Αναζήτηση για περισσότερες από 1335 εγγραφές
- Παρ 23 Ιαν 2026, 07:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Αργεί το λευκό χαρτί να το υπογράψει και να γίνει ο Άλεξ Φέργκιουσον του ΠΑΟΚ;
- Παρ 23 Ιαν 2026, 15:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Εγω πιστευω οτι στην ομαδα ειναι εγκλωβισμενη αναμεσα στα θελω του "σχεδιασμου" και στην αναγκη του τωρα.
Εννοω οτι δεδομενα ιδανικα σαν σχεδιασμο καλοκαιριου ο ΠΑΟΚ θα ηθελε Τσαπρα και Γιανουλη για τα ακρα.
Υπαρχει ομως και η αναγκη του τωρα. Ειδικα δεξια. Και τι κανεις; Να πας να παρεις τον ...
Εννοω οτι δεδομενα ιδανικα σαν σχεδιασμο καλοκαιριου ο ΠΑΟΚ θα ηθελε Τσαπρα και Γιανουλη για τα ακρα.
Υπαρχει ομως και η αναγκη του τωρα. Ειδικα δεξια. Και τι κανεις; Να πας να παρεις τον ...
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 10:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Χωρις υπερβολη ο αφανισμος του ρουλη ειναι κοντα και το εχουν παρει χαμπαρι. Και δεν εννοώ πτωσεις και τετοια. Εννοω ο αφανισμος ακομα και του delusion οτι μπορουν να συγκριθουν με εμας.
Ειναι ξεκαθαρο οτι εχουμε οχι απλα ξεφυγει αλλα και χτισει κατι μεγαλο και αυτοι εχουν συγκεκριμενο ταβανι και ...
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 10:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Betis 2-0,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Και εδω ακριβώς (στην χημεία) είναι το κλειδί
Η 10η θέση φέτος είναι κοντά πράγμα που σημαίνει ότι ο πρωταθλητής του χρόνου χωρίς κανένα άλλο προαπαιτούμενο μπαίνει league phase champions league.
Όλοι θα κάνουν all in του χρόνου για τον τίτλο.
Εμείς έχουμε ήδη φτάσει σε ένα πολύ υψηλό λεβελ.
Κρατάς ...
Η 10η θέση φέτος είναι κοντά πράγμα που σημαίνει ότι ο πρωταθλητής του χρόνου χωρίς κανένα άλλο προαπαιτούμενο μπαίνει league phase champions league.
Όλοι θα κάνουν all in του χρόνου για τον τίτλο.
Εμείς έχουμε ήδη φτάσει σε ένα πολύ υψηλό λεβελ.
Κρατάς ...
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 12:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Και οι τυφλοί βλέπουν...και οι κουφοί ακούν
- Κυρ 25 Ιαν 2026, 13:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Στις 30 Νοεμβρίου πέτυχε το πρώτο του γκολ στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου και τρεις μέρες αργότερα, κόντρα στην Άστον Βίλα, ήταν η πρώτη του συμμετοχή στη βασική ενδεκάδα της Μπράιτον.
Μόνο που η τύχη του γύρισε την πλάτη, καθώς στο 24ο λεπτό αποχώρησε με σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο από τον ...
Μόνο που η τύχη του γύρισε την πλάτη, καθώς στο 24ο λεπτό αποχώρησε με σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο από τον ...
- Κυρ 25 Ιαν 2026, 18:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Κωστή στην 5αδα χαφ θέλαμε;
- Κυρ 25 Ιαν 2026, 22:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή να δώσουμε 1,5 μύριο στον Κομπωτη για ενα φιλότιμο παιδί;
Εγώ δεν έχω άποψη για τον παίχτη δε τον εχω δει καθόλου, αλλά το προς 25 και κάνει ουσιαστικά φέτος την πρώτη του καλή χρονιά, με προβληματίζει.
Και πέρυσι από τους καλύτερους παίκτες της Λειβαδιάς ήταν.
Είναι η 2η πολύ καλή του ...
- Δευ 26 Ιαν 2026, 13:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Κόλκας (ξέρω ξέρω...) το πρωί μίλησε για ειλημμενη απόφαση να γίνει κίνηση για τον Μεξικανό. Τους εψησε ότι έχει και περίπου 60 ματς στην καριέρα του ως αριστερό μπακ.
Έβαλε και λίγο σάλτσα βέβαια ότι έπεσε και ο οργανισμός πάνω στον Ραζβαν να τον πείσει γιατί ο προπονητής δεν ήθελε προσθήκη
Έβαλε και λίγο σάλτσα βέβαια ότι έπεσε και ο οργανισμός πάνω στον Ραζβαν να τον πείσει γιατί ο προπονητής δεν ήθελε προσθήκη
- Δευ 26 Ιαν 2026, 17:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Στις ακαδημιες υπαρχει χρυσαφι. Αυτο ειναι δεδομενο και δεν χρειαζεται να το υπεραναλυσουμε. Το εχουμε δει, το εχουμε εμπεδωσει και μαλιστα ειμαστε οι μοναδικοι οπαδοι στην Ελλαδα που δεν βλεπουμε κανενα ρισκο στην χρησιμοποιηση ενος 18χρονου στο βασικο ροτεισον.
Φετος με τις εμφανισεις Μυθου και ...
Φετος με τις εμφανισεις Μυθου και ...
- Τρί 27 Ιαν 2026, 09:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Θεωρω κατι παραπανω απο δεδομενο οτι η μεταγραφη ειναι αμεσα συνδεδεμενη με την παραμονη Γιακουμ.
Τα νουμερα μπορει και να μην ειναι λαθος και να εχουν να κανουν με το οσο γινεται μικροτερο ποσο που θελει να πληρωσει η Κρουζ Αζουλ στην Ατλαντα.
Τα νουμερα μπορει και να μην ειναι λαθος και να εχουν να κανουν με το οσο γινεται μικροτερο ποσο που θελει να πληρωσει η Κρουζ Αζουλ στην Ατλαντα.
- Τρί 27 Ιαν 2026, 13:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Μας διαβαζουν στην Ατλαντα;
- Τρί 27 Ιαν 2026, 14:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Τσαλγατιδης παιζει να ειναι καμια εβδομαδα πισωaivas19 έγραψε: Τρί 27 Ιαν 2026, 13:29 Ο Τσαλγατιδης ειπε στα 2 και κατι θα κλεισει (αν κλεισει). Καναμε 1.8 μυρια προταση και την απερριψαν
- Τρί 27 Ιαν 2026, 14:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμένα πάντως αυτός ο παίκτης δεν με τρελένει, και εκνευρίζομαι πάρα πολύ με τους αρδ που όποιον παίκτη και να πάμε να πάρουμε (και στις άλλες ομάδες γίνεται αυτό) ξεκινάν λέγοντας οτι ο παίκτης είναι ταχυδυναμικός για να τον πουλήσουν.
Εγώ δεν βλέπω ταχυδυναμικό παίκτη πάντως, εχει άλλα χαρίσματα ...
- Τετ 28 Ιαν 2026, 10:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Δεν υπαρχει κανεις μας που σε αυτη την πουτανα την χωρα να μην εχει χασει καποιον κοντινο του (ειτε πολυ κοντινο του ειτε λιγο) απο τροχαιο. Ξερουμε οτι δυστυχως οταν ο χρονος περασει και οι πορτες κλεισουν τα βραδυα, αυτοι που θα μεινουν για παντα με τον πονο ειναι οι συγγενεις.
Για τους ...
Για τους ...