Τι ΟΜΑΔΑΡΑ έχεις φτιάξει ρε Ραζβαν. Κάθε φορά μας εκπλήσσεις με μια βερσιόν ΠΑΟΚ ακόμα καλύτερη από τις προηγούμενες.
Φέτος δε, που δεν χαλιεσαι με τα γύρω γύρω είσαι απολαυστικός.
Ο καλύτερος Ραζβαν όλων των εποχών
Γίνε ο Άλεξ Φέργκιουσον του ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος πλέον.
Καλύτεροι ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 1157 εγγραφές
- Πέμ 15 Ιαν 2026, 07:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Ο Φλεβάρης γέμισε με ντέρμπι και αν όλα πάνε καλά και με 2 Ευρωπαϊκά.
Πατήστε γκάζι να ενισχυθεί η ομάδα. Είμαστε καλύτεροι από όλους. Κρίμα να χαθεί το οτιδήποτε λόγω μερικών κενών
Πατήστε γκάζι να ενισχυθεί η ομάδα. Είμαστε καλύτεροι από όλους. Κρίμα να χαθεί το οτιδήποτε λόγω μερικών κενών
- Πέμ 15 Ιαν 2026, 07:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 14. Andrija Zivkovic
100 φορές να με ρωτήσουν 101 με εσένα θα διάλεγα να πάω στην μάχη.
Αρχηγαρα μου παικταρα μου
Αρχηγαρα μου παικταρα μου
- Πέμ 15 Ιαν 2026, 12:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Ποσο γελαω που απο χθες νιωθεις τον τρομο στα γραφομενα τους.
Μεχρι και ευχολογια για κατακτηση κυπελου απο τον ΠΑΟΚ διαβαζεις γιατι αλλιως η 3η θεση του πρωταθληματος δεν βγαζει Γιουροπα.
Μεχρι και ευχολογια για κατακτηση κυπελου απο τον ΠΑΟΚ διαβαζεις γιατι αλλιως η 3η θεση του πρωταθληματος δεν βγαζει Γιουροπα.
- Πέμ 15 Ιαν 2026, 14:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Στον Τετει η ομαδα δεν εκανε κατι λαθος απο οτι ειχε γραφτει. Δυστυχως ηταν επιλογη του ιδιοκτητη της Κηφισιας να τον σπρωξει προς τον βαζελο
- Παρ 16 Ιαν 2026, 10:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Οσο περνανε οι μερες ολο τριγυριζει στο κεφαλι μου η κλισε φραση "το ποδοσφαιρο σε τιμωρει εκει που δεν το σεβεσαι"
Πως παει ρε παιδια; Φτασαμε 16/1. Θα το παμε πολυ το εργο ακομα με 3 στοπερ (με τον εναν να ειναι ο Βολιακο);
Πως παει ρε παιδια; Φτασαμε 16/1. Θα το παμε πολυ το εργο ακομα με 3 στοπερ (με τον εναν να ειναι ο Βολιακο);
- Παρ 16 Ιαν 2026, 13:19
- Jump to forum
- Jump to topic
28/1 ο ΠΑΟΚ θα ειναι 1ος στην βαθμολογια θα προετοιμαζεται για τα πλευ οφ του Γιουροπα και τα ημιτελικα του κυπελου.
Οι υπολοιποι ας παιρνουν τους Αντινους με 124εκ, και τους Βαργκες με 5εκ και 3ετες συμβολαιο.
Οι υπολοιποι ας παιρνουν τους Αντινους με 124εκ, και τους Βαργκες με 5εκ και 3ετες συμβολαιο.
- Παρ 16 Ιαν 2026, 13:25
- Jump to forum
- Jump to topic
To "ξεζουμισμενο" ροστερ κατεβηκε προχθες να παιξει προημιτελικο κυπελου με 8 απουσιες και εφερε απο τον παγκο Γιακουμ, Πελκα, Ζαφειρη και Χατσιδη.
Μονο αδειο και ξεζουμισμενο δεν μοιαζει. Χαλαρωστε.
Τα εχουμε πει 1000 φορες οτι ιδανικα θελαμε ακομα ενα στοπερ. Οκ. Απο αυτο μεχρι το "ειμαστε αδειοι ...
Μονο αδειο και ξεζουμισμενο δεν μοιαζει. Χαλαρωστε.
Τα εχουμε πει 1000 φορες οτι ιδανικα θελαμε ακομα ενα στοπερ. Οκ. Απο αυτο μεχρι το "ειμαστε αδειοι ...
- Παρ 16 Ιαν 2026, 15:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπαρχουν πολλες συνθηκες τις οποιες θα πρεπει να λαβουμε υποψιν μας και τις οποιες θιγει ο Τζος.
Ποιος τυφλος δεν θελει το φως του; Ποιος δεν θα ηθελε Γιανουλη αντι Τευλορ; Ποιος δεν θα ηθελε Τσαπρα πχ αντι Σαστρε; Προφανως και ο Ραζβαν
Εδω ομως μπαινουν οι "συνθηκες". Αν στο τωρινο ροστερ του ...
Ποιος τυφλος δεν θελει το φως του; Ποιος δεν θα ηθελε Γιανουλη αντι Τευλορ; Ποιος δεν θα ηθελε Τσαπρα πχ αντι Σαστρε; Προφανως και ο Ραζβαν
Εδω ομως μπαινουν οι "συνθηκες". Αν στο τωρινο ροστερ του ...
- Παρ 16 Ιαν 2026, 15:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26
Αναβολη για το ματς με Κηφισια
Τελικα δεν περιμεναμε τον δυσκολο Φλεβαρη.
Ισως επαιξαν ρολο οι ιωσεις.
Τελικα δεν περιμεναμε τον δυσκολο Φλεβαρη.
Ισως επαιξαν ρολο οι ιωσεις.
- Σάβ 17 Ιαν 2026, 17:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Ισχύει
- Σάβ 17 Ιαν 2026, 17:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω απλα σημειωνω οτι χρησιμοποιείτε επιχειρηματολογια που λεγαν οι «ισαποστακηδες» το καλοκαιρι. Τοτε λεγαν οι περισσοτεροι εδω «γιατι βγαζουν ανακοινωσεις 2 μερες πριν απτο ματς» και τωρα που βγαινει το εξωδικο μιαμερα πριν λεμε «καλα καναν και το βγαλαν προς τα εξω, τι να ζουμε στην αγνοια ...
- Σάβ 17 Ιαν 2026, 18:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Μαλακες να χαρείτε μην αναλύσουμε και τον Μαλντίνι
Εντάξει τον Λυρατζη το δεχτηκαμε, τον Κουλιε τον αγαπάμε και είπαμε..οκ ας διαβάσουμε 3 σελίδες αλλά έλεος όχι και τον Μαλντίνι
Εντάξει τον Λυρατζη το δεχτηκαμε, τον Κουλιε τον αγαπάμε και είπαμε..οκ ας διαβάσουμε 3 σελίδες αλλά έλεος όχι και τον Μαλντίνι
- Κυρ 18 Ιαν 2026, 07:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Αρχίζουν και γράφονται διάφορες αστειοτητες ότι τα χρήματα μαζί με το όποιο πέναλτι θα δοθούν μετά το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και ότι έγινε επί τούτου για να καταδειχθεί η δυσκολία ρευστότητας του Ιβάν.
Δεν ξέρω από πού να το πιάσω...
Δεν ξέρω από πού να το πιάσω...
- Κυρ 18 Ιαν 2026, 16:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Βαζελος AKTOR, 18/01, 16:00, ΕΡΤ2
Ο προπονητής ξέρει ήδη ότι δεν θα είναι στην επόμενη μέρα. Δεν το λες και ιδανικό για να κυλήσει η σεζόν.
Γενικά μαζί με τις πολλές αλλαγές είναι για εγχειρίδιο του πώς να χαλάσεις μια στρωμένη σεζόν