ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ:
ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ
ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ.
ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΜΕΣΩ TAPATALK ΜΠΕΙΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ
Η αναζήτηση βρήκε 161 εγγραφές
- Πέμ 26 Ιουν 2025, 21:18
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 27 Ιουν 2025, 01:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Αδέρφια ΠΑΟΚτσήδες!
Νέα εποχή για το Paokmania Forum!
Μετά από 18 χρόνια καθημερινής παρουσίας, στήριξης και αδιάκοπης μάχης στο πλευρό του ΠΑΟΚ, το Paokmania συνεχίζει να γράφει τη δική του ιστορία. Και η ιστορία αυτή, εξελίσσεται! Το forum μας – η καρδιά της επικοινωνίας και της συζήτησης για ...
Νέα εποχή για το Paokmania Forum!
Μετά από 18 χρόνια καθημερινής παρουσίας, στήριξης και αδιάκοπης μάχης στο πλευρό του ΠΑΟΚ, το Paokmania συνεχίζει να γράφει τη δική του ιστορία. Και η ιστορία αυτή, εξελίσσεται! Το forum μας – η καρδιά της επικοινωνίας και της συζήτησης για ...
- Παρ 27 Ιουν 2025, 01:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Την ίδια μέρα που υπήρξαν παραπονα για την δυσκολία ανεβάσματος πολυμέσων, την ίδια μέρα προχωρησατε σε αλλαγές
Ερώτηση : Έιχαν καθυστερήσει μέχρι τώρα οι διαδικασίες;
Απάντηση : ΝΑΙ, είναι αλήθεια ότι είχαν καθυστερήσει, για λόγους ανωτέρας βίας.
Ερώτηση : Πιέστηκε από τις τελευταίες ...
Ερώτηση : Έιχαν καθυστερήσει μέχρι τώρα οι διαδικασίες;
Απάντηση : ΝΑΙ, είναι αλήθεια ότι είχαν καθυστερήσει, για λόγους ανωτέρας βίας.
Ερώτηση : Πιέστηκε από τις τελευταίες ...
- Κυρ 29 Ιουν 2025, 13:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Το μέλος giliopoulos λέει συνειδητά ψέματα από περσι τουλαχιστον ότι δεν υπάρχουν χρήματα και να μην περιμένουμε μεταγραφές, με σκοπό την δημιουργία κλιματος και εντυπώσεων. Τα έλεγε πέρσι όπου και διαψεύστηκε με τις όχι αγωνιστικά πετυχημένες αλλά ακριβές μεταγραφές των Τισουνταλι, Τσαλοφ ...
- Δευ 30 Ιουν 2025, 16:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλησπέρα και από μένα.
Γύρισα από τα μπάνια, λόγω καύσωνα.
Έστω και καθυστερημένα, να δώσω κι εγώ τα συγχαρητήριά μου για τη νέα αναβαθμισμένη και εκσυγχρονισμένη μορφή του φόρουμ. Πάντα τέτοια!
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον The Equalizer , τόσο για την μείωση του μπαν σε εμένα και τον joshua ...
Γύρισα από τα μπάνια, λόγω καύσωνα.
Έστω και καθυστερημένα, να δώσω κι εγώ τα συγχαρητήριά μου για τη νέα αναβαθμισμένη και εκσυγχρονισμένη μορφή του φόρουμ. Πάντα τέτοια!
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον The Equalizer , τόσο για την μείωση του μπαν σε εμένα και τον joshua ...
- Δευ 30 Ιουν 2025, 17:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπαν έφαγες εσύ ή πήρες Όσκαρ ρε;
- Τρί 01 Ιούλ 2025, 10:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Θετική η μείωση της ποινής. Τον Joshua τον ξέρω σχετικά καλά και τον σέβομαι απεριόριστα. Ακόμη και όταν διαφωνούμε έχει τα επιχειρήματά του και είναι πάντοτε πρόθυμος σε αντίλογο, με επιχειρήματα βεβαίως. Νομίζω ότι είναι από τις καλύτερες πένες του φόρουμ.
Ειμαι κατα των μπαν γενικα ως ...
- Τρί 01 Ιούλ 2025, 14:02
- Jump to forum
- Jump to topic
astral + kayde
Πλέον δεν χρειάζεται τίποτα ιδιαίτερο για να βάλουμε βίντεο από γτ, καθώς και από άλλες πλατφόρμες όπως dailymotion, vimeo, X, Instagram
Απλή επικόλληση το λινκ
π.χ. επικολλώ αυτό (χωρίς τα κενά, τα οποία προσθέτω εδώ απλά για να φανεί το Url): http s://www. youtube .com/watch?v ...
Πλέον δεν χρειάζεται τίποτα ιδιαίτερο για να βάλουμε βίντεο από γτ, καθώς και από άλλες πλατφόρμες όπως dailymotion, vimeo, X, Instagram
Απλή επικόλληση το λινκ
π.χ. επικολλώ αυτό (χωρίς τα κενά, τα οποία προσθέτω εδώ απλά για να φανεί το Url): http s://www. youtube .com/watch?v ...
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 17:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Διαφωνω καθετα με το διμηνο μπαν στον χρηστη gilliopoulo,επρεπε να ειναι μονιμο,δεν ειναι κουβεντες αυτες που εγραψε.
- Κυρ 20 Ιούλ 2025, 22:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Ivan Drago μας άφησε μόνιμα με απόφαση mod team
- Τρί 05 Αύγ 2025, 18:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν συμφωνουν και οι Μοντς θα μπορουσε να ανοιξει ενα τοπικ για να μεταβιβαζουμε τα διαρκειας;;;
Δεν είναι κακή ιδέα
ΑΛΛΑ
Είναι πολύ ιδιαίτερη η κατάσταση με τους κανόνες και τους κανονισμούς από το κράτος σε ότι αφορά τα εισιτήρια
Και
Είναι ακόμα πιο ιδιαίτερη η εποχή εντός ΠΑΟΚ και δεν ...
- Τετ 06 Αύγ 2025, 19:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Προφανώς και ίσως να μην έχει ιδιαίτερη αξία αλλά εγώ θέλω να πω ένα μπράβο στα παιδιά που τρέχουν το site και στον Equaliser γιατί βλέπω , ιδίως τις τελευταίες μέρες, γίνονται πραγματικές προσπάθειες με καλό τρόπο να μπούνε κάποια πράγματα στη θέση τους.
Δεν είναι εύκολο , εγώ δε θα μπορούσα να το ...
Δεν είναι εύκολο , εγώ δε θα μπορούσα να το ...
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 16:52
- Jump to forum
- Jump to topic
100 Χρόνια ΠΑΟΚ: Μεγάλος διαγωνισμός του Paokmania!
https://www.paokmania.gr/sites/default/files/styles/880x495/public/2025-07/paokmania-announcement-gifts-100_web.png
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Το Paokmania.Gr γιορτάζει τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ, και χαρίζει!
Η σεζόν 2025/26 έφτασε! Και ο ΠΑΟΚ κλείνει σύντομα έναν αιώνα ζωής!
Ο σύλλογος που περισσότερο αποτελεί ...
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Το Paokmania.Gr γιορτάζει τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ, και χαρίζει!
Η σεζόν 2025/26 έφτασε! Και ο ΠΑΟΚ κλείνει σύντομα έναν αιώνα ζωής!
Ο σύλλογος που περισσότερο αποτελεί ...
- Δευ 30 Ιουν 2025, 10:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ το θέμα λήξαν, είμαι πεπεισμένος οτι όσοι σιγοντάρησαν το τεράστιο φαουλ του ΑΣ, δεν έχουν ξαφνικά σταματήσει. Αντε να δουμε τι θα βγει και σήμερα στο ΔΣ του ΑΣ
Μακάρι να πέφτω έξω και όλα να γίνονται στο εξής συντεταγμένα , χωρίς να βάζουν βόμβα στα θεμέλια του ...
Μακάρι να πέφτω έξω και όλα να γίνονται στο εξής συντεταγμένα , χωρίς να βάζουν βόμβα στα θεμέλια του ...
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 11:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπονητικό κέντρο Θέρμης
Τα χόρτα τα έκοψαν ή θα φάμε κανένα πρόστιμο και θα κοπεί η μεταγραφή του φορ;