Η αναζήτηση βρήκε 214 εγγραφές

Return

από leomatos88
Πέμ 14 Μάιος 2026, 14:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Όταν γύρισε ο Λουτσέσκου το 21-22 στον ΠΑΟΚ, έναν άλλον ΠΑΟΚ είχε αφήσει κι έναν άλλον ΠΑΟΚ βρήκε. Η ομάδα σε εκείνα τα 2 χρόνια που μεσολάβησαν είχε υποστεί έναν βίαιο μετασχηματισμό, ο οποίος δεν την είχε αφήσει στάσιμη (δε θα ήταν μετασχηματισμός σε αυτήν την περίπτωση), αλλά την είχε πάει κάποια ...
από Dimitrisou
Σάβ 16 Μάιος 2026, 13:15
Jump to forum
Jump to topic

Καλα αν πιστευετε οτι ο Ραζβαν καθεται για τα χρηματα μαλλον δεν εχετε ιδεα απο το τι εχουν οι Λουτσεσκου.
Βασικα το συμβολαιο του με εμας η και μεγαλυτερο θα μπορουσε να το παρει αν θελει αυριο κιολας για να παει στην εθνικη Ρουμανιας και να προπονει μια στο τοσο.
από george188
Σάβ 16 Μάιος 2026, 14:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: 43. Mahamadou Balde

Στην β ομάδα ούτε ο χατσιδης ούτε ο μύθου ξεχώριζαν τόσο πολύ, είναι περίεργο πρωτάθλημα. Αυτό που "έκαψε" τον μπαλντε είναι ότι πιάνει θέση ξένου. Θα φανεί στη προετοιμασία
από Equalizer
Κυρ 17 Μάιος 2026, 20:43
Jump to forum
Jump to topic

Το σημερινό αν ήταν οποιοσδήποτε άλλος θα το θεωρούσαμε όλοι ύποπτο.

Όλος ο πλανήτης έβλεπε που πάει το ματς και υπήρχε ΞΑΝΑ μηδενικό σχέδιο, περίεργες αλλαγές, κανένα πάθος. Μια τουριστίλα.

Βασικά το ΜΟΝΟ που δείχνει οτι δεν ήταν ύποπτο το αποτέλεσμα αυτό, είναι το γεγονός πως τις ίδιες μαλακίες ...
από sotos26
Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:11
Jump to forum
Jump to topic

Ένα τεράστιο ευχαριστώ από μένα για όλες τις χαρές που μας έδωσε. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι τελείως άδειος, συναισθηματικά κυρίως που πάλευε με Θεούς και δαίμονες παίζοντας χίλιους δυο ρόλους. Ποδοσφαιρικά, ίσως και να είχε να δώσει κάτι με ένα καινούργιο restart σε κάποιο άλλο σύλλογο με μια άλφα ...
από Agopian
Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:12
Jump to forum
Jump to topic

Ξεφυλίζεις και μόνο στις τελευταίες δυο σελίδες διαβάζεις "πάρε δρόμο" κτλ.

Για ποιον;
Για ένα από τα πιο σημαντικά μέλη της οικογένειας σου. Που αν δηλαδή γινόταν στο 90 το 2-3 θα διάβαζες άλλα.

ΟΚ, έτσι είναι η μπάλα, δοκάρι και μέσα Θεός, δοκάρι κι έξω αποτυχημένος.
Ναι, τα έχασες όλα φέτος ...
από Kabamaru11
Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:14
Jump to forum
Jump to topic

Ως ρουμανοσκυλο,και εγω νομιζω πως πρεπει να φυγει,δεν νομιζω πως ψυχικα εχει να δωσει αλλο.

ΑΛΛΑ κανονιστε μαλακες μη μου φερετε κανα Παμπλο Γκαρσια.Μονο απο Κονσεισαο κ πανω.Θελουμε ποιοτητα και ταυτοχρονα προσωπικοτητα.
από Magpies4
Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:15
Jump to forum
Jump to topic

Πέραν του ότι έχει κάνει και πάλι τραγικές επιλογές, αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί δεν τους λέει να κλείσουν τις γραμμές να κρατήσουν μπάλα και να τελειώσει το παιχνίδι. Μιλάμε ύπνος στον πάγκο.

Αυτό το 2 στο κέντρο εδώ και τόσα μάτς θέλει 3 για να κλείσουν οι χώροι. Είναι πολύ απλό ...
από Amsterdamer_87
Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:16
Jump to forum
Jump to topic

Εγω απορω γιατι δεν εβαλε τα τελευταια 10 λεπτα τον Ταισον και
πεταξε μεσα τον τουριστα απο την Κροατια..
από nunies4
Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:17
Jump to forum
Jump to topic

chrisg4 έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:09 Στο μεταξύ από τα νεύρα μου δεν πήρα καν χαμπάρι ότι έβγαλε τον Ντελια για να βάλει Γιακουμάκη :lol:
Ούτε εγώ. Εδώ μέσα διαβάζω ότι βγήκε ο Ντελιας. Σκέψου σύγχυση που είχα :o
από renegade
Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:34
Jump to forum
Jump to topic

Kabamaru11 έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:25
gergeo4 έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:18
Amsterdamer_87 έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:12
?????
Δωσε ρεπορταζ φιλρακι..
μετρα ωρες εμαθα.θα δουμε ομως.
Συγνωμη ρε Γιωργο,αληθεια σε σεβομαι φουλ για τον αγωνα που εδωσες,δινεις και θα δωσεις στα πολλα επομενα χρονια.Αλλα δεν εχεις πεσει ποτε μεσα.Οψομεθα.
Βέβαια στο συγκεκριμένο είναι αδύνατον να πέσει έξω
από Tolaros
Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:34
Jump to forum
Jump to topic

george188 έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:29 Είτε μείνει είτε φύγει πρέπει αύριο να έχει αποφασιστεί
Αύριο? Από τον Απρίλιο έπρεπε να είχε ήδη.
Άμα περίμεναν τον Ταμπορδα για να αποφασίσει όποιος παίρνει αποφάσεις για το αγωνιστικό τι πω, μιλάμε είμαστε σε καλά χέρια
από Pellaios
Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:36
Jump to forum
Jump to topic

Είμαι πολλά χρόνια στο φόρουμ αλλά αυτά που διαβάζω περί στημένων και φύγε γαμωρουμανε έχουν ξεπεράσει τις κόκκινες γραμμές μου....
Ψάχνουμε να βρούμε αποδιοπομπαίους τράγους για την αποτυχία ξεχνώντας;;; ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι ο μόνο ο ραζβαν η ο Σαββίδης....
Σε κάνα χρόνο ίσως ξαναμπώ εδώ μέσα.....
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Δευ 18 Μάιος 2026, 00:09
Jump to forum
Jump to topic

Είναι λογική από συναισθηματικής άποψης η στήριξη στον προπονητή. Όχι ορθολογική, αλλά εξηγήσιμη. Όλοι μας μεγαλώσαμε με το διαρκές πιπίλισμα ότι ο ΠΑΟΚ είναι μικρή κι άτιτλη ομάδα, κι ότι δεν θα πάρει ποτέ πρωτάθλημα, κι όλα όσα έλεγαν οι Αθηνέζοι που ήξεραν ότι επί ίσοις όροις οικονομικά δεν θα ...
από renegade
Δευ 18 Μάιος 2026, 01:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: 56. Ανέστης Μύθου

Όταν λέμε προοπτικές να ξεκαθαρίσουμε τι εννοούμε.
Προοπτικές να γίνει ντελιας ή Τζολης όχι δεν έχει
Προοπτικές να γίνει ένας χρήσιμος παίκτης ενός συνόλου σίγουρα ναι.
Είναι ένα παιδί που μπορεί να μην έχει την έκρηξη που θα του έδινε άλλο ταβάνι,έχει όμως κάποια άλλα χαρακτηριστικά πολύ σημαντικα ...