Η αναζήτηση βρήκε 113 εγγραφές

Return

από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Τρί 02 Ιουν 2026, 19:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

Δυσκολεύει του Γιαννούλη για μας, αυτή τη στιγμή νομίζω πως είναι 60-40 για να κλείσει σε άλλη ελληνική ομάδα λογικά σε 2-3 μέρες θα είναι οριστικό. Η προσφορά μας είναι κοντά στα 2εκ για μεταγραφή

Αν η άλλη ομάδα δίνει περισσότερα και χαλάει για μας επειδή δεν ικανοποιούμε την Άουγκσμπουργκ ...
από george188
Τρί 02 Ιουν 2026, 19:59
Jump to forum
Jump to topic

Δυσκολεύει του Γιαννούλη για μας, αυτή τη στιγμή νομίζω πως είναι 60-40 για να κλείσει σε άλλη ελληνική ομάδα λογικά σε 2-3 μέρες θα είναι οριστικό. Η προσφορά μας είναι κοντά στα 2εκ για μεταγραφή

Εγώ πάλι χωρίς να ξέρω πολλά λέω ότι μάλλον σε μας θα καταλήξει ο Δημήτρης με τον έναν ή τον άλλο ...
από Sera4
Τρί 02 Ιουν 2026, 20:09
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ και το Γιαννούλη βλέπω να έρχεται και να μας πιάνουν τον κωλο οι Γερμανοί και εμείς να ενδιδουμε για χάρη μιας επικοινωνιακης νίκης για τους "ιθαγενεις".

Και στο τέλος, να πέφτει και κράξιμο μέσα στη χρονιά για την απόδοση του παίχτη.

Τίποτα από όλα αυτά δεν είναι καλό πάντως αν γίνει, οπότε ...
από Equalizer
Παρ 05 Ιουν 2026, 20:16
Jump to forum
Jump to topic

Συγγνώμη αλλά αν η ΠΑΕ δώσει οτιδήποτε πάνω από 2.5 για Γιακουμάκη τότε είναι που θα κάνω κατάληψη στα γραφεία

Τι λέτε ρε βλαμμένοι Μεξικανοί
από Mitsospaoki4
Κυρ 07 Ιουν 2026, 09:13
Jump to forum
Jump to topic

Σαν πρόσωπα εκτιμώ πολύ τον Μάτος και τον Αντρέ.
Έχουν ζήσει στο πετσί τους το DNA του συλλόγου, έχουν συνδεθεί με το πιο πετυχημένο διάστημα του ΠΑΟΚ και έχουν αμφότεροι πολύ καλές σχέσεις με Ιβάν.

Ωστόσο δεν παύουν και οι 2 να είναι άπειροι σε αυτά τα πόστα.
Όταν διαρρέεις πως ο αθλητικός ...
από Dimitris_L4
Δευ 08 Ιουν 2026, 16:07
Jump to forum
Jump to topic

Θα κρατηθω κ δε θα σχολιασω...ας περιμενουμε..ποσα χτυπηματα να αντεξουμε
από Elkjaer
Δευ 08 Ιουν 2026, 19:00
Jump to forum
Jump to topic

Ο Γιαννούλης ειναι συμπαθής, καλός παίκτης (με ισχυρά κι αδύνατα σημεία). Δεν αρχίζει ομως, ούτε τελειώνει ο κόσμος με το αν έρθει στον ΠΑΟΚ ή όχι.

Και το λάθος είναι όταν δεν τον πήραμε ελεύθερο, όχι τώρα αν δεν δώσουμε 4 ή 5 γιατί θα παει αλλού. Με τέτοια πόσα μπορεί να βρεθεί και καλύτερος ...
από ΑποστόληςΑ
Τρί 09 Ιουν 2026, 10:38
Jump to forum
Jump to topic

Τα λεφτά έπρεπε να δοθούν σε στελέχη που ξέρουν το ποδόσφαιρο. Σε καταξιωμένους δηλαδή managers προκειμένου ΑΥΤΟΙ να προχωρήσουν τον ΠΑΟΚ μπροστά. Αυτό ο Ιβάν πιθανώς δεν το έχει ζήσει ποτέ στην πρώην Σοβιετική Ένωση όπου μεγάλωσε και σπούδασε, ακόμη και στην νυν Ρωσία. Δεν τους εμπιστεύεται και ...
από margas
Τρί 09 Ιουν 2026, 15:08
Jump to forum
Jump to topic

Τα 4 για τον γιαννουλη αν το σκεφτείς είναι πολλά. Είναι σίγουρα όμως λιγότερα από αυτά που θα δινόταν τα επόμενα χρόνια για τους αντιγιαννουληδες μεχρι να βρεθεί κάτι εκλεκτό.
από chrisg4
Δευ 08 Σεπ 2025, 22:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ

Δεν υπάρχει εθνική με Γιοβάνοβιτς παίδες. Είναι κρίμα αυτή την φουρνιά να την έχει αναλάβει προπονητής τόσο χαμηλού επιπέδου.
από Magpies4
Πέμ 19 Φεβ 2026, 21:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Celta vigo 19/02 19:45 Cosmote sport 3

Τραγική η επιλογή χωρίς αριστερό στόπερ να κάνουμε buildup από τα αριστερά μας. Βασικά, αν σηκώναμε την μπάλα απ τον Τσιφτσή δεν θα είχαμε φάει 2 γκόλ.
από GEOL
Σάβ 07 Μαρ 2026, 20:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Όταν γράφουμε ότι ο Γκαγκάτσης απέτυχε στο να δημιουργήσει ένα πρωτάθλημα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αξιοπρεπές, και όχι μόνο να φαίνεται αξιοπρεπές, κάποιοι μας χλευάζουν με ένα υφάκι "πτωχοί εσείς που δεν καταλαβαίνετε" :mrgreen: