Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
-
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Καλημέρα, μια μέρα έλειψα και ήρθε ο κόσμος ανάποδα?
Παιχταράς ο Ιβανουσεκ, σημαντική αναβάθμιση στο ρόστερ αν έρθει. Ας περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις (ή έστω σδνα Μπουντουεπιβεβαιωση).
Αν ερθει δανεικος υπαρχει το ρισκο να μην θελει να μετακινηθει πριν το μουντιαλ, επομενως το ντηλ πρεπει να κλεισει Γεναρη. Αλλα ολα αυτα θα τα βρουμε στην πορεια.
Παραμονή Ντέλια μένει τώρα και ΦΟΡ.
Καλά πάμε μέχρι στιγμής, αν ήμασταν ετσι περσι ξυπνιοι θα ειχαμε μπει ΤσΛ
Παιχταράς ο Ιβανουσεκ, σημαντική αναβάθμιση στο ρόστερ αν έρθει. Ας περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις (ή έστω σδνα Μπουντουεπιβεβαιωση).
Αν ερθει δανεικος υπαρχει το ρισκο να μην θελει να μετακινηθει πριν το μουντιαλ, επομενως το ντηλ πρεπει να κλεισει Γεναρη. Αλλα ολα αυτα θα τα βρουμε στην πορεια.
Παραμονή Ντέλια μένει τώρα και ΦΟΡ.
Καλά πάμε μέχρι στιγμής, αν ήμασταν ετσι περσι ξυπνιοι θα ειχαμε μπει ΤσΛ
- Dimitris_L4
Επιβεβαιωσε κ η Μπουντου..ειπε οτι ειναι σε τελικο σταδιο οι επαφες!!!
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 2):
- tonipap801, giaxxo
- NikLiverpool
Εγώ να πω την αμαρτία μου είμαι λίγο επιφυλακτικός.
Οι μέχρι τώρα κινήσεις είναι μεταγραφές 'κανονικών' ποδοσφαιριστών. Όχι τα μεγάλα ονόματα αλλά γεμάτες χρονιές και αξιοπρεπείς παρουσίες.
Η λογική λέει ότι θα αποδώσουν.
Ο κροάτης έχει θέματα τραυματισμών και όχι ιδιαίτερα καλή παρουσία. Μπορεί να σου βγει Ζίβκο, μπορεί να βγει και Λόβρεν.
Στη θέση που παίζει και με την μόνη εναλλακτική που υπάρχει να είναι ο Τάισον (που για μένα κακώς ανανεώθηκε) περίμενα κάτι ποιο ορθολογικό.
Συμφωνώ απόλυτα με την επιλογή να είναι δανεικός. Μακάρι να μείνει και ο Σορετίρε. Πολύ πιθανό να χρειαστεί.
Οι μέχρι τώρα κινήσεις είναι μεταγραφές 'κανονικών' ποδοσφαιριστών. Όχι τα μεγάλα ονόματα αλλά γεμάτες χρονιές και αξιοπρεπείς παρουσίες.
Η λογική λέει ότι θα αποδώσουν.
Ο κροάτης έχει θέματα τραυματισμών και όχι ιδιαίτερα καλή παρουσία. Μπορεί να σου βγει Ζίβκο, μπορεί να βγει και Λόβρεν.
Στη θέση που παίζει και με την μόνη εναλλακτική που υπάρχει να είναι ο Τάισον (που για μένα κακώς ανανεώθηκε) περίμενα κάτι ποιο ορθολογικό.
Συμφωνώ απόλυτα με την επιλογή να είναι δανεικός. Μακάρι να μείνει και ο Σορετίρε. Πολύ πιθανό να χρειαστεί.
Εγω παλι λογω προιστοριας μπορει ως επιλογη παικτη να με χαροποιει ο Κροατης αλλα δεν τρελαινομαι στο ακουσμα του δανεισμου. Δηλαδη ,επειδη γραφτηκε,αν πωληθει ο Ντεσποτοφ και στη θεση του ερθει δανεικος ο Ιβανουσεκ θα ειμαστε happy?
- pagotatzis
Αν πουληθεί ο Κυριλ θα πας αναγκαστικά για δεξί εξτρέμ !
Ο Κροατης είναι αριστερό εξτρέμ και έρχεται ξεκάθαρα να βασικός ,ίσως υπάρξει αναγκαστική οπσιον
Ο Κροατης είναι αριστερό εξτρέμ και έρχεται ξεκάθαρα να βασικός ,ίσως υπάρξει αναγκαστική οπσιον
-
Ο δανεισμός είναι η πιο σωστή προσέγγιση για αυτό τον παίχτη, να δούμε αν μπορεί να επανέλθει πλήρως απο την περσυνή μέτρια χρονιά του.
- sourmenetes
- Moderator
Ο σορετιρε για μένα αν φύγει ο ντεσποτοφ πρέπει να μείνει.
- These users thanked the author sourmenetes for the post (total 3):
- sakis_the_fraud, Tolaros, aivas19
Δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοιος ενθουσιασμός για έναν παίχτη που δεν έκανε καθόλου καλή χρονιά πέρσι ... προφανώς είναι καλός παίχτης αλλά μην τρελενόμαστε κιόλας ...
καλή ηλικία, πολύ καλός μπαλαδόρος αλλά στερείτε αθλητικότητας που όπως έχουμε πει επανηλλειμένα είναι το βασικό που λείπει από τον ΠΑΟΚ για να ανταγωνιστεί τον γαύρο και τις καλές ευρωπαϊκές ομάδες ...
σίγουρα ο παίχτης εάν έρθει θα είναι καλός σε κλειστές ελληνικές άμυνες, πιθανώς καλύτερος και από τον Τάισον ... αλλά σε καμία περίπτωση δεν φαίνεται καλύτερος αθλητικά του Τάισον ...
ο σορετίρε δεν για εμένα ... πολύ σοφτ ... και κρατάει θέση που είναι για παιδιά θηρία σαν τον Χατσίδη ... ας πάει δανεικός μπας και μεστώσει κάποια στιγμή το μυαλό του ... ταλέντο έχει αλλά είναι πολύ σοφτ ρε παιδί μου ... δεν ξέρω αν γυρίζει η καριέρα για παιδιά με τέτοια νοοτροπία ... μακάρι πάντως γιατί έχει πολλά στοιχεία ...
καλή ηλικία, πολύ καλός μπαλαδόρος αλλά στερείτε αθλητικότητας που όπως έχουμε πει επανηλλειμένα είναι το βασικό που λείπει από τον ΠΑΟΚ για να ανταγωνιστεί τον γαύρο και τις καλές ευρωπαϊκές ομάδες ...
σίγουρα ο παίχτης εάν έρθει θα είναι καλός σε κλειστές ελληνικές άμυνες, πιθανώς καλύτερος και από τον Τάισον ... αλλά σε καμία περίπτωση δεν φαίνεται καλύτερος αθλητικά του Τάισον ...
ο σορετίρε δεν για εμένα ... πολύ σοφτ ... και κρατάει θέση που είναι για παιδιά θηρία σαν τον Χατσίδη ... ας πάει δανεικός μπας και μεστώσει κάποια στιγμή το μυαλό του ... ταλέντο έχει αλλά είναι πολύ σοφτ ρε παιδί μου ... δεν ξέρω αν γυρίζει η καριέρα για παιδιά με τέτοια νοοτροπία ... μακάρι πάντως γιατί έχει πολλά στοιχεία ...
-
Καλά και ο Ζιφκοβιτς όταν ήρθε είχε να παίξει καλή μπάλα δύο χρόνια....εγώ θα πω πως όταν έχεις την ευκαιρία να πάρεις τέτοιου είδους παίκτες σε αυτή την τέλεια ηλικία δε τους αφήνειςtad έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 10:57 Δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοιος ενθουσιασμός για έναν παίχτη που δεν έκανε καθόλου καλή χρονιά πέρσι ... προφανώς είναι καλός παίχτης αλλά μην τρελενόμαστε κιόλας ...
- These users thanked the author Panostas1995 for the post (total 5):
- thios4, Jim_Chatz, Logistis, Unpsofable78, Magdi Tolba 4
ποιον πρεπει να φερουνε για να ενθουσιαστουμε?? που ειναι ο φανταστικοπηχης μας??tad έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 10:57 Δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοιος ενθουσιασμός για έναν παίχτη που δεν έκανε καθόλου καλή χρονιά πέρσι ... προφανώς είναι καλός παίχτης αλλά μην τρελενόμαστε κιόλας ...
- These users thanked the author Demir for the post (total 4):
- Logistis, Unpsofable78, Dimpatra, maceio
Πακέτο Dembele και Doue
- These users thanked the author tolis14 for the post (total 3):
- Jim_Chatz, Unpsofable78, maceio
Πάλι θα βρίσκαμε να πούμε για την ευπάθεια του Dembele στους τραυματισμούς

- These users thanked the author Jim_Chatz for the post (total 3):
- Unpsofable78, tolis14, maceio
-
Ο γαυρος ρε παιδια δεν εχει καν εξτρεμ, μονο αυτο το μαρτινς που κατα βασει ειναι κατσικι.
Βεβεαια σε ενα βαθμο εχει ενα δικιο ο tad, δεν γινεται αυτο που φανταζονται καποιοι να εχεις 4 μπροστα που θελουν ολοι τη μπάλα στα ποδια τους. Είμαι σίγουρος ομως οτι ο λουτσεσκου το καταλαβαινει αυτο, αρκει να τον ακουνε κιολας.
Βεβεαια σε ενα βαθμο εχει ενα δικιο ο tad, δεν γινεται αυτο που φανταζονται καποιοι να εχεις 4 μπροστα που θελουν ολοι τη μπάλα στα ποδια τους. Είμαι σίγουρος ομως οτι ο λουτσεσκου το καταλαβαινει αυτο, αρκει να τον ακουνε κιολας.
- sourmenetes
- Moderator
Οι νεαροί από τη Β ομαδα έχουμε εικόνα τι εντυπωσεις αφήνουν στις προπονήσεις;
Δεν μαρκαρουν αυτοι. Κατι πιο εκλεκτο.
- These users thanked the author icue for the post (total 3):
- Psaras, Unpsofable78, tolis14