Η αναζήτηση βρήκε 54 εγγραφές

Return

από Equalizer
Δευ 11 Αύγ 2025, 22:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Ο καθένας έχει βεβαίως το δικαίωμα στην άποψη του

Και εγώ όμως έχω δικαίωμα να σχολιάσω ότι ορισμένα άτομα παρότι το ΕΓΚΛΗΜΑ επί δύο μήνες τους άφηνε ούτε λίγο, ούτε πολύ ουδέτερους, σπεύδουν να υπογραμμίσουν κάθε λάθος που κάνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ασχέτως αν αφορά εντελώς δευτερεύουσες πτυχές του ...
από Rexaris
Δευ 11 Αύγ 2025, 22:36
Jump to forum
Jump to topic

Δυσκολεύομαι λίγο να δεχθώ οτι με αντιπροσωπεύει μια διοίκηση που ψηφίστηκε από 218 ανθρώπους (και δεν την ψήφισαν και όλοι), όταν απέναντι της έχει έναν άνθρωπο που μόλις την τελευταία Πέμπτη πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από 29,000 κόσμο.
από eorptol1
Τρί 12 Αύγ 2025, 06:51
Jump to forum
Jump to topic

εφοσον η παε δεν μπορει να συνεργαστει σοβαρα παρα μονο να πεταει λασπη ο κουβεντιδης με ειρωνιες το καλυτερο θα ηταν ο ΑΣ να προκυρηξει ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ με κλειστους φακελους ναι αναλυση για χρηματοδοτηση χρονοδιαγραμμα εγγυησεις σχεδια τα παντα ολα οπως γινονται σε ολα τα εργα

ετσι κανει ...
από gpap5
Τρί 12 Αύγ 2025, 07:02
Jump to forum
Jump to topic

δεν κατανοώ για ποιο λόγο μιλάνε κάποιοι για ''διχασμό'' ή για ''εμφύλιο''.

Οι λέξεις ''διχασμός'' και ''εμφύλιος'', αναφέρονται σε περιπτώσεις αντιμαχόμενων πλευρών εντός ομοούσιου συνόλου ανθρώπων, πχ οικογένειας, Έθνους, κοινωνικής ομάδος, κτλ.

Όταν οι αντιμαχόμενες πλευρές, είναι διαφορετικών ...
από danirifle
Δευ 01 Σεπ 2025, 21:32
Jump to forum
Jump to topic

πολύ περίεργα πράγματα συμβαίνουν..
είμαι φουλ επιφυλακτικός, μην πω και κακοπροαίρετος απέναντι στον μυστακίδη
από Black_Knight
Δευ 01 Σεπ 2025, 21:40
Jump to forum
Jump to topic

Τυχαια εσκασε αυτη η ειδηση λιγα λεπτα μετα την ανακοινωση της τεχνοκρατικης επιτροπης του ΑΣ για το γηπεδο. Τι να πω, μακαρι να ειναι ειλικρινες το ενδιαφερον του για το μπασκετ, αλλα οπως ειπε και ενας φιλος παραπανω ειμαι και εγω πολυ επιφυλακτικος για τις πραγματικες προθεσεις του.
από Franky
Πέμ 18 Σεπ 2025, 21:05
Jump to forum
Jump to topic

Μετά τον ξεκάθαρο εμπαιγμό στο βόλει, τις ψευτικες πληροφορίες και υποσχέσεις για παίκτες και ενίσχυση, ο ΑΣ αποδεικνύει ακόμη και σήμερα, ακόμη και μετα απο όλα όσα έχουν συμβεί οτι δεν είναι τίποτε παραπάνω απο ενα μικρό σύνολο διεφθαρμένων, ιδιοτελών, ψευτών.

Ο Ιβάν Σαββίδης επέστρεψε στη ...
από paok apo epilogi
Τρί 05 Αύγ 2025, 18:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Πολύ στεναχώρια έπεσε. Κανονίστε, από εκεί που κάναμε οπαδούς από τους οπαδούς, τώρα να χάνουμε οπαδούς εξαιτίας των οπαδών.

Περιγραφεις εμενα στο σχολιο σου αδερφε

Εγινα ΠΑΟΚ για την ντομπροσυνη κ το ασυμβιβαστο του λαου του ΠΑΟΚ

Θα σταματησω να ασχολουμαι αν περασει το πραξικοπημα του ΑΣ ...
από Мир
Κυρ 17 Αύγ 2025, 01:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Μαράκι κατέβασε την προσφορά στα 9εκ γιατί πάει να μας πιάσει κότσο ο Τσέχος Ναύαρχος, δεν θα δώσουμε και 12χαρτια για παγκίτη.
από xpek20
Τρί 19 Αύγ 2025, 13:06
Jump to forum
Jump to topic

Ποιο το νόημα να κάνετε αχρείαστες αναλύσεις φιλολογικού επιπέδου; Η κατάσταση δυστυχώς ή ευτυχώς δεν είναι στο χέρι κανενός από εδώ μέσα…τζάμπα κάθεστε και χαλιεστε. Δείξτε μια χ εμπιστοσύνη στην ομάδα και αρπάξτε λίγο.
από Dimpatra
Τρί 19 Αύγ 2025, 19:25
Jump to forum
Jump to topic

Παλικάρια είναι κουραστικό να μπαίνουμε να μάθουμε κάτι νέο και να βλέπουμε παράθεση με τέσσερις - πέντε απαντήσεις μέσα.
Γεμίζουν οι σελίδες χωρίς νόημα.
από trouman
Σάβ 23 Αύγ 2025, 10:56
Jump to forum
Jump to topic

Έτσι όπως είναι το τοπικ διαβάζεις 5 σελίδες σε ένα λεπτό, προσπερνάς δηλαδή ξέρεις τι επαναλαμβάνεται επακριβώς.... κούραση...φφφφφφ
από nunies4
Σάβ 23 Αύγ 2025, 21:38
Jump to forum
Jump to topic

Μπράβο στους Τσέχους για την πολιτισμένη αντίδραση.
Τρεχατε τώρα να πάρετε χάφ
από Nikodiai
Δευ 25 Αύγ 2025, 22:45
Jump to forum
Jump to topic

Εχω ανοιξει χθεσινες πτησεις και ψαχνω, μην μας το κανεις αυτο πατερ
από scarsick
Τρί 26 Αύγ 2025, 11:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Το βάζω κι εδώ που μπαίνει πιο πολύς κόσμος και μπορεί να το έχασε στο άλλο τόπικ.

Αυτή η μπουρδελοσελίδα το επομπουκ που έχει γίνει ευαγγέλιο, γράφει:

Θέλει Σορετίρε δανεικό ο Πανσερραϊκός. Δε τους έφτανε που έτρωγαν γκολ απο Ντεσπότοφ, 20 μέτρα έξω απ την περιοχή. Τώρα θα τρώνε γκολ απο ...