Η αναζήτηση βρήκε 527 εγγραφές
- Τετ 27 Αύγ 2025, 22:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Δε πιστευω κανεναν .Μονο ο Psaras μπορει να τον φερει αυτονα
- Τετ 27 Αύγ 2025, 22:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε αγαπάω ρε μουρλε
- Τετ 27 Αύγ 2025, 22:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Με Ιταλο κ Κολομβιανο,εγω ειμαι ευχαριστημενος αν κλεισουν τελικα.Αν μερικοι περιμενατε Μαυροπανο κ Μορο δικο σας προβλημα,μη κοιμηθειτε αποψε απο την στεναχωρια σας.
BALANCE is the most important λεει συνεχως ενας γραφικος σοφος.
BALANCE is the most important λεει συνεχως ενας γραφικος σοφος.
- Δευ 01 Σεπ 2025, 22:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Και εμένα έτσι με έλεγε η δικιά μου και μετά με χώρισεBlackgr4 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 22:02 Ο Μπρέθγουειτ πάντως, πριν από 19 ώρες, έκανε ποστ στο προσωπικό του Ίνστα που μεταξύ άλλων έγραφε "Πάμε δυνατά Gremio".
- Τρί 02 Σεπ 2025, 09:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε άλλα νέα ο Dolberg μάλλον επιστρέφει Άγιαξ με 10εκ. και Strelec πήγε Μίντλεσμπρο με 7,5 εκ.
Αυτό σας παρακαλώ οι μεταγραφολάγνοι κάντε το στιγμιότυπο οθόνης γιατί στο προσεχές μέλλον θα διαβάζουμε: "όταν μπορούσαμε να πάρουμε Dolberg και Stelec τα τζιμάνια της ομάδας μας πετούσαν χαρταετό".
- Τρί 02 Σεπ 2025, 19:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Μήπως μας λέει "στον κωλο σας";
- Τρί 02 Σεπ 2025, 21:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ΠΑΕ επανήλθε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις της. Τώρα που ο Τέλης θα ασχοληθεί με το μπάσκετ, ποιός στη χάρη τους. Κι αλίμονο σε εμάς που περιμένουμε διακρίσεις από μια ομάδα χαμηλής δυναμικότητας.
Και εγώ τις ίδιες ανησυχίες έχω. Δε βλέπω να σηκώνουμε Europa League, μόνο πρωτάθλημα και κύπελλο ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 21:48
- Jump to forum
- Jump to topic
ρε μάγκες δεν είναι θέμα του αν θέλουν φορ οι οπαδοί, ούτε θα ήταν δώρο εάν ερχόταν κάποιος
η ομάδα πηγαίνει για πρωτάθλημα έχοντας 2 επιθετικούς? με 3 διοργανώσεις? σοβαρολογούμε?
πόσο ερασιτεχνικός χειρισμός να μην είσαι καν αριθμητικά γεμάτος
δηλαδή εάν κάτσει ένας τραυματισμός τι θα ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 14:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο χρόνος αποκατάστασης του οστικού οιδήματος ποικίλλει σημαντικά, από μερικές εβδομάδες για ήπιες περιπτώσεις (4-6 εβδομάδες) έως και 6-12 μήνες ή και περισσότερο για σοβαρότερες περιπτώσεις, ανάλογα με τη σοβαρότητα του τραυματισμού και την ανταπόκριση στη θεραπεία. Η πλήρης ανάρρωση απαιτεί την ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 18:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Ααα φτάσαμε σ αυτή την όμορφη εποχή του χρόνου που αρχίζουν οι βροχούλες και οι Άραβες μιλάνε για Λουτσέσκου
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 20:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο λαός του ΠΑΟΚ θα σταματήσει ΚΑΙ αυτή τη μεταγραφή, μπορεί και όχι 
- Παρ 12 Σεπ 2025, 17:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Στον ΠΑΟΚ Β ο Κουλιε ξεχώριζε σαν την μύγα μεσ' στο γάλα. Μάλιστα είχα γράψει, όταν τον πρωτοείδα με τον ΠΑΟΚ Β, ότι μοιάζει πολύ με τον Μιχαηλίδη: αριστερό πόδι, δυναμισμός, πολύ καλή μακρινή πάσα.ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε: Παρ 12 Σεπ 2025, 11:48 Ο Κουλιεράκης στον ΠΑΟΚ Β δεν ηταν και κάτι ιδιαίτερο
κι όταν άρχισε να παίζει δεν εβγαζε μάτια.
- Τρί 28 Οκτ 2025, 10:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; III
Ο Διαμαντοπουλος ειπε οτι κλεισαμε φορ και φευγει δανεικος ο Τσαλοφ. Το ιδιο άφησε να εννοηθεί ο Ραγκατσης. Το ιδιο αφησε να εννοηθεί ο Κουλιανος (ερχεται για ΠΡΩΤΟΣ και Γιακουμ «δευτερος») ο οποιος ειπε οτι παμε και για δεξι μπακ τον Γεναρη αφου τελειωνει το συμβολαιο του Σαστρε το καλοκαιρι. Δεν ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 23:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
1. Η χονδροειδέστατη γελοιότητα που εξυφαίνεται το τελευταίο διάστημα με πρόσχημα το γήπεδο, καθιστά την χαρμόσυνη αυτή είδηση τουλάχιστον "κρυα" στα μάτια μεγάλου ποσοστού του κόσμου. Οι υπεύθυνοι για αυτη την άρρωστη ατμόσφαιρα θα αναλάβουν αναγκαστικά εκ των πραγμάτων τις ευθύνες τους κάποια ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 23:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Paris2 εκτός φόρουμ.