Η αναζήτηση βρήκε 214 εγγραφές

Return

από renegade
Δευ 11 Μάιος 2026, 00:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Το έχουμε πει χιλιάδες φορές. Ένας προπονητής είναι ένα ολόκληρο πακέτο. Δεν μπορείς πχ να πεις θα πορευτώ με τον Αναστασιάδη επειδή είναι ο καλύτερος προπονητής παρεμβατικοτητας.
Τι να το κάνω αν πχ είναι ο καλύτερος ψυχολόγος ,η ομάδα έχει τις καλύτερες σχέσεις αλλά τρέχουν σαν συγκεκριμένοι
Αν ...
από Τρόμος
Δευ 11 Μάιος 2026, 13:22
Jump to forum
Jump to topic

Βολιακο/Λοβρέν/Κεντζιόρα/Μπάμπα/Μπιάνκο/Μεϊτέ/Οζντόεφ/Τάισον/Ιβανούσιτς/Γιακουμάκης/Μουργκ/Ρικάρντο. 12 συμβόλαια που λήγουν. Τώρα είναι η ευκαιρία να έρθει νέος προπονητής και να του πάρουν τους παίκτες που θέλει. Μπορεί να καταφέρει να φτιάξει ομάδα ο ΠΑΟΚ εάν παραμείνει ο Λουτσέσκου; Η απάντηση ...
από aivas19
Δευ 11 Μάιος 2026, 14:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: 18.Luka Ivanušec

Καλή συνέχεια στην καριέρα σου
από ΑποστόληςΑ
Δευ 11 Μάιος 2026, 16:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: 21. Baba Rahman

Αν είναι να έχουμε Taylor που να μην τον εμπιστεύεται καθόλου ο προπονητής, γιατί να μην δώσει ευκαιρίες στον αριστερό μπακ του ΠΑΟΚ Β, τον Κων/νο Πολυκράτη; Πιο ψηλός του Taylor είναι (ισοϋψής του Baba, 1,79 έναντι 1,73 του Σκωτσέζου), 9 έτη νεώτερος είναι (2006 έναν 1997) και καλύτερος στο ...
από Blackgr4
Τρί 12 Μάιος 2026, 09:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: 27. Magomed Ozdoev

Ναι βέβαια στον ΠΑΟΚ δεν συμβαίνουν ποτέ οι "λογικές προϋποθέσεις".
Αν ανανεώσει ο Οζντόεφ, θα είναι και πάλι το δευτερο-τρίτο μας χαφ. Στα 34-35 του. Οπότε και πάλι θα αναρωτιόμαστε γιατί παίζουμε χωρίς να έχουμε χαφ και γιατί ο Μιχαηλίδης πετάει διαρκώς την μπάλα από την άμυνα στην επίθεση όταν ο ...
από john4serres
Τρί 12 Μάιος 2026, 11:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: 27. Magomed Ozdoev

Sardan έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 09:41 Για 3-4 επιλογή μια χαρά είναι ο Οζνόεφ με την προϋπόθεση ότι ο Ζαφείρης θα πλαισιωθεί (για αλλαγή του-ενναλακτική του) με ένα γρήγορο χαφ.
fyi τέτοιες εικασίες με Λουτσέσκου προπονητή, ποτέ δεν βγήκαν
από geobila
Τετ 13 Μάιος 2026, 21:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: 56. Ανέστης Μύθου

Athens έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 21:00 μονο εω ειδα τον Μυθου να τρεχει πιο γρηγορα απ οτι ετρεχε?
Σύντροφε είναι επειδή δεν πρόλαβε να καει στο ροτεισιον
από giapas
Πέμ 14 Μάιος 2026, 09:58
Jump to forum
Jump to topic

Καλημέρα σε όλους.
Κάθισα με ψυχραιμία και αργά το βράδυ έβαλα να δω τη συνέντευξη τύπου του Ρασβάν γιατί αυτή τη φορά ήθελα να δω εκφράσεις, γλώσσα σώματος, ύφος απαντήσεων κτλ.
Ειλικρινά μου προκλήθηκε μια αμηχανία και βρίσκομαι σε μια περισυλλογή από χθες το βράδυ.
Άκουγα τον προπονητή να ...
από aivas19
Πέμ 14 Μάιος 2026, 10:24
Jump to forum
Jump to topic

Καλημέρα σε όλους.
Κάθισα με ψυχραιμία και αργά το βράδυ έβαλα να δω τη συνέντευξη τύπου του Ρασβάν γιατί αυτή τη φορά ήθελα να δω εκφράσεις, γλώσσα σώματος, ύφος απαντήσεων κτλ.
Ειλικρινά μου προκλήθηκε μια αμηχανία και βρίσκομαι σε μια περισυλλογή από χθες το βράδυ.
από marsantos
Πέμ 14 Μάιος 2026, 10:28
Jump to forum
Jump to topic

...
Μαρσάντε , πραγματικά πρέπει να κάνω τεράστια προσπάθεια για να σου γράψω κάτι που δε θα το μετανιώσω.
Ιδίως η εξεφρασμένη σου άποψη ότι ο ΠΑΟΚ "είναι σε μια φάση αναδιάταξης της θέσης του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο" και το 1/5 που για άλλους είναι 1/10 κι άλλα τέτοια που λες το τελευταίο καιρό ...
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Πέμ 14 Μάιος 2026, 10:50
Jump to forum
Jump to topic

Καλημέρα σε όλους.
από Iggy Pop
Πέμ 14 Μάιος 2026, 11:33
Jump to forum
Jump to topic

Καλημέρα στη παρέα! Το μαγαζί θέλει φρεσκάρισμα ξεκάθαρα...καλός χρυσός Ο Λουτσε μεγαλώσαμε μαζί του και μαζι του και ο ΠΑΟΚ μας αλλα οχι άλλο ξαναζεσταμενο φαγητό please...Θα ήθελα η επιλογή προπονητή να γίνει με κριτήριο οτι έχουμε τις καλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα με οτι αυτό συνεπάγεται...οχι ...
από marsantos
Πέμ 14 Μάιος 2026, 12:23
Jump to forum
Jump to topic

μαρσάντος? αν τα ξεκαθαρίσεις κι εσύ λίγο καλύτερα στο μυαλό σου, κάντα μας λιανά μπας και βγάλουμε καμία σχέση......
ειδάλλως συνέχισε με τις μαντεψιές που έκανες πριν τρεις τέσσερις μήνες.
φθάνουν οι δικαιολογίες και τα χαιδέματα.
...

Καλησπέρα Max.
Δεν νομίζω πως στο χώρο ενός φόρουμ μπορώ ...
από Andrew R
Πέμ 14 Μάιος 2026, 13:06
Jump to forum
Jump to topic

Καλημέρα σε όλους.
από Miles
Πέμ 14 Μάιος 2026, 13:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV

Και εγώ πιστεύω πως το καλοκαίρι πρέπει να γίνει αλλαγή προπονητή. Είναι ιδανικό ταιμινγκ και για εμάς και για εκείνον. Φέτος έχει σοβαρές ευθύνες ανεξάρτητα αν δεν είναι ο μόνος. Αποχώρηση και του Τιμ του Λουτσεσκου που κατά την γνώμη μου είναι απαράδεκτο.
Εξακολουθώ να πιστεύω πως είναι από τα ...