Η αναζήτηση βρήκε 630 εγγραφές

Return

από Sera4
Κυρ 05 Οκτ 2025, 13:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Το λάθος στο τάιμινγκ της ανακοίνωσης είναι ότι έπρεπε να βγει κάποιες βδομάδες πιο πριν, όταν και αυτά αποφασίστηκαν.

Πέραν όμως από την κουστωδία του ΑΣ, στο τρύπημα συμμετείχαν και συγκεκριμένα κεφάλια του οργανωμένου κινήματος, οι οποίοι θα πρέπει να έχουν επίσης την τύχη του Κατσαρή μαζί με το ...
από Sera4
Κυρ 05 Οκτ 2025, 13:24
Jump to forum
Jump to topic

Αν ο Μάκης είχε πει αφήστε τον Νικόλα να λέει ότι θέλει δεν το ξέρω. Ούτε μπορώ να κρίνω τον Μάκη ούτε τον Νικόλα, είμαι πολύ λίγος να τους "αγγίξω". Αν είναι γραφικότητα το να λέει ο καθενας την αποψή του , τότε και εγώ γραφικός είμαι οπως και η Θ4.
Πάντως για γραφικός ο Νικόλας πολλές αλήθειες ...
από Equalizer
Κυρ 05 Οκτ 2025, 13:25
Jump to forum
Jump to topic

Η επίκληση στον Κυριάκο είναι μια στημένη γελοιοτητα.

Όποιος βλέπει τι 'πρωκτοσελιδα" υπήρξαν την αμέσως επόμενη μέρα της δήλωση Κυριάκου, ποιοι προσελήφθησαν λίγο καιρό μετά και ποιες κλικες έχουν δημιουργηθεί, καταλαβαίνει μέσα σε περίπου τρία δευτερόλεπτα τι παιζεται.

Προβληματικά timing και ...
από Dimitris_L4
Κυρ 05 Οκτ 2025, 13:26
Jump to forum
Jump to topic

Ρε σεις που βριζετε τους παντες και οχι τν ΑΣ , μπορειτε να μας σχολιασετε την ουσια της ανακοινωσης?? Μπορειτε να μας πειτε αν ειναι αληθεια ολα αυτα?? Μπορειτε να μας πειτε αν ΔΕΝ ειναι αληθεια , που ειναι η διαψευση?? ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΩΔΕΣ?? Ή θα αρκεστειτε σε φρου φρου κ αρωματα του τυπου δν ...
από Equalizer
Κυρ 05 Οκτ 2025, 13:30
Jump to forum
Jump to topic

Τι να πούνε ρε Δημήτρη;

Τα πράγματα είναι απλά αλλά είναι τόσο ΛΙΓΟΙ οι άνθρωποι πέριξ του ΠΑΟΚ και στη Θεσσαλονίκη ώστε όπως σκατα και ανικανη έχουν κάνει όλη την πόλη έτσι σκατα και ανικανο κάνουν και τον σύλλογο

Ένα μικρό ποσοστό έχει προσωπικά συμφέροντα για να αλλάξει η κατάσταση και να ...
από ΚΩΣΤΑΣ2019
Κυρ 05 Οκτ 2025, 13:37
Jump to forum
Jump to topic

Μεγάλη προσωπικότητα ο Νικόλας.
Δειχνει πάντα τον σωστό δρόμο.
Πάντα ντρεπόμουν που υπεστήριζα την ιδια ομάδα μ αυτόν!!!!!!!!!!
από Sera4
Κυρ 05 Οκτ 2025, 13:44
Jump to forum
Jump to topic

Αν ο Μάκης είχε πει αφήστε τον Νικόλα να λέει ότι θέλει δεν το ξέρω. Ούτε μπορώ να κρίνω τον Μάκη ούτε τον Νικόλα, είμαι πολύ λίγος να τους "αγγίξω". Αν είναι γραφικότητα το να λέει ο καθενας την αποψή του , τότε και εγώ γραφικός είμαι οπως και η Θ4.
Πάντως για γραφικός ο Νικόλας πολλές ...
από chri5ti9
Κυρ 05 Οκτ 2025, 13:50
Jump to forum
Jump to topic

H Θ4 θα βγει να ταχθεί υπέρ αυτων ;
Θα βγει έστω να αντιδράσει ; Ή είναι μεγάλο το payroll εκεί μέσα και κάνουν τζιζ όλα αυτά ;
Άθλιοι στον ΑΣ που κίνησαν τα όσα κίνησαν . Ακόμα πιο άθλιοι όσοι το παίζουν κινέζοι εκεί μέσα , γιατί τώρα στα γεράματα που θα βρεθεί ο παχυλός μισθός .
Εξαιρετική για ...
από jibbie
Κυρ 05 Οκτ 2025, 14:19
Jump to forum
Jump to topic

Αρα απείλησε ο Μυστακίδης πρόεδρο του ΑΣ ΠΑΟΚ ότι θα το μετανιώσει αν κάνει πίσω και δεν του δώσει το γήπεδο, και συζητάμε οτιδήποτε άλλο;

Σ αυτόν τον άνθρωπο θα πάει η ΚΑΕ ;
από PAOKAPOMONOSMOY
Κυρ 05 Οκτ 2025, 21:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Κοπελιά; Τίς σαμπάνιες βάλτες εκεί που ξέρεις. Στο ράφι βρε,στο ράφι. Αμέσως άλλες σκέψεις. Πρόεδρε ένα πράγμα σε παρακαλώ για μας τους πενήντα φεύγα. Μην τούς κάνεις τη χάρη. Σε ευχαριστώ για όλα.
από PAOKevolution
Τρί 07 Οκτ 2025, 09:28
Jump to forum
Jump to topic

Η αλήθεια είναι ότι παρακολουθώ άναυδος τα όσα συμβαίνουν. Δε μπορώ να καταλάβω τα εξής.
1) Οι υποστηρικτές της πλευράς Μυστακίδη, τελικά υπερασπίζονται τον Τέλη που δεν τον ξέρουν και τον κάνουν Θεό;
2) Τον ΑΣ, που μόνο αν είσαι συγγενής τους θα πάρεις το μέρος τους;
3) Ή μάχονται τον κακό ...
από lkosmid
Τρί 07 Οκτ 2025, 10:57
Jump to forum
Jump to topic

keep_paokizein έγραψε: Κυρ 05 Οκτ 2025, 13:57 ...
Αυτό πάντως που με θλίβει πιο πολύ ειναι ότι το σύνθημα περί βαριάς φανέλας αντικατέστησε εκείνο το υπέροχο: "ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ" που μεσα από την πικρα και τη θλίψη της ήττας ανέδυε και τη δύναμη της ενότητας που γεννούσε την ελπίδα για την επόμενη μέρα.
+1926
από Cylon-4
Τρί 07 Οκτ 2025, 19:25
Jump to forum
Jump to topic

Εξαφανισμενος ο Κατσαρης, εξαφανισμενος ο Ησαιαδης.....
Μαλλον δεν βολεψε το πορισμα της επιτροπης, που οι ιδιοι διορισαν, τα σχεδια τους.
Καμμια απαντηση στα οσα ειπαν οι δυτικες συνοικιες, βασιζομενες σε πραγματικα γεγονοτα.
Φροντιστε οσοι εντιμοι εχετε απομεινει στο ΔΣ, να κινησετε τις νομικες ...
από loukas karadimos
Τετ 08 Οκτ 2025, 20:23
Jump to forum
Jump to topic

Απολύτως τίποτα τα μάστερ πλάν που κόστισαν κάνα τριάρι χαρτιά

Απολύτως τίποτα το κομμένο σου τηλεοπτικό Ιούλιο του 2019 με το που βγήκε στην εξουσία το μλκσμν

Απολύτως τίποτα που σε υποβίβασαν εν ώρα αγώνα για στημένη υπόθεση

Απολύτως τίποτα ο Covid που πάγωσε ο πλανήτης

Απολύτως τίποτα ο ...