Η αναζήτηση βρήκε 604 εγγραφές
- Σάβ 28 Μαρ 2026, 01:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ
Η επαναλαμβανόμενη μη χρησιμοποίηση των καλύτερων παικτών μας στοίχησε ήδη ένα μουντιάλ.με τον άχρηστο στον πάγκο που κάτι έχει με τον οργανισμό ΠΑΟΚ θα μας στοιχίσει και τους επόμενους στόχους.
- Σάβ 28 Μαρ 2026, 02:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχεις Κωνσταντέλια και Ζαφείρη και τους βάζεις αναπληρωματικούς και θέλεις να σε πάρουμε στα σοβαρά;
Θέλεις να πιστέψουμε οτι είσαι δίκαιος απέναντι στους παίκτες;
Δίκαιος απέναντι στον ΠΑΟΚ και την Θεσσαλονίκη γενικά;
Για μένα τελείωσες από την Εθνική, και όσο είσαι ακόμη εκεί, τελείωσε η ...
Θέλεις να πιστέψουμε οτι είσαι δίκαιος απέναντι στους παίκτες;
Δίκαιος απέναντι στον ΠΑΟΚ και την Θεσσαλονίκη γενικά;
Για μένα τελείωσες από την Εθνική, και όσο είσαι ακόμη εκεί, τελείωσε η ...
- Τρί 31 Μαρ 2026, 21:33
- Jump to forum
- Jump to topic
3ο σερί 90λεπτο που δεν σκοράρουμε. Εντάξει λογικό. Μόνο 150 γκολ και ασίστ έχουν φέτος οι επιθετικοί μας στους συλλόγους τους. Πώς να βρεις τρόπο να τους αξιοποιήσεις ;
- Τετ 28 Ιαν 2026, 11:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Αν ισχυει που λενε για το lane assistant ειναι πραγματικα φρικαλεο για τα καιμενα τα παιδακια.
απο δικη μου εμπειρια, σε πολλα διαφορετικα αμαξια λογω δουλειας, ολα εχουν αυτο το συστημα. Υπαηρξαν 4-5 φορες που το τιμονι πηγαινε να κλεισει και σε εμενα. Ειδικα σε δρομους που γινονται εργα και ...
απο δικη μου εμπειρια, σε πολλα διαφορετικα αμαξια λογω δουλειας, ολα εχουν αυτο το συστημα. Υπαηρξαν 4-5 φορες που το τιμονι πηγαινε να κλεισει και σε εμενα. Ειδικα σε δρομους που γινονται εργα και ...
- Τετ 28 Ιαν 2026, 11:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν ισχύουν όσα λες αδελφέ,που προφανώς ισχύουν,μιλάμε για εγκληματικά συστήματα…
Τι να πω…
Αν είναι δυνατόν…
Τι να πω…
Αν είναι δυνατόν…
- Τετ 28 Ιαν 2026, 23:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Μόνο εμένα με νευριάζει το «πάρε το διπλό για τα παιδιά που έφυγαν»;
Έφυγαν 7 ανθρώπινες ζωή ρε πστη μου και σε νοιάζει να κερδίσει η ομάδα; Δεν ξέρω καν αν θα βρω κουράγιο να δω το ματς αύριο
Συνοπαδε μου....Αδερφέ μου....
το πως θα πονέσει,το πώς θα πενθήσει,το πώς θα θρηνησο ο κάθε ένας ...
- Τετ 28 Ιαν 2026, 23:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Μόνο εμένα με νευριάζει το «πάρε το διπλό για τα παιδιά που έφυγαν»;
Έφυγαν 7 ανθρώπινες ζωή ρε πστη μου και σε νοιάζει να κερδίσει η ομάδα; Δεν ξέρω καν αν θα βρω κουράγιο να δω το ματς αύριο
Συνοπαδε μου....Αδερφέ μου....
το πως θα πονέσει,το πώς θα πενθήσει,το πώς θα θρηνησο ο κάθε ένας ...
- Πέμ 29 Ιαν 2026, 20:32
- Jump to forum
- Jump to topic
https://scontent.fath3-4.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/623846209_1468310541326035_1695869836458433612_n.jpg?stp=cp6_dst-jpg_tt6&_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=833d8c&_nc_ohc=_TBiuQ4KxLQQ7kNvwFk_MVc&_nc_oc=AdnlrGDS1S4nw9MMygDfplCKpv3V5Ppvqq39fJM8HBVI6ibQl8qRYOUvlA_Fis9rrxoOtAneDuUtoLyosvOSNLko&_nc_zt=23 ...
- Τετ 18 Φεβ 2026, 11:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Celta vigo 19/02 19:45 Cosmote sport 3
Κανονίστε να κάνουμε κανένα 2-0 και να πρέπει μετα αναγκαστικά να προκριθούμε...
ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ.
ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ.
- Τετ 18 Φεβ 2026, 17:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Celta vigo 19/02 19:45 Cosmote sport 3
Τα κοπρόσκυλα που δε σεβάστηκαν ούτε τον θάνατο. Επέβαλαν ματς επέβαλαν διαιτητική σφαγή και έρχονται και στη τούμπα οι ξεφτιλισμένοι
- Τρί 24 Φεβ 2026, 17:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Celta Vigo-ΠΑΟΚ 26/02 22:00 ΑΝΤ1
Sorry @Rexaris εχεις δεις πολλες φορες σε πολλες ομαδες 5 τραυματιες στην ιδια θεση τον ιδιο μηνα? Οι τραυματισμοι (πλην ιβανουσετς) δεν προυπήρχαν για να κραξω τη διοικηση που δεν πηραν κ αλλους. ή υπαρχουν πολλες ομάδες με πανω απο 7 μεσοεπιθετικους
Το πρωταγωνιστείν σε πολλά ταμπλό απαιτεί ...
- Παρ 15 Αύγ 2025, 21:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
ΠΡΕΠΕΙ να περασουν ολοι φετος -εκτος απο τους διπλα,αυτοι ειναι αλλη περιπτωσαρα- Να εχουνε να ασχολουνται ΚΑΙ με Ευρωπαικα εκτος του εγχωριου,δε γινετε να παιζουμε μονο εμεις και ο γαυρος ευρωπη,οι αλλοι καναν προπονησεις και χαλαρωματα και μεις παιζαμε Ισπανια περσι.Ειναι πολυ πιο δυσκολο ...
- Παρ 05 Σεπ 2025, 20:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο κάθε προπονητής θα πρέπει να κρίνεται βάσει της ομάδας στην οποία δουλεύει και των στόχων που έχει αυτή. Ο Χιμένεθ ασφαλώς και δεν έκανε για μόνιμο πρωταθλητισμό, αλλά για να σφίξει το λήκι και να το κάνει "ομάδα" θα είναι πολύ καλός. Χωριό δεν θα είναι πλέον ο Άρης, τουλάχιστον όχι από Νοέμβριο ...
- Δευ 22 Σεπ 2025, 09:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Μάλλον μόνο εγώ τρόμαξα βλέποντας τον γαυρο.το πόσους παικτες εχει που μπορούν να παίξουν σε υψηλό τέμπο,αθλητικα προσόντα και τεχνική. Για σημαντικό διάστημα η ταχύτητα του ποδοσφαίρου του ήταν εξαιρετική σε σχέση με τις στιγμές υπνηλίας που μου προκαλεί ο δικός μας ρυθμός.
- Δευ 22 Σεπ 2025, 10:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιατι καποιοι δεν μπορειτε να μιλησετε σαν ανθρωποι? Ακους εκει ξεχασα το ονομα μου...Το ξεχασα προφανως και οταν δεν εχω κανει το παραμικρο σχολιο μετα τις δικες μας σφαλιαρες...Ενα απλο πραγμα λεω. εχει χαρακτηριστικα ο γαυρος που ειναι πολυ κοντρα στα δικα μας και αν με ρωταει κανεις ...