Η αναζήτηση βρήκε 331 εγγραφές

Return

από ΑποστόληςΑ
Πέμ 18 Σεπ 2025, 11:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ 4-1 Σχόλια & παραλειπόμενα

Να ρωτήσω κάτι;
Ποιος μακάκας άνοιξε το τόπικ του αγώνα;
από icue
Παρ 15 Αύγ 2025, 08:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26

Εγω ειμαι πεπεισμενος οτι ο μονος τροπος να μπουμε σε ομιλο τσουλου ειναι να σηκωσουμε το Γιουροπα. :mrgreen:
από jackba
Παρ 15 Αύγ 2025, 09:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: Wolfsberger AC - ΠΑΟΚ 0-1 Mvp, Σχόλια & Παραλειπόμενα

Θα συμφωνήσω με όλους ότι δεν παίξαμε θελκτικό ποδόσφαιρο, δεν με προβληματίζει όμως αυτό την συγκεκριμένη περίοδο. Δεν θυμάμαι ποτέ η ομάδα με τον Λουτσέσκου να αποδίδει ωραίο ποδόσφαιρο πριν τον Νοέμβριο. Ξεχνάμε όμως πολλοί ότι όταν αρχίζει να πιάνει απόδοση κατά τον Δεκέμβριο, είτε επειδή έχει ...
από Miles
Σάβ 16 Αύγ 2025, 00:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: HNK Rijeka-Π.Α.Ο.Κ. 21/08

Θα μπούμε τσάμπιονς λιγκ και κάποιοι θα αναρωτιούνται αν είναι πιο συμφέρον το conference.
από Taseos
Τετ 27 Αύγ 2025, 20:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - Rijeka 28/8 20:30 OPEN

Αιντε να ξημερώσει να μετράμε αντίστροφα για να πάμε στο ναό να παρταρουμε με τον μεγάλο ΠΑΟΚ!

ΑΠΤΟΝ ΒΟΡΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΝΟΤΟ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ!
από kataramenos5
Τετ 27 Αύγ 2025, 22:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - Rijeka 28/8 20:30 OPEN

Πωω παρασυρθηκα κι εγω στο...καταραμενο τοπικ και ξεχαστηκα.
Εχουμε αγωνα ρεεεε

ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
από ΑποστόληςΑ
Τετ 17 Σεπ 2025, 07:49
Jump to forum
Jump to topic

Η γνώμη μου είναι να μην προβάλουμε τα αντισημιτικά μας συναισθήματα σε αγώνα του ΠΑΟΚ. Θα υπάρξουν πορείες και άλλες εκδηλώσεις με πολιτικό περιεχόμενο όπου θα μπορούμε να φωνάξουμε αυτό που θέλουμε.
από nkoss
Τετ 17 Σεπ 2025, 08:45
Jump to forum
Jump to topic

Το ανατριχιαστικό είναι ότι νομίζουμε πως φορώντας παλαιστικιακό, με το πιτόγυρο στο ένα χέρι και το ινσταγγκραμ στο άλλο, και πανηγυρίζοντας και χοροπηδώντσς νομίζουμε ότι κάναμε το καθήκον μας για το καλό της ανθρωπότητας και τέλος.
από nunies4
Τρί 23 Σεπ 2025, 09:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Μακάμπι τελ Αβίβ 24/9-19:45,CosmotesportsHd

Φαντάζομαι το προσφυγικό μας σωματείο έχει εκφράσει απερίφραστα την συμπαρασταση του στους Ουκρανούς πρόσφυγες θύματα ενός παραφρονα δικτάτορα.

Ο ιδιοκτήτης του προσφυγικού μας σωματείου, προσφέρθηκε να φιλοξενήσει πρόσφυγες στο πολυτελές ξενοδοχείο του.
Όλοι έχουν να πουν από μια εξυπνάδα ...
από astral
Τετ 24 Σεπ 2025, 11:04
Jump to forum
Jump to topic

Psaras έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 08:37 Καζάκοι και Αζέροι επίσης μετέχουν.
Από ότι φαίνεται συμπεριλαμβάνεται γεωγραφικά στην Ευρώπη και ο Kαύκασος όπως και το κομμάτι του Kαζακστάν βόρεια της Kασπίας ως ευθεία γραμμή από τα Oυράλια.
Και κάπως έτσι φτάσαμε στην Κίνα επειδή το Καζακστάν και η Ρωσία είναι τεράστιες χώρες :D
από ΑποστόληςΑ
Τετ 24 Σεπ 2025, 11:10
Jump to forum
Jump to topic

Καζάκοι και Αζέροι επίσης μετέχουν.

Ανήκαν στην Σοβιετική Ένωση που ήταν Ευρωπαϊκό Κράτος.

Το Κιργιστάν, το Τατζικιστάν, το Ουζμπεκιστάν και το Τουρκμενιστάν άνηκαν επίσης στην Σοβιετική Ένωση.

Έχεις δίκιο. Σήμερα τα σύνορα της Ευρώπης με Ασία είναι τα Ουράλια όρη, ο ποταμός Ουράλης, η ...
από Kabamaru11
Σάβ 05 Ιούλ 2025, 22:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Perestroika 4 συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Και ένα τελευταίο για μας που αποφασίσαμε να μείνουμε Ελλάδα, χωρίς να μπω σε αντιπαράθεση με κείνους που φύγανε, όποιος μένει Ελλάδα είναι πολύ πλούσιος. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Εχοντας ζησει κ εγω εξωτερικο για λιγο,ναι,προτιμω να μεινω εδω εφοσον ...
από rouki
Παρ 22 Αύγ 2025, 10:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: 9. Fedor Chalov

Σαμάτα θα λέμε και θα κλαίμε... :lol: :lol: :lol:
από renegade
Κυρ 24 Αύγ 2025, 23:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: 9. Fedor Chalov

Στην εποχή του βαρ είναι πέναλτι και το έχουμε δει πλέον δεκάδες φορές...μας αρέσει δεν μας αρέσει

Ο τρόπος που δίνει την ασίστ στον ζίφκο δείχνει ότι δεν του λείπει ποδοσφαιρικη ποιότητα.
Αυτό που του λείπει είναι ψυχολογία για μαχητικότητα
Δεν μπορεί να παίξει με πλάτη και δεν είναι κάτι ...
από Rexaris
Πέμ 04 Σεπ 2025, 18:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu V

Σενάρια επιστημονικής φαντασίας, ο Λουτσέσκου κι αν ακόμη τον προσέγγισαν είμαι σίγουρος οτι τους έριξε χυλόπιτα. 📰🤡