Η αναζήτηση βρήκε 327 εγγραφές

Return

από Equalizer
Παρ 25 Ιούλ 2025, 11:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Τι καθόμαστε και συζητάμε;

Ο Σαββίδης ήταν ανοιχτός να τον δώσει, ο Σαββίδης άλλαξε γνώμη

Αυτά

Στα τέτοια μας αν τη διαχείριση των διαπραγματεύσεων την είχαν άλλοι

Πρόβλημα του Σαββίδη είναι το θέμα κωσταντελια από πέρυσι την άνοιξη μέχρι σημερα
από Sardan
Παρ 25 Ιούλ 2025, 12:38
Jump to forum
Jump to topic

Εμένα ρε μάγκες ξέρετε τι με προβληματίζει στην όλη φάση? Ούτε ένα έλληνας δημοσιογράφος δεν το πήρε πάνω του να το δώσει σαν δική του πληροφορία. Όλοι βγάζανε τα άρθρα των γερμανών....Δηλαδή είναι 10 δημοσιογράφοι Ολλανδία και άλλοι τόσοι Θεσσαλονίκη....Ένας....Ένας δεν είχε πληροφορία? Οι Γερμανοί ...
από Kabamaru11
Παρ 25 Ιούλ 2025, 13:24
Jump to forum
Jump to topic

Αργα η γρηγορα θα παει σε ανωτερο πρωταθλημα,δεν εχω απαιτηση απο τον παικτη να κατσει στην ψαροκωσταινα μας,ηδη παιζει με αλλο αερα,αλλη κλαση,οι υπολοιποι συμπαικτες του παιζουν μπαλα,ενω αυτος ποδοσφαιρο.

Δεν θα πω κακη κουβεντα για τον ποδοσφαιριστη,ειναι παιδι μαλαμα και φαινεται απο ...
από icue
Παρ 25 Ιούλ 2025, 17:12
Jump to forum
Jump to topic

Ο Σαμπρακος πρεπει να στεναχωρεθηκε παραπανω απο την Στουτγκαρδη παντως που δεν πηγε χθες ο Ντελιας.
από Hayate
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 00:17
Jump to forum
Jump to topic

Θα φύγεις κάποια στιγμή όλοι το ξέρουμε ...Η παραμονή σου προς το παρόν στεναχώρησε πολύ κόσμο και αυτό φαίνεται στις αντιδράσεις πολλών μέσα κι έξω από τον ΠΑΟΚ...Καλα και προφανως πολλοί εδώ μέσα στεναχωρέθηκαν,οπαδοί του Τέλη,δεξιοί θεματοφύλακες κτλ....
από astral
Τετ 30 Ιούλ 2025, 16:40
Jump to forum
Jump to topic

Κι εγώ για 2.5 μεικτά θυμάμαι απο Στουτγκάρδη, 1.5 καθαρά.

Μικρή σημασία έχει βέβαια. Ήταν προφανές ότι ο παίκτης δε θέλει να φύγει. Το πολύ πολύ να ήθελε ο μάνατζερ αλλά προσωπικά για τον Ντελια είναι αστείο αυτό που γράφτηκε ότι πιέσε δήθεν να φύγει .
από Baldur
Τετ 30 Ιούλ 2025, 17:01
Jump to forum
Jump to topic

alexgarcia6 έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 16:59 Εικόνα

GANDALF THE WHITE

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Η νεα φωτο για το πανο "καντε πως κοιμαστε".

:opaokara:
από Sera4
Τετ 30 Ιούλ 2025, 18:45
Jump to forum
Jump to topic

Παλικάρι μου καλό, για όσο νομίζεις ότι σε κρατάει αυτός ο τόπος χωρίς να σε βαραίνει, για εμάς ευπρόσδεκτος θα είσαι.

Και σε κάποια φάση, λογικό είναι να αξιώσεις να ζήσεις και το πραγματικό ποδόσφαιρο που παίζεται έξω. Να κοιτάξεις την εξέλιξή σου, να ζήσεις αυτή την απίστευτη εμπειρία που ...
από Equalizer
Τετ 30 Ιούλ 2025, 19:13
Jump to forum
Jump to topic

Λογικό να μιλάει με καλά λόγια για την αγάπη Σαββίδη ο Ντελιας

Υπάλληλος είναι.

Όχι;
από Rexaris
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 03:36
Jump to forum
Jump to topic

Ο Κωνσταντέλιας φαίνεται να έχει αρχές και αυτό τιμά όχι μόνο αυτόν αλλά και τους γονείς του.