Κάντε σκρινσοτ ότι αν κλείσει, στο πρωτάθλημα με 15 γκολ θα κλείσει για πλάκα, συν ότι προσφέρει ο όγκος του μπροστά, που επιτέλους οι αντίπαλοι θα το νοιώθουν.
Βέβαια πόσο πιστεύουμε τον Ραγκατση?
Βέβαια πόσο πιστεύουμε τον Ραγκατση?
- Παρ 04 Ιούλ 2025, 20:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να κάνω ένα άλμα λογικής στα πλαίσια του ο αστυνομικός είναι μπουζούκι.... αν ισχύει παίρνουμε τον 1ο σκόρερ με 22γκολ του πρωταθλήματος που ο Τζιμας είχε 12 :) :)
Ο παίχτης έχει 240 συμμετοχες περίπου στην Bundesliga, είναι πολύ καλός και ελεύθερος. Τον φέρνεις και τα σκας για Sandro να ...