Το έχουμε πει χιλιάδες φορές. Ένας προπονητής είναι ένα ολόκληρο πακέτο. Δεν μπορείς πχ να πεις θα πορευτώ με τον Αναστασιάδη επειδή είναι ο καλύτερος προπονητής παρεμβατικοτητας.
Τι να το κάνω αν πχ είναι ο καλύτερος ψυχολόγος ,η ομάδα έχει τις καλύτερες σχέσεις αλλά τρέχουν σαν συγκεκριμένοι
Αν ...
Η αναζήτηση βρήκε 214 εγγραφές
- Δευ 11 Μάιος 2026, 13:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Βολιακο/Λοβρέν/Κεντζιόρα/Μπάμπα/Μπιάνκο/Μεϊτέ/Οζντόεφ/Τάισον/Ιβανούσιτς/Γιακουμάκης/Μουργκ/Ρικάρντο. 12 συμβόλαια που λήγουν. Τώρα είναι η ευκαιρία να έρθει νέος προπονητής και να του πάρουν τους παίκτες που θέλει. Μπορεί να καταφέρει να φτιάξει ομάδα ο ΠΑΟΚ εάν παραμείνει ο Λουτσέσκου; Η απάντηση ...
- Δευ 11 Μάιος 2026, 14:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 18.Luka Ivanušec
Καλή συνέχεια στην καριέρα σου
- Δευ 11 Μάιος 2026, 16:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 21. Baba Rahman
Αν είναι να έχουμε Taylor που να μην τον εμπιστεύεται καθόλου ο προπονητής, γιατί να μην δώσει ευκαιρίες στον αριστερό μπακ του ΠΑΟΚ Β, τον Κων/νο Πολυκράτη; Πιο ψηλός του Taylor είναι (ισοϋψής του Baba, 1,79 έναντι 1,73 του Σκωτσέζου), 9 έτη νεώτερος είναι (2006 έναν 1997) και καλύτερος στο ...
- Τρί 12 Μάιος 2026, 09:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 27. Magomed Ozdoev
Ναι βέβαια στον ΠΑΟΚ δεν συμβαίνουν ποτέ οι "λογικές προϋποθέσεις".
Αν ανανεώσει ο Οζντόεφ, θα είναι και πάλι το δευτερο-τρίτο μας χαφ. Στα 34-35 του. Οπότε και πάλι θα αναρωτιόμαστε γιατί παίζουμε χωρίς να έχουμε χαφ και γιατί ο Μιχαηλίδης πετάει διαρκώς την μπάλα από την άμυνα στην επίθεση όταν ο ...
Αν ανανεώσει ο Οζντόεφ, θα είναι και πάλι το δευτερο-τρίτο μας χαφ. Στα 34-35 του. Οπότε και πάλι θα αναρωτιόμαστε γιατί παίζουμε χωρίς να έχουμε χαφ και γιατί ο Μιχαηλίδης πετάει διαρκώς την μπάλα από την άμυνα στην επίθεση όταν ο ...
- Τρί 12 Μάιος 2026, 11:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 27. Magomed Ozdoev
fyi τέτοιες εικασίες με Λουτσέσκου προπονητή, ποτέ δεν βγήκανSardan έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 09:41 Για 3-4 επιλογή μια χαρά είναι ο Οζνόεφ με την προϋπόθεση ότι ο Ζαφείρης θα πλαισιωθεί (για αλλαγή του-ενναλακτική του) με ένα γρήγορο χαφ.
- Τετ 13 Μάιος 2026, 21:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 56. Ανέστης Μύθου
Σύντροφε είναι επειδή δεν πρόλαβε να καει στο ροτεισιον
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 09:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημέρα σε όλους.
Κάθισα με ψυχραιμία και αργά το βράδυ έβαλα να δω τη συνέντευξη τύπου του Ρασβάν γιατί αυτή τη φορά ήθελα να δω εκφράσεις, γλώσσα σώματος, ύφος απαντήσεων κτλ.
Ειλικρινά μου προκλήθηκε μια αμηχανία και βρίσκομαι σε μια περισυλλογή από χθες το βράδυ.
Άκουγα τον προπονητή να ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 10:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημέρα σε όλους.
Κάθισα με ψυχραιμία και αργά το βράδυ έβαλα να δω τη συνέντευξη τύπου του Ρασβάν γιατί αυτή τη φορά ήθελα να δω εκφράσεις, γλώσσα σώματος, ύφος απαντήσεων κτλ.
Ειλικρινά μου προκλήθηκε μια αμηχανία και βρίσκομαι σε μια περισυλλογή από χθες το βράδυ.
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 10:28
- Jump to forum
- Jump to topic
...
Μαρσάντε , πραγματικά πρέπει να κάνω τεράστια προσπάθεια για να σου γράψω κάτι που δε θα το μετανιώσω.
Ιδίως η εξεφρασμένη σου άποψη ότι ο ΠΑΟΚ "είναι σε μια φάση αναδιάταξης της θέσης του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο" και το 1/5 που για άλλους είναι 1/10 κι άλλα τέτοια που λες το τελευταίο καιρό ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 10:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημέρα σε όλους.
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 11:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημέρα στη παρέα! Το μαγαζί θέλει φρεσκάρισμα ξεκάθαρα...καλός χρυσός Ο Λουτσε μεγαλώσαμε μαζί του και μαζι του και ο ΠΑΟΚ μας αλλα οχι άλλο ξαναζεσταμενο φαγητό please...Θα ήθελα η επιλογή προπονητή να γίνει με κριτήριο οτι έχουμε τις καλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα με οτι αυτό συνεπάγεται...οχι ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 12:23
- Jump to forum
- Jump to topic
μαρσάντος? αν τα ξεκαθαρίσεις κι εσύ λίγο καλύτερα στο μυαλό σου, κάντα μας λιανά μπας και βγάλουμε καμία σχέση......
ειδάλλως συνέχισε με τις μαντεψιές που έκανες πριν τρεις τέσσερις μήνες.
φθάνουν οι δικαιολογίες και τα χαιδέματα.
...
Καλησπέρα Max.
Δεν νομίζω πως στο χώρο ενός φόρουμ μπορώ ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 13:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημέρα σε όλους.
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 13:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Και εγώ πιστεύω πως το καλοκαίρι πρέπει να γίνει αλλαγή προπονητή. Είναι ιδανικό ταιμινγκ και για εμάς και για εκείνον. Φέτος έχει σοβαρές ευθύνες ανεξάρτητα αν δεν είναι ο μόνος. Αποχώρηση και του Τιμ του Λουτσεσκου που κατά την γνώμη μου είναι απαράδεκτο.
Εξακολουθώ να πιστεύω πως είναι από τα ...