Όπως έγραψα πολλές φορές και ακόμα και πρίν λίγες μέρες για τεχνικά ζητήματα που δέν δουλεύονται, ή που επιβάλλονται από το προπονητικό τημ και τα είδαμε κι εχτές, σε αυτά τα ζητήματα οφείλονται τα άσχημα αποτελέσματα.
Τα 5 τελευταία χρόνια του Λουτσέσκου ΔΕΝ αμυνόμαστε σωστά στα στημένα (γκόλ χτές ...
Η αναζήτηση βρήκε 214 εγγραφές
- Δευ 18 Μάιος 2026, 09:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 1. Jiri Pavlenka
Μπορεί να του φώναξαν "Ανέβα Σλοβάκε" και στο τέλος που τον ρώτησαν γιατί έμεινε πίσω να απάντησε: "Εγώ? Τσέχος είμαι."danirifle έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:26 εσένα ρε σλοβάκε ποιος σε είπε στο τελευταίο κόρνερ να μην ανέβεις?
ΠΟΙΟΣ ΡΕ?
θα μάθουμε?
- Δευ 18 Μάιος 2026, 10:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Αν απο οοοοολα αυτα που εχουν συμβει απο το 2024 την επομενη της κατακτησης του Πρωταθληματος απο τον ΠΑΟΚ κσταλαβατε οτι πρεπει να βελτιωθει ο Κωνσταντελιας για "να κουβαλαει ακομη πιο πολύ τον ΠΑΟΚ", τοτε δεν υπαρχει βαση συζητησης. Σαφεστατα σε ενα Δημοσιο Φορουμ συζητησης ο καθενας μπορει να ...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 10:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Oλα καλά όλα ωραία στον πλανήτη ΠΑΟΚ. Ας κάτσει όσο θέλει ο Ραζβαν. Δεν μπορώ να φανταστώ πως μπορεί να δουλέψει ομως προπονητής με την αφόρητη πίεση του πρώτου στραβού αποτελέσματος από δω και πέρα. Εγώ πιστεύω ότι δεν τον νοιάζουν τα χρήματα πλέον αλλά η φήμη του και θα παρθεί η καλύτερη δυνατη ...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 10:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Oλα καλά όλα ωραία στον πλανήτη ΠΑΟΚ. Ας κάτσει όσο θέλει ο Ραζβαν. Δεν μπορώ να φανταστώ πως μπορεί να δουλέψει ομως προπονητής με την αφόρητη πίεση του πρώτου στραβού αποτελέσματος από δω και πέρα. Εγώ πιστεύω ότι δεν τον νοιάζουν τα χρήματα πλέον αλλά η φήμη του και θα παρθεί η καλύτερη δυνατη ...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 11:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Οκ να φύγει..κι εγώ συμφωνώ απόλυτα...
Αλλά ρε μάγκες μια φορά δεν γίνεται να το κάνουμε με τον τρόπο που αρμόζει σε έναν άνθρωπο που πρόσφερε τόσα πολλά;
Τόσο δύσκολο σας είναι;;; Τόση αχαριστία;;;;
Όταν κάποιος διαβάζει τόσο απαξιωτικά σχόλια...υβριστικά...και κάποιες φορές εμετικά..εδώ μέσα στα ...
Αλλά ρε μάγκες μια φορά δεν γίνεται να το κάνουμε με τον τρόπο που αρμόζει σε έναν άνθρωπο που πρόσφερε τόσα πολλά;
Τόσο δύσκολο σας είναι;;; Τόση αχαριστία;;;;
Όταν κάποιος διαβάζει τόσο απαξιωτικά σχόλια...υβριστικά...και κάποιες φορές εμετικά..εδώ μέσα στα ...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 12:42
- Jump to forum
- Jump to topic
O Ράσβαν είναι ο πιο πετυχημένος προπονητής στην ιστορία της ομάδας, αυτό δεν αλλάζει με τίποτα.
Με βάση όσα έχουμε δει τους τελευταίους μήνες, αυτό που μπορεί να αλλάξει είναι το πώς θα φύγει απο την ομάδα.
Αν φύγει τώρα θα φύγει ως πετυχημένος και έχοντας κλείσει τον κύκλο του , αν συνεχίσει και ...
Με βάση όσα έχουμε δει τους τελευταίους μήνες, αυτό που μπορεί να αλλάξει είναι το πώς θα φύγει απο την ομάδα.
Αν φύγει τώρα θα φύγει ως πετυχημένος και έχοντας κλείσει τον κύκλο του , αν συνεχίσει και ...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 12:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχω την εντύπωση ότι θα παραιτηθεί!
νομίζω ότι μετά από μια τόσο δύσκολη σεζόν για την ομάδα και προσωπικά για τον ίδιο με τόσα πολλά αρνητικά και τραγικά συμβάντα θα θελήσει να ξεκουραστεί σωματικά και ψυχικά.
αυτή την εντύπωση έχω
Το αποκλείω να τον διώξει ο Σαββίδης
νομίζω ότι μετά από μια τόσο δύσκολη σεζόν για την ομάδα και προσωπικά για τον ίδιο με τόσα πολλά αρνητικά και τραγικά συμβάντα θα θελήσει να ξεκουραστεί σωματικά και ψυχικά.
αυτή την εντύπωση έχω
Το αποκλείω να τον διώξει ο Σαββίδης
- Δευ 18 Μάιος 2026, 14:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Η κριτική της διοίκησης: Μετά την αποχώρησή του από την Πάφο, ο πρόεδρος της ομάδας, Ρομάν Ντουμπόφ, δήλωσε ξεκάθαρα ότι ένα από τα αδύναμα σημεία του Καρσέδο ήταν ότι δεν προώθησε ποτέ νεαρούς Κυπρίους από την ακαδημία της ομάδας.Η αντίθεση με τις επιτυχίες της Κ19: Παρά το γεγονός ότι η ομάδα ...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 14:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Η κριτική της διοίκησης: Μετά την αποχώρησή του από την Πάφο, ο πρόεδρος της ομάδας, Ρομάν Ντουμπόφ, δήλωσε ξεκάθαρα ότι ένα από τα αδύναμα σημεία του Καρσέδο ήταν ότι δεν προώθησε ποτέ νεαρούς Κυπρίους από την ακαδημία της ομάδας.Η αντίθεση με τις επιτυχίες της Κ19: Παρά το γεγονός ότι η ομάδα ...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 14:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα το ξαναπώ, δώστε βάση σε όποιον φέρετε να έχει δυνατά του σημεία την ταχύ δύναμη και να δουλεύει καλά με μικρούς. Μη πάτε πάλι με προπονητή με 5 χάφ και να κρύβουμε του πόσο αργοί είμαστε. Κάθετο, γρήγορο ποδόσφαιρο όχι άλλο γύρω γύρω αλήθεια 7 χρόνια το τρώμε στην μάπα. Φέρτε ένα σύγχρονο ...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 15:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ λεω να προτοτυπησουμε και να γίνουμε η πρώτη ομάδα που έχει ΑΙ για προπονητή.
- Δευ 18 Μάιος 2026, 16:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 56. Ανέστης Μύθου
Ειπε κατι πολυ σωστο ο Τζορμπα
Ποιος έστειλε τον Ανέστη να μιλήσει στη συνέντευξη τύπου (ή στην Κοσμοτέ μετά το ματς); Οι αρχηγοί που ήταν; Κρυμμένοι;
Ποιος έστειλε τον Ανέστη να μιλήσει στη συνέντευξη τύπου (ή στην Κοσμοτέ μετά το ματς); Οι αρχηγοί που ήταν; Κρυμμένοι;
- Δευ 18 Μάιος 2026, 17:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 35. Jorge Sanchez
Δεν είναι επιχείρημα αυτό. Και ο Μπάμπα μπορεί να ξαναγίνει διεθνής το καλοκαίρι, και ο Τσάλοφ ήταν διεθνής. Και ο Πελίστρι είναι διεθνής σε ακόμα καλύτερη εθνική, θα τον ήθελες;
Και κάτι άλλο: μακάρι τα λεφτά που δόθηκαν γι' αυτόν τον παίχτη, χωρίς να γνωρίζουμε βέβαια αν τον προόριζαν για βασικό ...
Και κάτι άλλο: μακάρι τα λεφτά που δόθηκαν γι' αυτόν τον παίχτη, χωρίς να γνωρίζουμε βέβαια αν τον προόριζαν για βασικό ...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 17:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 35. Jorge Sanchez
Τον παίκτη τον έχουν επιλέξει πριν από εμάς τα τμήματα σκάουτινγκ των Πόρτο, Άγιαξ και Κρουζ Αζούλ.
Όσο να ναι, κάτι θετικό θα είδαν και ας μην τους βγήκε ως κίνηση. Επίσης ο παίκτης είναι 28, σε εξαιρετική ηλικία.
Μπορεί να μην είναι ο επόμενος Μάτος, αλλά αλίμονο αν δεν μπορεί η ομάδα να πάρει ...
Όσο να ναι, κάτι θετικό θα είδαν και ας μην τους βγήκε ως κίνηση. Επίσης ο παίκτης είναι 28, σε εξαιρετική ηλικία.
Μπορεί να μην είναι ο επόμενος Μάτος, αλλά αλίμονο αν δεν μπορεί η ομάδα να πάρει ...