Η αναζήτηση βρήκε 50 εγγραφές
- Πέμ 02 Οκτ 2025, 23:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Celta-ΠΑΟΚ 3-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
H ομάδα θα αλλάξει σκαλί όταν αλλάξει η διοίκηση. Αυτή είναι η αλήθεια
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 22:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Μπράβο στην ομάδα για την αντίδραση, φάνηκε ότι παίζαμε με 100 κιλα βάρος απο την ψυχολογική πίεση, αλλά βγάλαμε πάθος και ένταση μετά το πρώτο ημίχρονο. Το ματς θεωρώ το διάβασε πολύ καλά ο Ραζβαν, ορθώς δεν πήγαμε να παίξουμε Build up κτλ , με αυτόν τον γάβρο θα τρώγαμε 2 και 3 στο ημίχρονο.
Ο ...
Ο ...
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 23/10-22:00,cosmotesportshd
Πονοκέφαλος απο την πίεση, 200 σφυγμους παιζει να χω. ΠΑΑΑΑΜΕ ΡΕ ΟΜΑΔΑΡΑ
- Παρ 12 Δεκ 2025, 09:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Eίσαι από τους κύριους λόγους (μαζί με κάνα 2-3 ακόμα) που είμαστε κοντά στην κορυφή και μέχρι τώρα more or less μέσα σε όλους τους στόχους. Το ότι πήγαν να σε πουλήσουν το καλοκαίρι , και μερικοί ακόμα αναρωτιούνται ποιος πήγε να σε πουλήσει, είναι αδιανόητο. Και δυστυχώς ο Ιβανουσετς που τον ...
- Τρί 16 Δεκ 2025, 17:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Ούτε σαν τρίτος έχει νόημα, γιατί να κάψεις τον Μύθου;
- Τετ 17 Δεκ 2025, 11:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν πουληθεί το ελικόπτερο βγαίνει η μεταγραφή 2ου φορ; 
- Τετ 17 Δεκ 2025, 18:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Πόσο ΠΑΟΚ σενάριο, σβιντερσκι ενοχλήσεις λέει βασικός Γερεμέγιεφ ο οποίος σκοράρει κιόλαςomerta76 έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 18:16 Και που λες έρχεται ο βάζελος με μοναδικό φορ τον Σβιντέρσκι την Κυριακή και δεύτερο τον Γερεμέγιεφ. Τον βάζει αν τον χρειαστεί;;![]()
![]()
![]()
- Τετ 17 Δεκ 2025, 21:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΜΑΡΚΟ 17/12 20:00, COSMOTESPORTS
Πάντως όσο και να μην μπορώ να βλέπω άλλο Τσαλοφ και να θελω να φύγει οσο το δυνατόν πιο γρήγορα, η γιούχα που τρώει τώρα που μπήκε είναι απαράδεκτη. Παίκτης της ομάδας είναι (ακόμα) έλεος.
- Τετ 17 Δεκ 2025, 23:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Δεν φτιάχνει το ρόστερ ο Ιβαν λέει , το μπάτζετ ποιος το ορίζει ο Ράζβαν; Και μένα αν μου πουν η παίρνουμε γιερεμεγιεφ η τον κανέναν ε θα έλεγα φέρτε τον. Εκτός και αν πιστευεις ότι του είπαν πάρε όποιον θέλεις και αυτός επέλεξε τον γιερεμεγιεφ
- Σάβ 20 Δεκ 2025, 09:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Η κατάσταση στα στόπερ έχει γίνει λίγο ασφυκτική αν ο Λόβρεν έχει θέμα με κοιλιακούς όπως ακούγεται. Εγώ θα ήθελα και 2 κινήσεις εκεί , έναν καλό πανωραφίτη και τον μήτογλου πχ. O Μίχα έρχεται απο τραυματισμό , ο Κεντζιορα διανύει πολύ κακό φεγγάρι και τον Βολιάκο προσωπικά τον θεωρώ λίγο για το ...
- Κυρ 21 Δεκ 2025, 22:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2–0,mvp-Σχόλια &παραλειπόμενα
Ζορίστηκε σήμερα η ζέλα, που ο ρεφ ήταν κανονικός, άφηνε το ματς να παιχτεί και δεν μασούσε από τις βούτες τους. Αυτά τα ελεεινά θέατρα του μπακασέτα ειδικά, σχεδόν όλοι οι έλληνες χέστες ρεφ τα δίνουν φάουλ
Όλοι καλοί σήμερα, ειδικά η τριπλέτα πίσω από Μύθου πετούσε φωτιές. Μύθου έχει πολύ ...
Όλοι καλοί σήμερα, ειδικά η τριπλέτα πίσω από Μύθου πετούσε φωτιές. Μύθου έχει πολύ ...
- Σάβ 03 Ιαν 2026, 17:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μύκονος Betsson-ΠΑΟΚ, 03/01, 15:45, ΕΡΤ2
Φοβερός ο ταιρι, καθαρό μυαλό , φοβερό ball handling στην πιέση και κατέβασμα, μπράβο ρε παικταρα
- Κυρ 04 Ιαν 2026, 00:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μύκονος Betsson-ΠΑΟΚ 101-94,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Επίσης οι γαυροβάζελοι δεν ξέρω αν γνωρίζετε τι budget έχουν φέτος, αλλά είναι παράλογο να απαιτείς να "τους κάνουμε να φτύσουν αίμα" με ολοκαίνουρια διοίκηση και καινούριες προσθήκες. Από του χρόνου το συζητάμε.
Ο Άλεν είναι πολύ καλός παίκτης και θα προσφέρει πολύ, θα φανεί στο άμεσο μέλλον.
Η ...
Ο Άλεν είναι πολύ καλός παίκτης και θα προσφέρει πολύ, θα φανεί στο άμεσο μέλλον.
Η ...
- Παρ 16 Ιαν 2026, 14:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Είμαστε σε πολύ καλό φεγγάρι , οι υπόλοιποι δεν είναι, αλλά κατα πάσα πιθανότητα και κοιλιά θα κάνουμε σε καποια φάση, και τραυματισμοί θα έρθουν κτλ. Δεν γίνεται να λέμε "δείτε πως κερδίσαμε γαύρο είμαστε υπερπλήρεις". Γιατί αν σκάσει κάποιος τραυματιμός του μιχα η του κεντζιορα κτλ θα κάνουμε πάλι ...
- Παρ 16 Ιαν 2026, 20:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμένα ο νους, δεν μου φαίνεται ότι μπορεί να σταθεί στον ΠΑΟΚ. Μου φαίνεται κλασική περίπτωση παίκτη που ξεχωρίζει σε ομάδες τύπου Οφη και Ατρόμητο πχ, αλλά μέχρι εκεί. Όσο τον έχω δει τουλάχιστον.