Η αναζήτηση βρήκε 331 εγγραφές
- Παρ 05 Σεπ 2025, 19:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
δε λέμε ότι πρέπει ή δε πρέπει να του δωθεί του Τέλη η Νεα Τούμπα, η ΠΑΕ, το λιμάνι και του πουλιού το γάλα.
Αν μπορεί να πληρώσει να τα πάρει και βρει πωλητή για να αγοράσει, ας γίνει ότι είναι να γίνει.
Λέμε ότι δε μας νοιάζει αυτή τη στιγμή, προέχει η σωτηρία της ΚΑΕ και βλέπουμε.
αλλά ρε ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι Αμερικανοί θα έχουν και τις γνωριμίες στο nba, άρα θα έχουμε και προτεραιότητα στο nba Europe. Ωρε να μας κάνουν και το παλατάκι προδιαγραφών nba.
Αλήθεια ξέρει κανένας αν στα γήπεδα της Αμερικής έχουν πολλές θέσεις πάρκινγκ;
Έρχονται φανταστικές μερες για το Μπάσκετ μας!!
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:21
- Jump to forum
- Jump to topic
ο χατζο εχει βαλει στον ΠΑΟΚ σε 5 χρονια ΕΠΤΑΨΗΦΙΟ ποσο που το μεγαλυτερο ποσοστο το εχει μετοχοποιησει ,κοψτε τις βλακειες οτι διοικει με τα λεφτα μας και οποιουδηποτε αλλου ,με το μπραντ του ΠΑΟΚ(ναι υπαρχει ακομα) διοικει και με τις εταιρικες/επαγγελματικες του γνωσεις ,μην σας θυμησω ποσοι ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Αφού είναι το καλό του μπάσκετ μας πάνω από ολα και εμείς είμαστε μόνο ΠΑΟΚ, γιατί να αποσυρθεί ο δισεκατομμυριούχος κ. Μυστακίδης; Δεν θα ήταν το καλύτερο για την ομάδα μας, να υπάρχουν δύο υποψήφιοι επενδυτές και αυτός που θα δώσει το καλύτερο όραμα για την ομάδα μας να προτιμηθεί;
πόσο ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 08:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντυπωσιακό πάντως το ότι προξενεί σε ορισμένους οργή ο μέχρι πρότινος Ήρως Χατζόπουλος με τα χθεσινά λεχθέντα του. Ύποπτο timing, εν δυνάμει απόπειρα τορπιλισμού της ιστορικής ευκαιρίας να πάει στα ουράνια το μπασκετικό τμήμα κοκ. Όλα αυτά από τους ίδιους που είχαν πειστεί ότι ο ... όσιος Αθανάσιος ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 08:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Στατιστικά μιλώντας ποιες είναι οι πιθανότητες να έσκασαν μύτη δύο επενδυτές ταυτόχρονα σε ένα άθλημα που παρακαλάει για επενδυτή τόσα χρόνια;
Ας μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας.
Αφήστε το μπασκετακι το καημένο όπως είναι. Θα το ξεφτιλίσετε έτσι όπως πάει και δεν αξίζει.
Έχοντας προηγηθεί ο ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 09:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι Αμερικανοί θα έχουν και τις γνωριμίες στο nba, άρα θα έχουμε και προτεραιότητα στο nba Europe. Ωρε να μας κάνουν και το παλατάκι προδιαγραφών nba.
Τέλεια.
Τέλη ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 11:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Λυπάμαι πολύ που μπαίνω να γράψω εδώ. Όπως (κακώς) έχω κάνει πολλές φορές, γράφω σχεδόν κυριευμένος από συναίσθημα, έτοιμος να φάω μπαν (το πιο ανούσιο ever). Αλλά όσα διαβάζω εδώ και αλλού, με στεναχωρούν αλλά κυρίως με θυμώνουν.
Αρχικά, όσοι θυμηθήκατε το μπάσκετ του ΠΑΟΚ τις τελευταίες μέρες (ή ...
Αρχικά, όσοι θυμηθήκατε το μπάσκετ του ΠΑΟΚ τις τελευταίες μέρες (ή ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 11:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Με κατι τετοια εμετικα πρω(κ)τοσελιδα,αντι να μου φανει σουπερ ντουπερ λυση ο Μυστακιδης,φερνει το ακριβως αντιθετο αποτελεσμα.ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ,πληρη εμπιστοσυνη στον Χατζοπουλο,ας δωσει αυτος την ομαδα εκει που θα ειναι καλυτερα.
Υ.Γ. Μπαρκα ρε μ@λακα,λειπει το παρεακι σου εδω μεσα......να εισαι καλα ...
Υ.Γ. Μπαρκα ρε μ@λακα,λειπει το παρεακι σου εδω μεσα......να εισαι καλα ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 18:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι σκοτώνεστε τζάμπα μεταξύ σας; Έχουμε μια ΚΑΕ με μετοχές και μεγαλομετοχο. Και από την άλλη έχουμε έναν επενδυτηή δύο. Ε αυτός που πουλάει θα κρίνει τι θέλει πως το θέλει και πως θα το διασφαλίσει. Δεν είναι ερασιτεχνικό σωματείο ή ΚΑΕ.
- Δευ 08 Σεπ 2025, 19:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ποστάρισμα του Καλπάκη μου βγάζει μια αίσθηση ζήλιας. Εγώ το αντιλαμβάνομαι ως εξής:
"Έβαλες λεφτά, Χατζό, για να κάνεις λεζάντα και τώρα θα τα πάρεις πίσω άρα η λεζάντα-διαφήμιση σου βγήκε τζάμπα. Για να μην πάρεις ποτέ πίσω ότι έβαλες, δίνω εγώ το ποσοστό μου, που το πήρα τζάμπα, ώστε να ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 20:22
- Jump to forum
- Jump to topic
@KalamarGiannis και εμενα με χαλαει που μας διαχωριζεις σε ποδοσφαιρικους κ μπασκετικους (ΠΑΟΚ σε ολα τα αθληματα δηλωνω),αλλα καταλαβαινω ποσο πετσι εισαι και δεν μπορω να σου κρατησω κακια.
Ολα να πανε καλα και να γινει η ομαδα ξανα η κορυφαια στην Ευρωπη οπως στα 90s.
Ολα να πανε καλα και να γινει η ομαδα ξανα η κορυφαια στην Ευρωπη οπως στα 90s.
- Δευ 08 Σεπ 2025, 20:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Το λες, το ξαναλές, και το έχεις κάνει καραμέλα από την πρώτη στιγμή που εκδήλωσε ενδιαφέρον ο Μυστακίδης.
Γιατί επιμένεις να μας τσουβαλιάζεις όλους;
Αν εσύ το βλέπεις έτσι, δικαίωμά σου . Αλλά το να το πλασάρεις συνέχεια λες και υπάρχει καμιά επίσημη λίστα με "είδη οπαδών", το λες και ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 20:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπαρχουμε καποιοι (πολλοι) που αν και ποδοσφαιρικοί (σαν αθλημα) αγαπάμε και γουσταρουμε να ασχολούμαστε με όλα τα αθλήματα Γιάννη, αδικεις πολλους με αυτη σου τη τοποθετηση. ΠΑΟΚ ειμαι και στο χαντμπολ ΠΑΟΚ ειμαι και στο βόλλει και στο Πολο. Το οτι δεν ειμαι αυθεντια δεν σημαινει οτι δεν αγαπώ τα ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 22:39
- Jump to forum
- Jump to topic
κάντε ησυχία, γ@@@ ο σούπα 3;