Η αναζήτηση βρήκε 35 εγγραφές
- Τρί 05 Αύγ 2025, 15:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Καθαρή στήριξη Σαββίδη απέναντι στο τρύπημα και ο κόσμος θα το δείξει με πολλούς τρόπους και εμφατικά , τόσο που τα όποια σκουλήκια, δε θα ξαναβγούν από τις τρύπες τους! Απλά λόγω του ασπρόμαυρου ενστίκτου που είναι πάντα υπέρ του δίκαιου!
Σταματήστε να παίρνετε θέση είτε από την μία είτε από ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν δεν ήταν ξεφτυλισμένοι και στημένοι, θα είχε νόημα η όλη κουβέντα για τα έγγραφα και τις πρακτικές της ΠΑΕ.
Όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια που έχουν κάνει το τελευταίο διάστημα έχουν φέρει -και δικαίως- τον κόσμο στο πλευρό του Ιβάν, κάτι που δεν θα έπρεπε να συμβαίνει. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα έπρεπε ...
Όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια που έχουν κάνει το τελευταίο διάστημα έχουν φέρει -και δικαίως- τον κόσμο στο πλευρό του Ιβάν, κάτι που δεν θα έπρεπε να συμβαίνει. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα έπρεπε ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντάξει, γίναμε σοφότεροι θα πω. καταλάβαμε ότι μέρος του δράματος οφείλεται και στο γεγονός ότι στον ΑΣ έχουμε γεμίσει με attention whores. το επιτελείο του ιβαν δεν τους κάνει να νοιωθουν σημαντικοί, πράγμα που κάνει ο κυρ τελης. Τα υπόλοιπα λίγο πολύ έχουν ειπωθεί και δεν εξέπληξαν κανέναν θεωρώ ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Μόνο στο απειλητικό e-mail θα σταθώ, για τα υπόλοιπα θα αναλάβει ο ΙΒΑΝ και θα τοποθετηθεί καταλλήλως. Με το απειλητικό e-mail πας αμέσως και κατευθείαν στην Διεύθυνση δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος και καταγγέλεις έγκλημα του κυβερνοχώρου. Το έκαναν????
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι.
Αδέρφια ξυπνάτε
Αδέρφια ξυπνάτε
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Η εικόνα και η ομιλία του προέδρου του ΑΣ και του συνομωσιολογου από δίπλα με προσβάλλει σαν άτομο και σαν οπαδό
- Δευ 11 Αύγ 2025, 15:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι κατάντια, τι ντροπή!
Σε συνέντευξη τύπου είναι δυνατόν γνωστοί-άγνωστοι να νουθετούν τους δημοσιογράφους για τα ερωτήματά τους;
Είναι δυνατόν; Επικαλέστηκαν 100 φορές την δημοκρατία, άλλα άφησαν τους γνωστούς-άγνωστούς να κάνουν δουλίτσα.
Επικαλούνται το συναίσθημα, αλλά επιχειρήματα… μηδέν ...
Σε συνέντευξη τύπου είναι δυνατόν γνωστοί-άγνωστοι να νουθετούν τους δημοσιογράφους για τα ερωτήματά τους;
Είναι δυνατόν; Επικαλέστηκαν 100 φορές την δημοκρατία, άλλα άφησαν τους γνωστούς-άγνωστούς να κάνουν δουλίτσα.
Επικαλούνται το συναίσθημα, αλλά επιχειρήματα… μηδέν ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 15:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ θέλω να δω εκ μέρους της ΠΑΕ πραγματική προσπαθεια να εκθέσει τα μέλη του ΑΣ. Μέχρι τώρα δεν έχει γίνει. Θέλω να ακούσω η να διαβάσω λόγια διακεκριμενου νομικού, κάποιου εμπειρου στη διεκπεραίωση ανάλογων συμφωνιών. Δεν είναι δα και τόσο δύσκολο. Ας προχωρήσει και ο Ιβαν στη σύσταση της ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 16:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Μην το διαβάσουν μικρά παιδιά. Αν θέλει ο διαχειριστής να το σβήσει. Ακολουθεί το εμαιλ

- Δευ 11 Αύγ 2025, 16:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Αφήστε ρε επιτέλους τις ίσες αποστάσεις μερικοί κα μιλήσετε ευθέως. Έλεος, λες και είστε παιδάκια. Έχετε άλλη άποψη. No problem.
Αλλά τι κρύβεστε πίσω από τις λέξεις. Πιο υποτιμητικό είναι για εσάς και για εμάς που με κάποιους είμαστε τόσα χρόνια μαζί εδώ μέσα.
Αλλά τι κρύβεστε πίσω από τις λέξεις. Πιο υποτιμητικό είναι για εσάς και για εμάς που με κάποιους είμαστε τόσα χρόνια μαζί εδώ μέσα.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 17:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Το μονο θετικο απο το σημερινο ειναι οτι οσοι δεν ξεραμε, ειδαμε και τα μουτρα οσων επιχειρούν το τρυπημα στην ΠΑΕ. Γιατι μεχρι χθες μονο τον Κατσαρη ειχαμε στο μυαλο μας και αυτος τα ακουγε ολα.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 17:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Και ποιος μας εγγυάται οτι θα συνηγορήσουν τα υπουργεία και θα συνεργαστεί η κυβέρνηση με τον εχθρό της που είναι ο Ιβαν;
Ο ίδιος που μας εγγυάται ότι, εφόσον επιτευχθεί η εκδίωξη του Σαββίδη από το τσιφλίκι τους, ο ... φιλοκυβερνητικός Τέλης δε θα πασάρει μια μάΝΔρα όρχεις στον ΑΣ ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 17:54
- Jump to forum
- Jump to topic
ΚΑΤΩ ΤΑ ΒΡΩΜΟΧΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΒΑΝ.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 18:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Ιβάν κάνε γήπεδο στη Θέρμη, στη Μεσήμβρια, στους Ευζώνους, οπουδήποτε.
Αρκεί να πάψει μια για πάντα αυτή η σύνδεση/εξάρτηση μιας ΠΑΕ με ένα ερασιτεχνικό σωματείο.
Στη Νέα Τούμπα του Ερασιτέχνη θα πηγαίνουμε σε καμιά συναυλία.
Αρκεί να πάψει μια για πάντα αυτή η σύνδεση/εξάρτηση μιας ΠΑΕ με ένα ερασιτεχνικό σωματείο.
Στη Νέα Τούμπα του Ερασιτέχνη θα πηγαίνουμε σε καμιά συναυλία.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 21:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Όσο πέφτουν οι πλαμοι, ξεκαθαρίζει λίγο κ η σκέψη μου..
Το μόνο κέρδος, κάποιος το ρώτησε δεν το έκανα παράθεση το έχασα, που θα είχε ο Ιβάν απ'ολη την καθυστέρηση κτλ ένα μου βγαίνει πως θα ναι..
Να εκθέσει τους χωριαταραιους, αντιλαμβάνεσαι πως το λεω χωριάτης είμαι, ούτως ώστε να τους ...
Το μόνο κέρδος, κάποιος το ρώτησε δεν το έκανα παράθεση το έχασα, που θα είχε ο Ιβάν απ'ολη την καθυστέρηση κτλ ένα μου βγαίνει πως θα ναι..
Να εκθέσει τους χωριαταραιους, αντιλαμβάνεσαι πως το λεω χωριάτης είμαι, ούτως ώστε να τους ...