Η αναζήτηση βρήκε 408 εγγραφές
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 20:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Και εμένα το ίδιο περίεργο μου φαίνεται να κατηγορούν τον Μυστακίδη ως μπροστινό της ΝΔ όταν η επιλογή Σαββίδη για την διοίκηση ειναι ο Τσάκας.
Αυτο ναι το ακουω..ειδικα σε τετοιο επιπεδο χρηματων δεν νομιζω οτι καποιος απ τους δυο φοβαται καποιον πολιτικο...Εγω προσωπικα δεν τον θεωρω ...
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 20:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Κανείς δεν παράτησε τίποτα
Φτάνει με αυτό το γελοίο παραμύθι
Στηριγμένο στο ακόμα πιο γελοίο "θεσσαλονικευς" του ΑΣ για έναν άνθρωπο που πέρασε ένα χρόνο συνολικά στη Θεσσαλονίκη τα τελευταία πενήντα χρόνια. Ο Σαββίδης πιο μόνιμος κάτοικος Ελλάδας από μυστα είναι.
Αλλά αυτό δεν είναι ΚΑΝ άξιο ...
Φτάνει με αυτό το γελοίο παραμύθι
Στηριγμένο στο ακόμα πιο γελοίο "θεσσαλονικευς" του ΑΣ για έναν άνθρωπο που πέρασε ένα χρόνο συνολικά στη Θεσσαλονίκη τα τελευταία πενήντα χρόνια. Ο Σαββίδης πιο μόνιμος κάτοικος Ελλάδας από μυστα είναι.
Αλλά αυτό δεν είναι ΚΑΝ άξιο ...
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 20:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε ένα κράτος μαριονέτα υπήρξε ΕΝΑΣ μέσα σε δεκαετίες που γύρισε όλη την ιστορία ΑΝΑΠΟΔΑ
Ένας που δικαίωσε τον ΠΑΟΚ
Ένας που ΑΠΕΔΕΙΞΕ ότι δεν είμαστε τρελοί τόσα χρόνια που επικαλουμαστε αδικίες
Ένας που αυτά που είπε τα έκανε
Ένας που πήγε κόντρα σε όλα και νίκησε και έφερε ΠΡΟΟΔΟ σε όλο το ...
Ένας που δικαίωσε τον ΠΑΟΚ
Ένας που ΑΠΕΔΕΙΞΕ ότι δεν είμαστε τρελοί τόσα χρόνια που επικαλουμαστε αδικίες
Ένας που αυτά που είπε τα έκανε
Ένας που πήγε κόντρα σε όλα και νίκησε και έφερε ΠΡΟΟΔΟ σε όλο το ...
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 20:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντωμεταξύ είναι τόσο στοχευμένο - έντονο και με όλο και περισσότερους υποστηρικτές όλο αυτο που αρχίζω να αμφιβάλλω για την κρίση μου , και μήπως τελικά το βλέπω εγώ λάθος
Βέβαια 5 λεπτά να μιλήσεις μαζί τους καταλαβαίνεις ότι λένε ότι ναναι και ξαναγυρνάς στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.
Εδώ μέσα ...
Βέβαια 5 λεπτά να μιλήσεις μαζί τους καταλαβαίνεις ότι λένε ότι ναναι και ξαναγυρνάς στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.
Εδώ μέσα ...
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 20:50
- Jump to forum
- Jump to topic
όχι τίποτα δε ξέρω
όμως για το καλό όλων τα ξέρεις εσύ και αυτό αρκεί
δεν καταλαβαινω τον εκνευρισμο σου, απλες ερωτησεις σου κανει ο Taseos και δεν φαινεται να γνωριζεις την απαντηση. εγω ας πουμε εχω ειλικρινη διαθεση να σ ακουσω αλλα απ τη στιγμη που δεν εχεις στοιχεια, καπου σ εχασα. αυτο ...
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 21:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν υπάρχει γιατρειά. Άντε ν’ αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Πολύ απλά οι άνθρωποι πουλάνε τρέλα 3 μήνες τώρα και βάλε. Πατάνε πάνω στη συσσωρευμένη απογοήτευση, την οποία οι ίδιοι καλλιέργησαν, και χτυπάνε σε ανύποπτο χρόνο. Δεκαετίες βλέπουμε και ζούμε τον ΠΑΟΚ. Δε θα κάνουμε τους ανήξερους ...
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 23:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Όχι, ρε παιδιά, τι παρατημένος!
Πλάκα κανουμε;
Επιτρέπεται να απαντήσω χωρίς να υβριστω , να χαρακτηριστώ τρολ ή να ανέβει το ποστ μου μεθαύριο ή και ποτε;
Δεν βρίζω ούτε προσβάλλω καποιον. Αν δεν μπορώ, καθίστε και πείτε τα μόνοι σας παιδιά.
Δεν ήταν παρατημενος ο ΠΑΟΚ,
Απλώς πουλούσε ...
- Παρ 26 Σεπ 2025, 00:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Πραγματικά υπάρχουν στιγμές που δεν ξέρει κανείς τι να πρωτοπεί και τι να γράψει. Μόνη παρηγοριά οι παλιοί φίλοι/ συνοπαδοί που νοιώθουν. Στη δουλειά ανακοίνωσαν περικοπές, από 40 άτομα προσωπικό από αρχές του '26 πάμε στους 15, οπότε κάποια καλά παιδιά ξεκίνησαν ήδη τις ραδιουργίες για να ...
- Παρ 26 Σεπ 2025, 13:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Εδώ μέσα υπάρχουν γενικά τ
πεντε κατηγορίες:
1) τυφλοί υποστηρικτές της διοίκησης, λίγοι
2) υποστηρικτές της διοίκησης αλλά και κριτές σε μικρό ή μεγάλο βαθμό των λαθών που γίνονται, αυτοί φαίνεται να είναι οι πλειοψηφία ευτυχώς
3) αυτοί που θέλουν γήπεδο από όποιον να είναι, αρκεί να γίνει
4 ...
πεντε κατηγορίες:
1) τυφλοί υποστηρικτές της διοίκησης, λίγοι
2) υποστηρικτές της διοίκησης αλλά και κριτές σε μικρό ή μεγάλο βαθμό των λαθών που γίνονται, αυτοί φαίνεται να είναι οι πλειοψηφία ευτυχώς
3) αυτοί που θέλουν γήπεδο από όποιον να είναι, αρκεί να γίνει
4 ...
- Παρ 26 Σεπ 2025, 13:30
- Jump to forum
- Jump to topic
mi8rio
Είμαι από τους ρομαντικούς. Και αυτός ο ρομαντισμός μού υπαγορεύει να στηρίζω τον μεγαλομέτοχο τόσο της ΠΑΕ όσο και της ΚΑΕ...τον καθένα για διαφορετικούς λόγους, με κοινό παρονομαστή ότι σε δύσκολες εποχές κράτησαν τη σημαία του ΠΑΟΚ ψηλά.
Μέσα στον ρομαντισμό μου, που λές, έχω αποφύγει ...
Είμαι από τους ρομαντικούς. Και αυτός ο ρομαντισμός μού υπαγορεύει να στηρίζω τον μεγαλομέτοχο τόσο της ΠΑΕ όσο και της ΚΑΕ...τον καθένα για διαφορετικούς λόγους, με κοινό παρονομαστή ότι σε δύσκολες εποχές κράτησαν τη σημαία του ΠΑΟΚ ψηλά.
Μέσα στον ρομαντισμό μου, που λές, έχω αποφύγει ...
- Παρ 26 Σεπ 2025, 14:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Καμία
Εκτός από ψέμματα, είναι ξεκάθαρη προσπάθεια να χαώνεται η κουβέντα και να δικαιολογείται ο πόλεμος στον Σαββίδη
"Μα τόσα κακά έκανε, γιατί δε τον μισείτε, τόσα λεφτά σας περιμένουν με το νέο αφεντικό"
Εκτός από ψέμματα, είναι ξεκάθαρη προσπάθεια να χαώνεται η κουβέντα και να δικαιολογείται ο πόλεμος στον Σαββίδη
"Μα τόσα κακά έκανε, γιατί δε τον μισείτε, τόσα λεφτά σας περιμένουν με το νέο αφεντικό"
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 16:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Ο οπαδός του ΠΑΟΚ που ήταν στα κάγκελα που ο αγορασμενος με 2εκ Κοτάρσκι πουλήθηκε με 5+1,5+15% είναι ο ίδιος που είναι στα κάγκελα που η Φέγενορντ έβαλε ρήτρα 5εκ σε παίκτη που αγόρασε με 8 πριν δύο χρόνια
Δεν σας πιάνει κάνεις πουθενά ρε

Δεν σας πιάνει κάνεις πουθενά ρε

- Δευ 14 Ιούλ 2025, 13:13
- Jump to forum
- Jump to topic
εσύ να δεις πόσο κούρασες, παρόλο που είσαι ον τόπικNikodiai έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 13:04 Ο στόχος ήταν το φορ να έρθει μέχρι 14,η ΠΑΕ απέτυχε.Αυτο είναι το νόημα.Τρεξτε τώρα.
Επίσης κουράσατε με τα οφτοπικ
- Δευ 14 Ιούλ 2025, 13:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Τέλη εσύ?Nikodiai έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 13:04 Ο στόχος ήταν το φορ να έρθει μέχρι 14,η ΠΑΕ απέτυχε.Αυτο είναι το νόημα.Τρεξτε τώρα.
Επίσης κουράσατε με τα οφτοπικ
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Κι εγώ συμπάσχω με ολους σας που έχετε φαει 300 μπαν και ξαναεμφανιζεστε καπου που δεν σας θελουν σαν παρατημενες γκομενες.