Αναζήτηση για περισσότερες από 1639 εγγραφές

Return

από joshua
Πέμ 18 Δεκ 2025, 08:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Προς φιλους που γκρινιαζουν...Εχουμε επισημανει ενα σκασμο φορες καποιοι τις παθογενειες του διδυμου Ιβαν - Ραζβαν ,οσον αφορα τον σχεδιασμο καθε φορα της ομαδας. Παθογενειες που φρεναρουν συνεχως την εξελιξη της, ακομα και οταν σε πεισμα αυτων ,τρυπαει το ταβανι της και φτανει σε επιτυχιες οπως ...
από danirifle
Πέμ 18 Δεκ 2025, 09:38
Jump to forum
Jump to topic

2 επιχειρήματα χρησιμοποιούν οι δημοσιογράφοι για την επιλογή γερεμέγεφ

μας λένε ότι ο ΠΑΟΚ είχε κλεισμένο έναν μαροκινό και αυτός τραυματιστήκε, γι αυτό κατέληξαν στον γερεμέγεφ

1η ερώτηση: μόνο 1 παίχτη είχαν στη λίστα οι σκάουτς για σεντερ φορ? γιατί δεν πήγαν στον επόμενο της λίστας?

2η ...
από joshua
Πέμ 18 Δεκ 2025, 10:56
Jump to forum
Jump to topic

Αυτο που περιγραφεις ειναι σωστο. Και ονομαζεται βελτιωση. Που προφανως καθε ομαδα πρεπει να κυνηγαει.
Το δικο μου ποστ ειχε να κανει με αυτο που ο Τζος εγραψε σαν λυση. Ενα ηλεκτροσοκ.
Ειναι η ομαδα σε τετοιο τελμα που χρειαζεται ενα ηλεκτροσοκ; Εκει ειναι η διαφωνια μου

Η διαφορα μας ειναι ...
από joshua
Πέμ 18 Δεκ 2025, 11:08
Jump to forum
Jump to topic

Εγω παλι δεν νομιζω οτι τον εκνευρισμο τον προκαλει η απωλεια τιτλων,ισα ισα,θεωρω πως τον εκνευρισμο τον προκαλει ακριβως η ελλειψη του διοικητικου μοντελου. Καποια πραγματα ειναι αντικειμενικα και αντικειμενικα εδω και πολυ καιρο βιωνουμε σερι τραγελαφικων επιλογων στο μεταγραφικο σχεδιασμο απο ...
από joshua
Πέμ 18 Δεκ 2025, 11:51
Jump to forum
Jump to topic

...
Το έχω ξαναπεί και προφανώς αποτελεί δική μου άποψη οχι θεσφατο. Μιλαω για αλλαγή προπονητή οχι γιατί ειναι κακός αλλα γιατί θεωρώ απαραίτητη την αλλαγή φιλοσοφίας σε θέματα διοίκησης και μια αλλαγή προπονητή ακόμα και αν οδηγήσει πρόσκαιρα σε άσχημα αποτελέσματα μπορεί να πιεσει προς την ...
από bane1980
Πέμ 18 Δεκ 2025, 12:36
Jump to forum
Jump to topic

Νομίζω ότι ώρες ώρες λέγονται σωστά πράγματα αλλά υπάρχει μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα που δεν μας αφήνει να τα πούμε ανοιχτά.

Λες ότι φταίει ο Σαββίδης που τόσα χρόνια δεν βλέπουμε ένα οργανωμένο μοντέλο διοίκησης, ένα σταθερό πλάνο, μια λογική στις μεταγραφές, και στην πέφτουν αμέσως περί ...
από joshua
Πέμ 18 Δεκ 2025, 13:22
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ navi πάντως θα τρελαινομουν από χαρά αν αύριο ξυπνούσα και μάθαινα ότι τοποθετηθηκαν οι χ,ψ,ω ποδοσφαιρανθρωποι με τα ανάλογα βιογραφικά σε όλες τις νευραλγικες θέσεις με προπονητη τον Λουτσεσκου. Επιτέλους θα μπορούσα μετά να ασκήσω κριτική με σαφώς μεγαλύτερη σιγουριά και με συγκεκριμένη ...
από joshua
Πέμ 18 Δεκ 2025, 13:41
Jump to forum
Jump to topic

Ο Γερεμεγεφ δεν έρχεται γιατί ο Ιβαν έχει θέσει ως ταβάνι τα 200.000 για απόκτηση επιθετικού. Διαφωνώ,δεν ειναι θέμα χρημάτων ,το πρόβλημα ειναι δομικό.
από wickerman
Πέμ 18 Δεκ 2025, 14:11
Jump to forum
Jump to topic

Ας κάνουμε μία μικρή σούμα για όλα τα σέντερ φορ(όσα θυμάμαι τέλος πάντων) που ακούστηκαν το καλοκαίρι και την μετέπειτα πορεία τους:
Martin Braithwaite - Gremio ο μεγάλος άτυχος καθώς έπαθε σοβαρό τραυματισμό στον αχίλλειο τένοντα, αμφίβολο αν και πότε θα επιστρέψει

Carlos Vinícius -from Fulham to ...
από joshua
Πέμ 18 Δεκ 2025, 15:11
Jump to forum
Jump to topic

navi επειδή τυγχάνω οπαδός της united ήθελα να αναφέρω αυτό το παράδειγμα για ακριβώς τους αντιθετους λόγους. Η united πληρώνει ακριβώς αυτό που λέω. Ότι εδώ και χρόνια ειναι ένα διοικητικό μην πω τι και οχι τους κακούς προπονητές της σε αντίθεση πχ με τη σιτυ που τη διαφορά δεν την κάνει ο Πεπε ...
από San4
Πέμ 18 Δεκ 2025, 16:30
Jump to forum
Jump to topic

Αν ο λουτσεσκου τα είπε αυτά για τον γιερεμεγιεφ και τα εννοούσε και δεν τα είπε απλά για να στηρίξει τον παίχτη του θα αρχίσω να έχω σοβαρές ενστάσεις για τον προσανατολισμό του ποδοσφαιρικού οργανισμού ΠΑΟΚ συμπεριλαμβανομένων όλων.

Ειδικά ο παραλληλισμός με γιακουμάκη είναι βγαλμένος από τα πιο ...
από gika
Πέμ 18 Δεκ 2025, 16:43
Jump to forum
Jump to topic

Ο φορ που θέλαμε και τραυματίστηκε δεν είναι και πιο φθηνός τώρα μετά τον τραυματισμό; Γιατί δεν τον κλείνουμε από τώρα να έρθει να εγκλιματιστεί και να είναι έτοιμος το καλοκαίρι; Ετσι θα έβγαζε νόημα ο Γιερεμεγιεφ με ένα συμβόλαιο 6 + 12 μηνών. Αλλιώς το θα δίναμε 4Μ για φορ αλλά τραυματίστηκε και ...
από Demir
Πέμ 18 Δεκ 2025, 17:46
Jump to forum
Jump to topic

η μεταγραφη του σουηδου ειναι λαθος απο οπου και αν την πιασεις...
1)μετριος -32χρονος ρολιστας
2)στυλ παιχνιδιου(φορ κουτιου -πληρως unfit σε αυτο που παιζουμε )
3)καπελωνει μυθου αν οχι τωρα ,το καλοακρι που θα παμε ΠΑΛΙ για βασικο +γιακουμακη , θα μεινει ο μυθου πισω απο τον σουηδο
4 ...
από joshua
Δευ 22 Δεκ 2025, 09:19
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδη @Sera4 απο τη τριαδα επιθετικων ενας παικτης οπως ο Γερεμεγεφ ελειπε?
από joshua
Δευ 22 Δεκ 2025, 09:58
Jump to forum
Jump to topic

Ρε παιδιά μην ψάχνουμε δικαιολογίες για τα πάντα. Θέλαμε επιθετικο και το καλοκαίρι,ψαχνομασταν τελευταίες μέρες,υποτίθεται είχαμε και έτοιμο παίκτη από τότε. Το να φτάνεις ασθμαινοντας Γεναρη με τους παίκτες να σκάει ο ένας μετά τον αλλο,παρόλα αυτά να είσαι ψηλά και μέσα σε όλους τους στόχους και ...