Αναζήτηση για περισσότερες από 1157 εγγραφές
- Κυρ 25 Ιαν 2026, 22:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Δηλαδή να δώσουμε 1,5 μύριο στον Κομπωτη για ενα φιλότιμο παιδί;
Εγώ δεν έχω άποψη για τον παίχτη δε τον εχω δει καθόλου, αλλά το προς 25 και κάνει ουσιαστικά φέτος την πρώτη του καλή χρονιά, με προβληματίζει.
Και πέρυσι από τους καλύτερους παίκτες της Λειβαδιάς ήταν.
Είναι η 2η πολύ καλή του ...
- Δευ 26 Ιαν 2026, 13:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Κόλκας (ξέρω ξέρω...) το πρωί μίλησε για ειλημμενη απόφαση να γίνει κίνηση για τον Μεξικανό. Τους εψησε ότι έχει και περίπου 60 ματς στην καριέρα του ως αριστερό μπακ.
Έβαλε και λίγο σάλτσα βέβαια ότι έπεσε και ο οργανισμός πάνω στον Ραζβαν να τον πείσει γιατί ο προπονητής δεν ήθελε προσθήκη
Έβαλε και λίγο σάλτσα βέβαια ότι έπεσε και ο οργανισμός πάνω στον Ραζβαν να τον πείσει γιατί ο προπονητής δεν ήθελε προσθήκη
- Δευ 26 Ιαν 2026, 17:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Στις ακαδημιες υπαρχει χρυσαφι. Αυτο ειναι δεδομενο και δεν χρειαζεται να το υπεραναλυσουμε. Το εχουμε δει, το εχουμε εμπεδωσει και μαλιστα ειμαστε οι μοναδικοι οπαδοι στην Ελλαδα που δεν βλεπουμε κανενα ρισκο στην χρησιμοποιηση ενος 18χρονου στο βασικο ροτεισον.
Φετος με τις εμφανισεις Μυθου και ...
Φετος με τις εμφανισεις Μυθου και ...
- Τρί 27 Ιαν 2026, 09:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Θεωρω κατι παραπανω απο δεδομενο οτι η μεταγραφη ειναι αμεσα συνδεδεμενη με την παραμονη Γιακουμ.
Τα νουμερα μπορει και να μην ειναι λαθος και να εχουν να κανουν με το οσο γινεται μικροτερο ποσο που θελει να πληρωσει η Κρουζ Αζουλ στην Ατλαντα.
Τα νουμερα μπορει και να μην ειναι λαθος και να εχουν να κανουν με το οσο γινεται μικροτερο ποσο που θελει να πληρωσει η Κρουζ Αζουλ στην Ατλαντα.
- Τρί 27 Ιαν 2026, 13:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Μας διαβαζουν στην Ατλαντα;
- Τρί 27 Ιαν 2026, 14:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Τσαλγατιδης παιζει να ειναι καμια εβδομαδα πισωaivas19 έγραψε: Τρί 27 Ιαν 2026, 13:29 Ο Τσαλγατιδης ειπε στα 2 και κατι θα κλεισει (αν κλεισει). Καναμε 1.8 μυρια προταση και την απερριψαν
- Τρί 27 Ιαν 2026, 14:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμένα πάντως αυτός ο παίκτης δεν με τρελένει, και εκνευρίζομαι πάρα πολύ με τους αρδ που όποιον παίκτη και να πάμε να πάρουμε (και στις άλλες ομάδες γίνεται αυτό) ξεκινάν λέγοντας οτι ο παίκτης είναι ταχυδυναμικός για να τον πουλήσουν.
Εγώ δεν βλέπω ταχυδυναμικό παίκτη πάντως, εχει άλλα χαρίσματα ...
- Τετ 28 Ιαν 2026, 10:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Δεν υπαρχει κανεις μας που σε αυτη την πουτανα την χωρα να μην εχει χασει καποιον κοντινο του (ειτε πολυ κοντινο του ειτε λιγο) απο τροχαιο. Ξερουμε οτι δυστυχως οταν ο χρονος περασει και οι πορτες κλεισουν τα βραδυα, αυτοι που θα μεινουν για παντα με τον πονο ειναι οι συγγενεις.
Για τους ...
Για τους ...
- Τετ 28 Ιαν 2026, 21:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Μου το έστειλε ο κολλητός μου, που είναι αεκτζης. Οι περισσότεροι στη παρέα μου, κιτρινόμαυροι, δε μιλιούνται από χθες.
https://i.ibb.co/Y43PxXSy/Screenshot-2026-01-28-20-49-10-371-com-android-chrome-edit.jpg
Επιβεβαιώνω και εγώ ότι το μούδιασμα είναι γενικό σε όλους τους οπαδούς. Δεν είναι ...
- Πέμ 29 Ιαν 2026, 09:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Επτά αετόπουλα έχασαν τη ζωή τους στο δρόμο για τη Ρουμανία και ένας ακόμα έπαθε ανακοπή ακούγοντας τα δυσάρεστα, με οκτώ «ασπρόμαυρους» να... λείπουν από δίπλα μας. Να λείπουν από την Τούμπα.
Εκεί όπου, την Κυριακή (1/2) στον αγώνα κόντρα στον Πανσερραϊκό θα γίνει το τελευταίο «αντίο» σε αυτά τα ...
Εκεί όπου, την Κυριακή (1/2) στον αγώνα κόντρα στον Πανσερραϊκό θα γίνει το τελευταίο «αντίο» σε αυτά τα ...
- Πέμ 29 Ιαν 2026, 21:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν έχω καμία διάθεση να δω το ματς σήμερα.
Αυτοί απατεώνες της ΟΥΕΦΑ ποτέ θα μάθουν να αξιολογούν τις καταστάσεις;
Αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε…
Θα το δούμε. Μουδιασμενοι στην αρχή, παγωμένοι στο ξεκίνημα αλλά η καρδιά θα χτυπάει πιο δυνατά όσο περνάει η ώρα. Όπως θα έκαναν και τα 7 ...
- Παρ 30 Ιαν 2026, 00:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Ένας γελοίος διαιτητής.
Μπράβο στα παιδιά για την μάχη.
Κακό μαντάτο η απουσία Γιακουμ και Ντελια
Μπράβο στα παιδιά για την μάχη.
Κακό μαντάτο η απουσία Γιακουμ και Ντελια
- Παρ 30 Ιαν 2026, 10:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 6. Dejan Lovren
100 ΚΙΛΑ @@!
ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΑΣ. ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ
ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΑΣ. ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ
- Παρ 30 Ιαν 2026, 14:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Για αυτά τα δύσκολα είναι ο ΠΑΟΚ.
Πίστη στην ομάδα για μια μεγάλη πρόκριση
Πίστη στην ομάδα για μια μεγάλη πρόκριση
- Σάβ 31 Ιαν 2026, 08:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Η σχέση μου με την εκκλησία και τους ανθρώπους της είναι ανύπαρκτη αλλά δεν γινόταν να μην το βάλω αυτό.
π. Λίβυος
«Μην κουνάτε το δάχτυλο στους νεκρούς, γιατί θα σας δικάσει η ζωή…»
Άραγε δεν έφταναν τα νιάτα τους για να μας πονέσουν. Δεν έφτανε η βία του δυστυχήματος, τα διαμελισμένα κορμιά ...
π. Λίβυος
«Μην κουνάτε το δάχτυλο στους νεκρούς, γιατί θα σας δικάσει η ζωή…»
Άραγε δεν έφταναν τα νιάτα τους για να μας πονέσουν. Δεν έφτανε η βία του δυστυχήματος, τα διαμελισμένα κορμιά ...