Αστε ρε πονηροι...που ξεροσταλιαζετε Ιουλιο μηνα με 46 βαθμους υπο σκια να εχει ιδρωσει το ειναι σας να δειτε το πρωτο φιλικο του ΠΑΟΚ στην Ολλανδια με την μικτη σερβιτορων τοπικων μπυραριων, που θα μας πειτε οτι δεν ενδιαφερεστε για βαζελος ΠΑΟΚ.
Αρρωστακια...Που τα λετε αυτα;
Αναζήτηση για περισσότερες από 1337 εγγραφές
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 10:39
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 15:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Καβαλησε το κυμα και ο Κουλιανος; Θα αρχισει τωρα τα inside "info" για το μπασκετ;aivas19 έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 15:24 Ο Κουλιανος λεει εκλεισε ο Μητρου και πλησιαζει ο Παπαγιαννης
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 20:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 17/05 19:30 Cosmote Sports 3 HD
Παρακολουθώ αποσβολωμενος
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Ούτε εγώ. Εδώ μέσα διαβάζω ότι βγήκε ο Ντελιας. Σκέψου σύγχυση που είχαchrisg4 έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:09 Στο μεταξύ από τα νεύρα μου δεν πήρα καν χαμπάρι ότι έβγαλε τον Ντελια για να βάλει Γιακουμάκη![]()
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 22:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Βρε εσείς δεν λέγατε αδιάφορο ματς τόσες μέρες; Τώρα δεν σας κολλάει ούτε ύπνος; Μυστήριοι άνθρωποιembuji έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 22:37 Πως θα κοιμηθουμε να παμε δουλεια αυριο.... Βραζω εδω ωρες δε μπορω να ηρεμησω με τιποτα ρε πουστη μου
- Δευ 18 Μάιος 2026, 06:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 56. Ανέστης Μύθου
Ναι κατά τύχη έπαιξε και αυτός.mi8rio έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 05:50 Μόνο σπαθιά δεν καταπίνει αυτό το παλικάρι, αλλά ο στρατηγός δεν το θέλει γιατί έχει άλλο πλάνο για να εντάσει τους νέους.
Ένα από το χωριό, δεν το ξέρετε.
Μια μέρα που έλειπε ο Ραζβαν φόρεσε παπούτσια και μπήκε.
Ακόμα ένας στην λίστα τών νέων όσων έχει θάψει.
- Δευ 18 Μάιος 2026, 12:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδη το λογικο και συναμα αποδεκτο θα ηταν να δρασουν ως οπαδοι με την πιεση και τα νευρα στο απειρο και να ξηλωσουν και τα πλακακια.Mitsospaoki4 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 12:02 Ξημέρωσε και είναι απλά Δευτέρα.
Ούτε κουνήθηκαν τα φρύδια κανενός εκεί μεσα.
Λογικο ακουγεται
- Δευ 18 Μάιος 2026, 12:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Διαβαζουμε τρομερα πραγματα ειναι η αληθεια.
Μεχρι και οτι χαθηκε το ενδιαφερον και η πιστη στην ομαδα επειδη καποια απο τα στελεχη εχουν ενα πολιτικο παρελθον.
Και μιλαμε για τον ΠΑΟΚ ετσι; Για τον ΠΑΟΚ που στο παρελθον ειχε με καθε επισημοτητα ιδιοκτητες φυτευτους απο τις κυβερνησεις. Αλλα τοτε η ...
Μεχρι και οτι χαθηκε το ενδιαφερον και η πιστη στην ομαδα επειδη καποια απο τα στελεχη εχουν ενα πολιτικο παρελθον.
Και μιλαμε για τον ΠΑΟΚ ετσι; Για τον ΠΑΟΚ που στο παρελθον ειχε με καθε επισημοτητα ιδιοκτητες φυτευτους απο τις κυβερνησεις. Αλλα τοτε η ...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 12:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξημέρωσε και είναι απλά Δευτέρα.
Ούτε κουνήθηκαν τα φρύδια κανενός εκεί μεσα.
Δηλαδη το λογικο και συναμα αποδεκτο θα ηταν να δρασουν ως οπαδοι με την πιεση και τα νευρα στο απειρο και να ξηλωσουν και τα πλακακια.
Λογικο ακουγεται
Έχουν ανακοινώσει αλλαγές εδώ και έναν μήνα. Έπρεπε να ...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 12:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Πλακα εχει που ακουγεται κατι στον αερα απο τους εκολαπτομενους ινφλουενσερ οι οποιοι και αυτοι με την σειρα τους το εχουν ακουσει απο καπου αλλου και εμεις το παιρνουμε σαν δεδομενο και πανω σε αυτο κανουμε κριτικη...
Αντε αφου σας αρεσει αυτο το παιχνιδακι μπορω να σας πω και εγω οτι ακουσα οτι η ...
Αντε αφου σας αρεσει αυτο το παιχνιδακι μπορω να σας πω και εγω οτι ακουσα οτι η ...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 13:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν τρολαρω βρε. Ειναι ωρα για τετοια;
Στο τοπικ του Ραζβαν εχω γραψει τι εφτασε στα αυτια μου
Στο τοπικ του Ραζβαν εχω γραψει τι εφτασε στα αυτια μου
- Δευ 18 Μάιος 2026, 14:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Πληροφορια ειναι παιδια για αυτο και κολλαω αν πρεπει να το γραψω.
Αν ηταν διαισθηση θα εγραφα και εγω την καβλαντα μου να περασει η ωρα
Αν ηταν διαισθηση θα εγραφα και εγω την καβλαντα μου να περασει η ωρα
- Δευ 18 Μάιος 2026, 14:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Εχουμε νικητη. Αυτη ειναι η πληροφορια. Καρσεδο.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 14:20 Εγώ θέλω Carcedo και κολλάει. Πολύ καλή σχολή, η καλύτερη. 52 χρονών, οπότε όχι νέος, αλλά χωρίς πλούσιο βιογραφικό. Πρόσφατες επιτυχίες με την Πάφο. Είναι Ρωσία τώρα, οπότε περνάει το Σαββίδης-τεστ.
Και δεν μιλαμε απλα για φιλολογικο ενδιαφερον.
- Δευ 18 Μάιος 2026, 14:32
- Jump to forum
- Jump to topic
πολυ καλη επιλογη ειναι αυτη μαγκες. Κουδουνια εκανε ολοκληρη γιουβεντους με ενα ροστερ κατωτερο του ΠΑΟΚ. Προσφατα ομως αυτος δε πηγε στην Ρωσια; Και με τουμπανο συμβολαιο.
Για να δωσω ολοκληρωμενη την πληροφορια μιας και το πηρε το ποταμι...αυτη την στιγμη γινεται μασαζ στον προεδρο της ...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 16:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Όχι θα κάτσεις να έχεις τον κάθε Κώστα,τον κάθε μαρσάντος,τον κάθε κάθε κάθε να του φορτώνουν το πρωτατορικό αμάρτημα
Καλα μην τρελαθουμε τωρα..
Περα απο οτι χεστηκε ο Ντελιας τι γραφετε σε ενα φορουμ, μιλαμε για τον παικτη που απολαμβανει Πανελλαδικης αποδοχης.
Ποια πιεση δεχεται ο Ντελιας ...