Η αναζήτηση βρήκε 329 εγγραφές
- Δευ 04 Αύγ 2025, 11:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Aπιαστο ονειρο ο Γιοβιτς συμφωνα με Κουβεντιδη για τον ΠΑΟΚ του σκρουτζο-Ιβαν. Πραγματικοτητα για την αεκ του βενγκα. Οπως και με τον Μαριν που ταχα μου ηθελαν 4-5 μυρια. Σιγα σιγα παει για μονιμη 4η θεση αν φυγει και ο Λουτσε. Οπως δλδ αν ειχαμε Ζαγορακη....
Πονάει ο Ιβάν αλλά δε φεύγει ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 18:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Το χειρότερο είναι ότι αν φύγει ο Τσάλοφ πάλι με κανένα δανεικό θα αντικατασταθεί και του χρόνου το καλοκαίρι η επιθετική τριάδα μας στην προετοιμασία θα είναι ο Μύθου μόνος του.
Οτι μπορεί να πουληθεί, θα πουληθεί. Δεν έκατσε του Ντελια, ώρα να σκοτώσουμε Τσάλοφ και Ντεσποτοφ. Αν πάει να ...
- Τετ 06 Αύγ 2025, 23:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Τελικά ο μόνος σοβαρός εδώ μέσα είμαι εγώ.
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
@charisiad κάτσε μια βδομάδα έξω, να κάνεις κάνα μπανάκι!
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:35
- Jump to forum
- Jump to topic
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!Mitsospaoki4 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:31 @charisiad κάτσε μια βδομάδα έξω, να κάνεις κάνα μπανάκι!
- Τρί 12 Αύγ 2025, 10:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Κοίτα εντελώς τυχαία αυτοί που γκρίνιαζαν γιατί δεν τα σκαμε για να πάρουμε παίκτες και ότι μόνο κοιτάμε να πουλήσουμε, οι ίδιοι θα ξινισουν για τα οικονομικά δεδομένα του Ζαφείρη.
Ας μείνουν στη γκρίνια τους...
Φτανει τους βαρεθήκαμε!
Είναι το λιγότερο ύποπτο για να μην πω στημενο να γράφει ...
Ας μείνουν στη γκρίνια τους...
Φτανει τους βαρεθήκαμε!
Είναι το λιγότερο ύποπτο για να μην πω στημενο να γράφει ...
- Τετ 13 Αύγ 2025, 15:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Άσε μας ρε φίλε που κάνετε κι ότι δεν καταλαβαίνετε μερικοί και είμαι υπερευαισθητος
Έχει φανεί τι ρόλο βαράνε κάποιοι και ξέρουν πολύ καλά και ποιοι είναι.

Έχει φανεί τι ρόλο βαράνε κάποιοι και ξέρουν πολύ καλά και ποιοι είναι.
- Τετ 13 Αύγ 2025, 18:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Απάντηση Προέδρου Κρούζ Αζουλ όταν ρωτήθηκε για το υψηλό κόστος της μεταγραφής Γιακουμάκη στη μεξικάνικη ομάδα:
«Η Κρουζ Αζούλ δεν θα γίνει πρωταθλήτρια με “φθηνούς” ποδοσφαιριστές. Ένας λεγόμενος “μεγάλος” σύλλογος, με εκατομμύρια φιλάθλους και σταθερή δέσμευση για την κατάκτηση τίτλων, δεν ...
- Τετ 13 Αύγ 2025, 20:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Aye4
Μια χαρά σου απάντησε. Αν είναι να χαλιεστε τόσο που πρόεδρος και ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ είναι ο Ιβάν, ο μεγαλύτερος ευεργέτης στην ιστορία της ομάδας και όχι ένας άσχετος με τον ΠΑΟΚ τόσα χρόνια, που θυμήθηκε να δείξει ενδιαφέρον κινούμενος υπόγεια, όταν η ομάδα πλέον δεν είναι στο χείλος του ...
Μια χαρά σου απάντησε. Αν είναι να χαλιεστε τόσο που πρόεδρος και ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ είναι ο Ιβάν, ο μεγαλύτερος ευεργέτης στην ιστορία της ομάδας και όχι ένας άσχετος με τον ΠΑΟΚ τόσα χρόνια, που θυμήθηκε να δείξει ενδιαφέρον κινούμενος υπόγεια, όταν η ομάδα πλέον δεν είναι στο χείλος του ...
- Τετ 13 Αύγ 2025, 20:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Απάντηση Προέδρου Κρούζ Αζουλ όταν ρωτήθηκε για το υψηλό κόστος της μεταγραφής Γιακουμάκη στη μεξικάνικη ομάδα:
«Η Κρουζ Αζούλ δεν θα γίνει πρωταθλήτρια με “φθηνούς” ποδοσφαιριστές. Ένας λεγόμενος “μεγάλος” σύλλογος, με εκατομμύρια φιλάθλους και σταθερή δέσμευση για την κατάκτηση τίτλων, δεν ...
- Παρ 15 Αύγ 2025, 23:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια βάρκα θέλω, ποταμέ, να ρίξω από χαρτόνι, όπως αυτές που παίζουνε στις όχθες μαθητές.
Σκοτώνει, πες μου, ο χωρισμός; - ματώνει, δε σκοτώνει.
Ποιος είπε φούντο; ψέματα. Δε φτάσαμε ποτές.
Αφιερωμένο σε τσέχικες λινατσες.
Χωρίς απολύτως καμία πληροφορία
Σκοτώνει, πες μου, ο χωρισμός; - ματώνει, δε σκοτώνει.
Ποιος είπε φούντο; ψέματα. Δε φτάσαμε ποτές.
Αφιερωμένο σε τσέχικες λινατσες.
Χωρίς απολύτως καμία πληροφορία
- Παρ 15 Αύγ 2025, 23:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Το φορουμ πλέον τρομερά εκπαιδευμένο. Θέλετε λύσεις γρίφων? Θέλετε λογιστικά? Θέλετε νομικά? Θέλετε μήπως και κατασκευή γηπέδων? Θέλετε μηπως ανάλυση παικτών? Αυτό δεν είναι φορουμ του ΠΑΟΚ, πανεπιστήμιο είναι 

- Τρί 15 Ιούλ 2025, 22:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Στη ζωή αργά ή γρήγορα οι μάσκες πέφτουν
Το μεγαλύτερο θετικό που προέκυψε από όλη αυτήν την ιστορία
Το μεγαλύτερο θετικό που προέκυψε από όλη αυτήν την ιστορία
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 13:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Τα έγραψα πριν λίγο καιρό, ανά στιγμές και παλαιότερα, αλλά είναι ένα θέμα στο οποίο θα επανέρχομαι συνεχώς.
Δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτή η ολοκληρωτική κατάντια της σαλονικιάς-παοκτσήδικης "δημοσιογραφίας".
Δεν γίνεται να εξακολουθήσει αυτή η κατάσταση: ένα ολόκληρο συρφετολόι από αεριτζήδες ...
Δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτή η ολοκληρωτική κατάντια της σαλονικιάς-παοκτσήδικης "δημοσιογραφίας".
Δεν γίνεται να εξακολουθήσει αυτή η κατάσταση: ένα ολόκληρο συρφετολόι από αεριτζήδες ...
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 23:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
νταξ ξέρω ότι μας συμφέρει να περνάνε φάσεις οι ποκίτες για να μαζεύει βαθμούς η χώρα, αλλά δε μπορώ να μη χαίρομαι όταν χάνουν
δεν το ελέγχω
δεν το ελέγχω