Η αναζήτηση βρήκε 501 εγγραφές

Return

από Μπαρκαρούτσος
Κυρ 07 Σεπ 2025, 11:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Λυπάμαι πολύ που μπαίνω να γράψω εδώ. Όπως (κακώς) έχω κάνει πολλές φορές, γράφω σχεδόν κυριευμένος από συναίσθημα, έτοιμος να φάω μπαν (το πιο ανούσιο ever). Αλλά όσα διαβάζω εδώ και αλλού, με στεναχωρούν αλλά κυρίως με θυμώνουν.

Αρχικά, όσοι θυμηθήκατε το μπάσκετ του ΠΑΟΚ τις τελευταίες μέρες (ή ...
από Kabamaru11
Κυρ 07 Σεπ 2025, 11:26
Jump to forum
Jump to topic

Με κατι τετοια εμετικα πρω(κ)τοσελιδα,αντι να μου φανει σουπερ ντουπερ λυση ο Μυστακιδης,φερνει το ακριβως αντιθετο αποτελεσμα.ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ,πληρη εμπιστοσυνη στον Χατζοπουλο,ας δωσει αυτος την ομαδα εκει που θα ειναι καλυτερα.

Υ.Γ. Μπαρκα ρε μ@λακα,λειπει το παρεακι σου εδω μεσα......να εισαι καλα ...
από Taseos
Κυρ 07 Σεπ 2025, 18:19
Jump to forum
Jump to topic

Τι σκοτώνεστε τζάμπα μεταξύ σας; Έχουμε μια ΚΑΕ με μετοχές και μεγαλομετοχο. Και από την άλλη έχουμε έναν επενδυτηή δύο. Ε αυτός που πουλάει θα κρίνει τι θέλει πως το θέλει και πως θα το διασφαλίσει. Δεν είναι ερασιτεχνικό σωματείο ή ΚΑΕ.
από Equalizer
Δευ 08 Σεπ 2025, 19:23
Jump to forum
Jump to topic

Το ποστάρισμα του Καλπάκη μου βγάζει μια αίσθηση ζήλιας. Εγώ το αντιλαμβάνομαι ως εξής:

"Έβαλες λεφτά, Χατζό, για να κάνεις λεζάντα και τώρα θα τα πάρεις πίσω άρα η λεζάντα-διαφήμιση σου βγήκε τζάμπα. Για να μην πάρεις ποτέ πίσω ότι έβαλες, δίνω εγώ το ποσοστό μου, που το πήρα τζάμπα, ώστε να ...
από Kabamaru11
Δευ 08 Σεπ 2025, 20:22
Jump to forum
Jump to topic

@KalamarGiannis και εμενα με χαλαει που μας διαχωριζεις σε ποδοσφαιρικους κ μπασκετικους (ΠΑΟΚ σε ολα τα αθληματα δηλωνω),αλλα καταλαβαινω ποσο πετσι εισαι και δεν μπορω να σου κρατησω κακια.

Ολα να πανε καλα και να γινει η ομαδα ξανα η κορυφαια στην Ευρωπη οπως στα 90s.
από KalamarGiannis
Δευ 08 Σεπ 2025, 20:25
Jump to forum
Jump to topic

Το λες, το ξαναλές, και το έχεις κάνει καραμέλα από την πρώτη στιγμή που εκδήλωσε ενδιαφέρον ο Μυστακίδης.
Γιατί επιμένεις να μας τσουβαλιάζεις όλους;
Αν εσύ το βλέπεις έτσι, δικαίωμά σου . Αλλά το να το πλασάρεις συνέχεια λες και υπάρχει καμιά επίσημη λίστα με "είδη οπαδών", το λες και ...
από KalamarGiannis
Δευ 08 Σεπ 2025, 20:29
Jump to forum
Jump to topic

Υπαρχουμε καποιοι (πολλοι) που αν και ποδοσφαιρικοί (σαν αθλημα) αγαπάμε και γουσταρουμε να ασχολούμαστε με όλα τα αθλήματα Γιάννη, αδικεις πολλους με αυτη σου τη τοποθετηση. ΠΑΟΚ ειμαι και στο χαντμπολ ΠΑΟΚ ειμαι και στο βόλλει και στο Πολο. Το οτι δεν ειμαι αυθεντια δεν σημαινει οτι δεν αγαπώ τα ...
από Мир
Δευ 08 Σεπ 2025, 22:39
Jump to forum
Jump to topic

κάντε ησυχία, γ@@@ ο σούπα 3;
από gervasio artigas
Πέμ 11 Σεπ 2025, 11:25
Jump to forum
Jump to topic

Aλλο είναι το θέμα
Θα πάει να μιλήσει με την ΦΙΜΠΑ ως τι;;
Ποιά ιδιότητα σχετικη με το μπάσκετ εχει;;
'Οτι ΘΑ παρει μια ΚΑΕ στην ελλάδα;;

Δεν είναι παράλογο αυτό. Όσοι ενδιαφέρονται σοβαρά έτσι κάνουν. Λογικά θα θέλει να μάθει λεπτομέρειες για το αν, πότε και πως θα γίνει το NBA Europe. Για ...
από Guitarman
Παρ 12 Σεπ 2025, 11:27
Jump to forum
Jump to topic

Πες μου σε παρακαλώ τι ανακρίβειες που γράφω στα ποστ μου.

Αλλά αν τα λέω απλοποιημένα, άλλο αν γράφω ανακρίβειες

Jim 3 απλά ερωτήματα φιλε:

1) Από ηθικής πλευράς, πώς σου φαίνεται ο τρόπος που πάει να καθαιρεθει από τα του ΠΑΟΚ ο Ιβάν? Σου ταιριάζει?

2) Από πρακτικής πλευρας: Θεωρείς ...
από Мир
Παρ 12 Σεπ 2025, 11:41
Jump to forum
Jump to topic

Αν καποιος διαβασει τις τελευταιες σελιδες θα πιστεψει οτι ο Χατζοπουλος ειναι ''τρυπιος'' που καθεται και μιλαει για την ΚΑΕ με εναν σκιωδη τυπο που παει να μπει στα του ΠΑΟΚ με δολιους τροπους...

Τελικα τον εμπιστευομαστε τον Χατζοπουλο η οχι;
Αν ασπαζεται αυτα που γραφουν καποιοι γιατι δεν ...
από renegade
Παρ 12 Σεπ 2025, 16:47
Jump to forum
Jump to topic

Ο χατζο ακόμα και αν έχει δει το μέλλον και γνωρίζει ότι ο μυστακίδης θα καταστρέψει τον ΠΑΟΚ δεν μπορεί να αρνηθεί ην πρόταση του μυστακίδη... εκτός και αν αποφασίσει να μετακομίσει στην Σιβηρία...γι αυτό ας αφήσουμε κατά μέρος εξυπνάδες δημοτικού.
Επίσης έχει γραφτεί καμιά 500αρια φορές από τότε ...
από Equalizer
Σάβ 13 Σεπ 2025, 10:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Ορίστε, ήδη άρχισαν οι ευεργεσίες και στο μπάσκετ από τον Τέλη

Ξεπεράσαμε τις 500 σελίδες για το λαοφιλεστατο τμήμα μας, μολις 18 χρόνια χρειάστηκε.

Τώρα άμα μοιράσει και δωρεάν χάρτες για να βρουν οι ΠΑΟΚτσηδες το Παλατάκι, θα μιλάμε για τιτάνα