Αναζήτηση για περισσότερες από 1647 εγγραφές

Return

από joshua
Πέμ 01 Ιαν 2026, 19:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Ναι την έλλειψη πλάνου και οργάνωσης δεν θα παψω ποτέ να τα κραζω. Εγώ τα θεωρώ βασικά συστατικά επιτυχίας. Άλλοι οχι.
από Mitsospaoki4
Πέμ 01 Ιαν 2026, 21:18
Jump to forum
Jump to topic

Όταν τα λέγαμε απ' όταν πρωτοεσκασε το όνομα του Γερεμεγιεφ πως δεν πρόκειται να γίνει άλλη κίνηση μεσοεπιθετικά παρά τα όσα λέγανε κλασικά οι αρδ για να ηρεμήσει ο κόσμος, κάποιοι μας λέγατε καταστραφολογους.

Τι έκανε νιάου νιάου στα κεραμίδια.

Ελπίζω το "ναι αλλά φέραμε Ζαφείρη" να μην το ακούμε ...
από jibbie
Πέμ 01 Ιαν 2026, 22:13
Jump to forum
Jump to topic

Του εξτρέμ βγήκε τότε με τον γερεμεγεφ για να κόψει λίγο το κράξιμο, υπό την έννοια ότι θα πάρουμε εξτρεμοφορ. Σανό.
από nunies4
Σάβ 03 Ιαν 2026, 10:22
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό ήθελα να γράψω. Τον συνοδεύει ο μύθος του γυάλινου ενώ στην ουσία μια πολύ άσχημη χρονιά τραυματισμών είχε με τον Αλμέιδα λόγω διαχείρισης.
Όλες οι σεζόν του εδώ και χρόνια είναι γεμάτες χρονιές
από gika
Κυρ 04 Ιαν 2026, 12:13
Jump to forum
Jump to topic

Το εξτρεμοφορ ήταν παπάς που βγήκε από γνωστά κυβερνητικά sites μαζί με το όνομα Γιερεμεγιεφ για να μην υπάρξουν αντιδράσεις. Λίγες μέρες μετά τελικά δεν χρειαζόμασταν ούτε εξτρέμ ούτε φορ.

Η αλήθεια είναι ότι όντως δεν χρειαζόμαστε κανένα εξτρεμοφορ. Ζίφκοβιτς, Ιβανουσετς και Ντελιας μπορουν να ...
από vs40
Δευ 05 Ιαν 2026, 05:30
Jump to forum
Jump to topic

Πολύ ωραία συνέντευξη του τεράστιου και πολύ αγαπητού Κωστικου. Ο άνθρωπος είναι πολύ ειλικρινής. Άλλη μια συνέντευξη που επιβεβαιώνει τα προβλήματα που πολλοί τονίζουμε εντός της ομάδας. Όσο για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές : Σίγουρα καλή φάση να τον πάρεις τζάμπα. Περιπτώσεις σαν του Αντριγια ή ...
από Sera4
Δευ 05 Ιαν 2026, 09:05
Jump to forum
Jump to topic

...

Δεν έχω δει τη συνέντευξη για να ακούσω τι ακριβώς είπε, αλλά θα ήμουν πολύ επιφυλακτικός με τα λεγόμενά του - πάντως ακούγονται σίγουρα ως ευλογώ τα γένια μου. Κατά τ' άλλα, κυκλοφορεί μια άλλη ιστορία που λέει ότι όταν πήγε να δει Κάμπος στην Τουρκία, τότε ανακάλυψε τον Μπίσε. Ώστε ήξερε ...
από ΑποστόληςΑ
Δευ 05 Ιαν 2026, 09:07
Jump to forum
Jump to topic

Ένα από τα πράγματα που θέλω να πω είναι ότι αν λάβουμε ως δεδομένα τα λόγια του, τότε το σκάουτιγκ της ομάδας δεν συμβαδίζει με την πολιτική της ομάδας στις μεταγραφές. Τσάμπα σκανάρεις τον όποιον Μπάμπα στα 18 του ή τον Σβαμπ στα 21 του, όταν τους φέρνεις σχεδόν 10 χρόνια μετά.

Το σκανάρισμα ...
από Blackgr4
Δευ 05 Ιαν 2026, 15:28
Jump to forum
Jump to topic

Το ζουμί είναι ότι όταν θες ένα έτοιμο παίκτη όπως τώρα στα στόπερ, χρειάζεται ΕΠΕΝΔΥΣΗ.
Θες πρωτάθλημα; Πας σκας 5 και παίρνεις τον Ντρκουσιτς.
Ήθελες φορ; Ας τα έσπαγες να έπαιρνες τον Βαργκας ή κάποιον αντίστοιχο.

Όχι ότι αυτό σε εξασφαλίζει αλλά μειώνει τις πιθανότητες αποτυχίας.

Αν θες ...
από obanebane
Τετ 07 Ιαν 2026, 12:32
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό το κόλλημα με το δεξί μπακ για βασικό στη θέση του Κενι,δεν το καταλαβαίνω.
Υπάρχει καλύτερη δεξιά πτέρυγα στη χώρα απο Κενι,Ζιφκο;
Τσαπρες και μαπρες και Σαλιακες και πιπες
Πείτε μου ντέρμπι φέτος που η δεξιά μας πλευρά δεν τους γαμησε τα πρέκια;
Τον πολύ Ποντενσε ο Κενι τον κατάπιε, του ...
από Blackgr4
Τετ 07 Ιαν 2026, 12:39
Jump to forum
Jump to topic

Το πρόβλημα στο αριστερό άκρο της άμυνας είναι αδιανόητο. Είναι να απορείς γιατί μπορεί έστω και να κοιτάζουν για δεξιά και όχι αριστερά.
Ο Κένι δεν είναι Μάτος, είναι όμως τίμιος. Ο Σάστρε οκ ήταν πάντα μια λύση για δεύτερος, ως εκεί. Ειδικά όταν δεν είχε ρυθμό.
Αριστερά μιλάμε για κανονική ...
από blackzone44
Τετ 07 Ιαν 2026, 19:50
Jump to forum
Jump to topic

Η Ζενίτ ζητάει περισσότερα από αυτά που τους δίνουμε αν όντως θέλει να έρθει ο παίκτης τότε πιστεύω το θέμα θα κλείσει της επόμενες μέρες τώρα για εξτρέμ πάει πίσω, λογικά στα κοντά έρχεται ακραίο μπακ
από blackzone44
Τετ 07 Ιαν 2026, 20:00
Jump to forum
Jump to topic

Η Ζενίτ ζητάει περισσότερα από αυτά που τους δίνουμε αν όντως θέλει να έρθει ο παίκτης τότε πιστεύω το θέμα θα κλείσει της επόμενες μέρες τώρα για εξτρέμ πάει πίσω, λογικά στα κοντά έρχεται ακραίο μπακ

Ξερεις ποσα δινουμε??Αρα μιλαμε για αγορα κ οχι για δανεισμο οσον αφορα τν Σλοβενο??

3.5 ...
από blackzone44
Τετ 07 Ιαν 2026, 20:11
Jump to forum
Jump to topic

Dimitris_L4 έγραψε: Τετ 07 Ιαν 2026, 20:07 Μαυροζωνα ( μιας κ σε πετυχαμε ) σε αλλες θεσεις εχουμε τπτ?
Μπα δε κινείται κάτι άλλο απ’ ό,τι ξέρω
από blackzone44
Παρ 09 Ιαν 2026, 16:47
Jump to forum
Jump to topic

Ανεβήκαμε στα 4 για Drkušić και περιμένουμε