Καλά τώρα έτσι όπως είναι το κλίμα , ολους χάλια τους βλέπουμε, βέβαια πριν τον τραυματισμό του οταν πρέσαρε σα λυσασμένος σκύλος για 90 λεπτά και παστέλωνε κιόλας δεν μας χαλούσε.
Μια χαρά παίκτης είναι , μπορει το στυλ του να μην γοητεύει αλλά ειναι καλό φορ ειδικά γιαυτο που θέλει να παιξει ο ...
Η αναζήτηση βρήκε 98 εγγραφές
- Τετ 13 Μάιος 2026, 22:24
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 13 Μάιος 2026, 22:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ο κόσμος παίζει μπάσκετ
Χαχαχ γλεντάνε dpg στις κερκίδες 
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 08:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Καλά και οι άλλοι δεν πάιζουν με ιδιοκτήτες τον Μπαμπη που δουλέυει ταβέρνα και τον Σάκη τον υδραυλικό, και οι άλλοι δισεκατομυριούχους έχουν. ΤΟ πρόβλημα δεν είναι τόσο η θέση , παίζουν και οι άλλοι, αλλα το ότι κάθε χρόνο επαναλαμβάνουμε τα ίδια λάθη, και από το 19 και μετά η ομάδα έχει μπει σε ...
- Παρ 15 Μάιος 2026, 17:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
Ο γιακουμ είχε φέτος (εκτός και αν κάνω κάποιο λάθος) 0.66 g/90 λεπτα . Πολύ καλή επίδοση. 15 γκολ σε 35 εμφανίσεις. Δεν ξέρω πόσο έυκολα περιμένουμε να βρούμε φορ με καλύτερα νούμερα το οποίο να κουμπώνει και στα θέλω του προπονητή.
Αν φύγει ο ράζβαν οκ, εκεί ίσως το ψιλοακούω. Πάντως οι τιμές ...
Αν φύγει ο ράζβαν οκ, εκεί ίσως το ψιλοακούω. Πάντως οι τιμές ...
- Παρ 15 Μάιος 2026, 21:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Τα πράγματα με τον Λου είναι απλά.... εγώ δε πιστεύω ότι ζητάει ζητάει και δε του παίρνουν....Όσο είναι ο Λου τα έχουμε πει τα αγαπημένα παιδιά πρέπει να παίζουν γι'αυτό και ποτέ δε θα πάρουμε καλύτερο στόπερ από τον κεντζιορα που για εμένα είναι μέτριος παίχτης ποτέ δε θα πάρουμε καλό Αρ εξτρέμ ...
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 10:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Πραγματικά και γω σχεδόν διπλοτσέκαρα μήπως κάνω κάποιο λάθος και θυμάμαι ότι να ναι.
Τι παπατζήδες είναι αυτοί ρε
Τι παπατζήδες είναι αυτοί ρε
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 20:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 2-2, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Επιτέλους τελείωσε αυτή η γαμημένη σεζόν , έχασα χρόνια από τα νεύρα.
Είστε όλοι γτπ
Είστε όλοι γτπ
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 23:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
O τρόπος λειτουργίας της ομάδας είναι για κλάματα, και δυστυχώς η ευτυχώς στο ποδόσφαιρο συνήθως στο τέλος παίρνεις αυτό που αξίζεις. Και μεις φέτος πήραμε ακριβώς αυτό που μας άξιζε.
Κανε.κατι.
ΥΓ ακόμα περιμένω να μάθω ποιος σκατά είναι ο ρόλος που έχει ο Βιερίνια στην ομάδα
Κανε.κατι.
ΥΓ ακόμα περιμένω να μάθω ποιος σκατά είναι ο ρόλος που έχει ο Βιερίνια στην ομάδα