Αναζήτηση για περισσότερες από 1337 εγγραφές

Return

από nunies4
Κυρ 17 Μάιος 2026, 10:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 17/05 19:30 Cosmote Sports 3 HD

Αστε ρε πονηροι...που ξεροσταλιαζετε Ιουλιο μηνα με 46 βαθμους υπο σκια να εχει ιδρωσει το ειναι σας να δειτε το πρωτο φιλικο του ΠΑΟΚ στην Ολλανδια με την μικτη σερβιτορων τοπικων μπυραριων, που θα μας πειτε οτι δεν ενδιαφερεστε για βαζελος ΠΑΟΚ.
Αρρωστακια...Που τα λετε αυτα;
από nunies4
Κυρ 17 Μάιος 2026, 15:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027

aivas19 έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 15:24 Ο Κουλιανος λεει εκλεισε ο Μητρου και πλησιαζει ο Παπαγιαννης
Καβαλησε το κυμα και ο Κουλιανος; Θα αρχισει τωρα τα inside "info" για το μπασκετ;
από nunies4
Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

chrisg4 έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:09 Στο μεταξύ από τα νεύρα μου δεν πήρα καν χαμπάρι ότι έβγαλε τον Ντελια για να βάλει Γιακουμάκη :lol:
Ούτε εγώ. Εδώ μέσα διαβάζω ότι βγήκε ο Ντελιας. Σκέψου σύγχυση που είχα :o
από nunies4
Κυρ 17 Μάιος 2026, 22:50
Jump to forum
Jump to topic

embuji έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 22:37 Πως θα κοιμηθουμε να παμε δουλεια αυριο.... Βραζω εδω ωρες δε μπορω να ηρεμησω με τιποτα ρε πουστη μου
Βρε εσείς δεν λέγατε αδιάφορο ματς τόσες μέρες; Τώρα δεν σας κολλάει ούτε ύπνος; Μυστήριοι άνθρωποι
από nunies4
Δευ 18 Μάιος 2026, 06:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: 56. Ανέστης Μύθου

mi8rio έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 05:50 Μόνο σπαθιά δεν καταπίνει αυτό το παλικάρι, αλλά ο στρατηγός δεν το θέλει γιατί έχει άλλο πλάνο για να εντάσει τους νέους.
Ένα από το χωριό, δεν το ξέρετε.
Ναι κατά τύχη έπαιξε και αυτός.
Μια μέρα που έλειπε ο Ραζβαν φόρεσε παπούτσια και μπήκε.
Ακόμα ένας στην λίστα τών νέων όσων έχει θάψει.
από nunies4
Δευ 18 Μάιος 2026, 12:10
Jump to forum
Jump to topic

Mitsospaoki4 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 12:02 Ξημέρωσε και είναι απλά Δευτέρα.

Ούτε κουνήθηκαν τα φρύδια κανενός εκεί μεσα.
Δηλαδη το λογικο και συναμα αποδεκτο θα ηταν να δρασουν ως οπαδοι με την πιεση και τα νευρα στο απειρο και να ξηλωσουν και τα πλακακια.
Λογικο ακουγεται
από nunies4
Δευ 18 Μάιος 2026, 12:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Διαβαζουμε τρομερα πραγματα ειναι η αληθεια.
Μεχρι και οτι χαθηκε το ενδιαφερον και η πιστη στην ομαδα επειδη καποια απο τα στελεχη εχουν ενα πολιτικο παρελθον.
Και μιλαμε για τον ΠΑΟΚ ετσι; Για τον ΠΑΟΚ που στο παρελθον ειχε με καθε επισημοτητα ιδιοκτητες φυτευτους απο τις κυβερνησεις. Αλλα τοτε η ...
από nunies4
Δευ 18 Μάιος 2026, 12:40
Jump to forum
Jump to topic

Ξημέρωσε και είναι απλά Δευτέρα.

Ούτε κουνήθηκαν τα φρύδια κανενός εκεί μεσα.

Δηλαδη το λογικο και συναμα αποδεκτο θα ηταν να δρασουν ως οπαδοι με την πιεση και τα νευρα στο απειρο και να ξηλωσουν και τα πλακακια.
Λογικο ακουγεται

Έχουν ανακοινώσει αλλαγές εδώ και έναν μήνα. Έπρεπε να ...
από nunies4
Δευ 18 Μάιος 2026, 12:53
Jump to forum
Jump to topic

Πλακα εχει που ακουγεται κατι στον αερα απο τους εκολαπτομενους ινφλουενσερ οι οποιοι και αυτοι με την σειρα τους το εχουν ακουσει απο καπου αλλου και εμεις το παιρνουμε σαν δεδομενο και πανω σε αυτο κανουμε κριτικη...

Αντε αφου σας αρεσει αυτο το παιχνιδακι μπορω να σας πω και εγω οτι ακουσα οτι η ...
από nunies4
Δευ 18 Μάιος 2026, 13:57
Jump to forum
Jump to topic

Δεν τρολαρω βρε. Ειναι ωρα για τετοια;
Στο τοπικ του Ραζβαν εχω γραψει τι εφτασε στα αυτια μου
από nunies4
Δευ 18 Μάιος 2026, 14:11
Jump to forum
Jump to topic

Πληροφορια ειναι παιδια για αυτο και κολλαω αν πρεπει να το γραψω.
Αν ηταν διαισθηση θα εγραφα και εγω την καβλαντα μου να περασει η ωρα
από nunies4
Δευ 18 Μάιος 2026, 14:22
Jump to forum
Jump to topic

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 14:20 Εγώ θέλω Carcedo και κολλάει. Πολύ καλή σχολή, η καλύτερη. 52 χρονών, οπότε όχι νέος, αλλά χωρίς πλούσιο βιογραφικό. Πρόσφατες επιτυχίες με την Πάφο. Είναι Ρωσία τώρα, οπότε περνάει το Σαββίδης-τεστ.
Εχουμε νικητη. Αυτη ειναι η πληροφορια. Καρσεδο.
Και δεν μιλαμε απλα για φιλολογικο ενδιαφερον.
από nunies4
Δευ 18 Μάιος 2026, 14:32
Jump to forum
Jump to topic

πολυ καλη επιλογη ειναι αυτη μαγκες. Κουδουνια εκανε ολοκληρη γιουβεντους με ενα ροστερ κατωτερο του ΠΑΟΚ. Προσφατα ομως αυτος δε πηγε στην Ρωσια; Και με τουμπανο συμβολαιο.

Για να δωσω ολοκληρωμενη την πληροφορια μιας και το πηρε το ποταμι...αυτη την στιγμη γινεται μασαζ στον προεδρο της ...
από nunies4
Δευ 18 Μάιος 2026, 16:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Όχι θα κάτσεις να έχεις τον κάθε Κώστα,τον κάθε μαρσάντος,τον κάθε κάθε κάθε να του φορτώνουν το πρωτατορικό αμάρτημα

Καλα μην τρελαθουμε τωρα..
Περα απο οτι χεστηκε ο Ντελιας τι γραφετε σε ενα φορουμ, μιλαμε για τον παικτη που απολαμβανει Πανελλαδικης αποδοχης.
Ποια πιεση δεχεται ο Ντελιας ...