Η αναζήτηση βρήκε 219 εγγραφές

Return

από aivas19
Δευ 18 Μάιος 2026, 16:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: 56. Ανέστης Μύθου

Ειπε κατι πολυ σωστο ο Τζορμπα

Ποιος έστειλε τον Ανέστη να μιλήσει στη συνέντευξη τύπου (ή στην Κοσμοτέ μετά το ματς); Οι αρχηγοί που ήταν; Κρυμμένοι;
από Miles
Δευ 18 Μάιος 2026, 17:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: 35. Jorge Sanchez

Δεν είναι επιχείρημα αυτό. Και ο Μπάμπα μπορεί να ξαναγίνει διεθνής το καλοκαίρι, και ο Τσάλοφ ήταν διεθνής. Και ο Πελίστρι είναι διεθνής σε ακόμα καλύτερη εθνική, θα τον ήθελες;

Και κάτι άλλο: μακάρι τα λεφτά που δόθηκαν γι' αυτόν τον παίχτη, χωρίς να γνωρίζουμε βέβαια αν τον προόριζαν για βασικό ...
από WeWillRockYou
Δευ 18 Μάιος 2026, 17:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: 35. Jorge Sanchez

Τον παίκτη τον έχουν επιλέξει πριν από εμάς τα τμήματα σκάουτινγκ των Πόρτο, Άγιαξ και Κρουζ Αζούλ.
Όσο να ναι, κάτι θετικό θα είδαν και ας μην τους βγήκε ως κίνηση. Επίσης ο παίκτης είναι 28, σε εξαιρετική ηλικία.
Μπορεί να μην είναι ο επόμενος Μάτος, αλλά αλίμονο αν δεν μπορεί η ομάδα να πάρει ...
από renegade
Δευ 18 Μάιος 2026, 18:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Αν το παιχνιδι του Κωνσταντελια, η χαρα του ποδοσφαιρου, η χαρα και η αισιοδοξια του αθλητισμου, ενα απο τα ελαχιστα αισιοδοξα στοιχεια σε ολο τον ΠΑΟΚ, σε ολα τα αθληματα, σε ολα τα επιπεδα(αθλητικο, διοικητικο) ειναι αυτο στο οποιο πρεπει να γινει κριτικη στην παρουσα φαση, τοτε... δεν.υπαρχει ...
από nunies4
Δευ 18 Μάιος 2026, 18:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Αν το παιχνιδι του Κωνσταντελια, η χαρα του ποδοσφαιρου, η χαρα και η αισιοδοξια του αθλητισμου, ενα απο τα ελαχιστα αισιοδοξα στοιχεια σε ολο τον ΠΑΟΚ, σε ολα τα αθληματα, σε ολα τα επιπεδα(αθλητικο, διοικητικο) ειναι αυτο στο οποιο πρεπει να γινει κριτικη στην παρουσα φαση, τοτε... δεν ...
από Мир
Δευ 18 Μάιος 2026, 20:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: 56. Ανέστης Μύθου

ΑποστόληςΑ έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 18:15 Αυτό με το ύψος το διαβάζω πολύ συχνά, ότι δηλαδή το ύψος αποτελεί εμπόδιο στην έκρηξη και την ταχύτητα. Ωστόσο υπενθυμίζω πως ο Usain Bolt είχε ύψος 1,95.
Kαλά να πάρουμε τον Μανώλο Κάραλη για φορ να τους πηδάμε όλους :opaokara: :opaokara: :opaokara:
από obanebane
Τρί 19 Μάιος 2026, 20:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Μπανε θέλεις να φύγει ;

Όσοι με διαβάζετε τόσα χρόνια εδω μέσα ξέρετε οτι ήμουν μεγάλος υποστηρικτής του.
Από την στιγμή που δεν έχω μια σαφή εξήγηση για το τι έγινε φέτος, γιατί διαλύθηκε η ομάδα, πως ήρθε αυτή η κατάρρευση,πως σε οποιοδήποτε παιχνίδι κρίνονταν ένας στόχος η ομάδα,ακόμα και ...
από SCIFO
Τρί 19 Μάιος 2026, 21:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Το πρωί θέλω να μεινει και το βράδυ θελω να φυγει. Στο ανάποδο τυχαίνει βασικα σε άλλη κατασταση αλλά εδω το φόρουμ είναι οπαδικό.
από Μπαρκαρούτσος
Τετ 15 Απρ 2026, 21:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: Patrick Beverley

Είδα τον αγώνα με αρειανό, σπίτι μου.
Όταν έδειξε ο Pat το σήμα, γυρνά ο φίλος μου και με λέει "Σας παραδέχομαι σε αυτό! Όσοι έρχονται στον ΠΑΟΚ, γίνονται μετά από λίγο ΠΑΟΚ! Δεν ξέρω τι τους κάνετε, κατήχηση, φροντιστήριο, κρυφό σχολειό, αλλά το καταφέρνετε!" :mrgreen: :opaokara: