Η αναζήτηση βρήκε 29 εγγραφές

Return

από Kostas_FI
Σάβ 06 Σεπ 2025, 10:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: PAOK Gamers - Τι παίζετε αυτή την περίοδο;

Αριστούργημα το Last of us 2, πήρε μεγάλο ρίσκο σεναριακά αλλα νομίζω του βγήκε, ανώτερο και πιο ώριμο του πρώτου κατά τη γνώμη μου
από Kostas_FI
Κυρ 07 Σεπ 2025, 15:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Γιατί τέτοια πρεμούρα να βγει ο Μυστακίδης και να μιλήσει στον κόσμο , και αν ειναι καυλωμένος και αν ξέρει από μπάσκετ και αν σουτάρει και κανα τριποντάκι και δεν ξερω γω τι

Αν βάλει πχ 10 μύρια στο μπάσκετ έχει διαφορά αν τα βάλει καυλωμένος η ξεκαυλωτος;
από Kostas_FI
Δευ 08 Σεπ 2025, 22:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ

To ότι έμεινε μέσα αυτός ο Κουρμπέλης, και βγήκε ο Καρέτσας, είναι γρίφος για δυνατούς λύτες
από Kostas_FI
Τετ 10 Σεπ 2025, 14:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: Eurobasket 2025

Δεκτό , τώρα τ'ακούω :D
από Kostas_FI
Τετ 10 Σεπ 2025, 22:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: Eurobasket 2025

Παντως είναι απίστευτο το πόσο δύσκολα παίρνει ο Γιαννης βολές σε σχέση με όλους τους άλλους. Δηλαδή με βαση το τι είδαμε στο σημερινό ο Γιαννης σε κάθε επίθεση θα έπρεπε να σουτάρει βολές
από Kostas_FI
Σάβ 13 Σεπ 2025, 16:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εθνική Ελλάδος μπάσκετ - Σχόλια, νέα και γενική συζήτηση

Οι Φινλανδοί θέλουν προσοχή πάντως είναι ομάδα που μπορεί να κάνει τη ζημιά , συνδυάζουν υψηλά αθλητικά επίπεδα με καλά ποσοστά ευστοχίας απο το τρίποντο. Περίεργο ματς αν πάμε με κακή ψυχολογία ή με χαλαρότητα λόγω αντιεμπορικού αντιπάλου, θα φάμε φάπα. Είμαι σίγουρος όμως ότι θα το διαβάσουμε καλά ...
από Kostas_FI
Κυρ 14 Σεπ 2025, 17:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εθνική Ελλάδος μπάσκετ - Σχόλια, νέα και γενική συζήτηση

Guitarman έγραψε: Κυρ 14 Σεπ 2025, 16:36 Μουρινεν φουλ αχώνευτος. Ο Φινλανδος Σρεντερ
18 χρονών παιδάκι είναι μωρέ, οκ συγχωρείται :D
από Kostas_FI
Τετ 17 Σεπ 2025, 17:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: Luka Gugeshashvili

Το γράφω από τώρα και ας πιάσει 3 τετ α τετ στο 2ο. Εκτός του ότι γενικά το επίπεδο του φαίνεται να είναι ΟΡΙΑΚΑ για Α εθνική, εγώ αναρωτιέιμαι ΠΟΙΟΣ αποφάσισε ότι είναι καλή ιδέα να δώσουμε όσα δώσαμε τελοσπάντων για αυτόν για 2ο τέρμα, αντί να έχουμε κάποιον Έλληνα που θα βόλευε και με τις λίστες;
από Kostas_FI
Τετ 17 Σεπ 2025, 18:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ Τετάρτη 17/9 17:30 COSMOTE SPORT4 HD

Παίζει να έχουμε πετύχει ότι πουλί πετάει γύρω από το γήπεδο σήμερα
από Kostas_FI
Τετ 17 Σεπ 2025, 18:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu V

H αλήθεια είναι ότι έχουμε ρόστερ για 1.5 διοργάνωση φέτος. Και ο Λουτσε θέλει σίγουρα να χτυπήσει πρωτάθλημα , δεν θα μου κάνει εντύπωση αν κάψουμε και Ευρώπη
από Kostas_FI
Τετ 24 Σεπ 2025, 21:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu V

Αν διαβάσει κάποιος μερικά σχόλια εδώ μέσα είναι λες και φάγαμε σήμερα τρίμπαλο :lol:
από Kostas_FI
Τετ 24 Σεπ 2025, 21:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Maccabi Tel Aviv 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

boogeyman77 έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 21:28 Ομάδα ( οι περισσότεροι) και προπονητής κατώτεροι των περιστάσεων απέναντι σε έναν αντίπαλο επιπέδου Αστέρα Τρίπολης.
Ρε τον αστέρα , τόσο καλός είναι; :lol:
από Kostas_FI
Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Μάλλον δεν ήταν αρκετό το ελικόπτερο :lol: και ο ζαφείρης τον Γενάρη