Η αναζήτηση βρήκε 581 εγγραφές

Return

από Γερασίμου
Παρ 06 Φεβ 2026, 12:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Amsterdamer_87 έγραψε: Παρ 06 Φεβ 2026, 12:11 Για οσους θελουν να ξαναδουν τα αισχη του 1983..
Μία φορά είδα τον τελικό και μία μετά πολλά χρόνια αυτό το video. Έχουμε και μια ηλικία και έχουμε και νεύρα. Ούτε την επικεφαλίδα του δεν θέλω να ξαναδώ.
από xrisitsapa
Δευ 09 Φεβ 2026, 10:02
Jump to forum
Jump to topic

Εχω σκασει με την ομαδα γιατι αν ηταν λιγο πιο σοβαρη:

1. Την Τεταρτη θα ειχε βαλει τουλαχιστον 1 ακομα και θα ειμασταν τωρα ανετοι
2. Θα ειχε παρει ( α ρε Ντεσποντοφ) το διπλο χτες και την Κυριακη θα μας βολευε και η ισοπαλια

Γενικα, σε πρωταθλημα που θα κριθει στις λεπτομερειες, πρεπει να ...
από Maklaz
Πέμ 12 Φεβ 2026, 14:16
Jump to forum
Jump to topic

Πρέπει να καταλάβουμε και να ωριμάσουν τα μάτια μας, το ότι κάποιοι παίκτες που βρίσκονται σε μικρές ομάδες και αποδίδουν Χ δεν είναι σίγουρο και αρκετές φορές μάλιστα έχει αποδειχθεί το αντίθετο, ότι θα έχουν την ίδια απόδοση και στις λεγόμενες μεγάλες ομάδες.

Υπάρχουν στόχοι, υπάρχει πίεση ...
από renegade
Σάβ 28 Φεβ 2026, 13:34
Jump to forum
Jump to topic

Βλακείες και υπερβολές όπως πάντα
Εάν μας βγάλει κάποια στιγμή ο δρόμος να παίζουμε Κόνφερενς ( μερικές αποκρούσεις τετ α τετ του παβλενκα μακριά ήμασταν φέτος) μπορείτε να μην το πανηγυρίσετε αν το σηκώσουμε.
Εξάλλου είναι γνωστό ότι το κύπελλο Ελλάδας εχει υψηλότερους Reputation από την τρίτη ...
από nunies4
Κυρ 01 Μαρ 2026, 18:27
Jump to forum
Jump to topic

Στην ζωή μου με έχω δει να κάνω πολλά πράγματα που δεν περίμενα. Ενα πράγμα δεν μπορούσα να φανταστώ.
Να λέω ότι αν δεν το πάρουμε εμείς μακάρι να το πάρει ο γαύρος.
Τόσο ΣΙΧΑΜΕΝΗ ομάδα έχει γίνει η αεκ. Όλος ο οργανισμός. Από παίκτες μέχρι παράγοντες και ρεπόρτερ
από navigator11
Κυρ 01 Μαρ 2026, 19:57
Jump to forum
Jump to topic

Ήταν πάντως σπρώξιμο φάουλ.... Αλλά με τόσους χάρτινους στο γήπεδο φοβήθηκαν εξέγερση!

Ακριβώς επειδή είναι σχεδόν βέβαιο ότι ισχύει αυτό που γράφεις, εννοώντας ότι οι γραικύλοι κόρακες δεν μπορούν να διαχειρίζονται καταστάσεις σε περιπτώσεις που σε παιχνίδια σαν το σημερινό τους πάνε ...
από giapas
Κυρ 01 Μαρ 2026, 21:26
Jump to forum
Jump to topic

Amsterdamer_87 έγραψε: Κυρ 01 Μαρ 2026, 21:14
giapas έγραψε: Κυρ 01 Μαρ 2026, 19:41 Εμένα μου φάνηκε επιθετικο
Ακριβως κι οχι ενα..
Δυο επιθετικα σε μια φαση εγιναν..
Το τελευταίο σε σειρά , είναι πολύ καθαρό.
Πέρα από τη πλάκα και τα οπαδικά , απορώ ειλικρινά πως ούτε καν το εξέτασαν
από ΑποστόληςΑ
Δευ 02 Μαρ 2026, 10:35
Jump to forum
Jump to topic

Στο 2-2 της ΑΕΧ ο Βάργκας κάνει επιθετικό φάουλ καθώς πέφτει πάνω στον αμυντικό του Βόλου και τον σωριάζει κάτω, με αποτέλεσμα ο αμυντικός να μην είναι διαθέσιμος να αμυνθεί στο σουτ που ακολούθησε και μπήκε γκολ.
Στις υπόλοιπες αμφισβητούμενες φάσεις ο διαιτητής ήταν κακός αρχικά, αλλά ακολούθησε ...
από ΑποστόληςΑ
Δευ 02 Μαρ 2026, 17:55
Jump to forum
Jump to topic

Στο 2-2 της ΑΕΧ ο Βάργκας κάνει επιθετικό φάουλ καθώς πέφτει πάνω στον αμυντικό του Βόλου και τον σωριάζει κάτω, με αποτέλεσμα ο αμυντικός να μην είναι διαθέσιμος να αμυνθεί στο σουτ που ακολούθησε και μπήκε γκολ.
Στις υπόλοιπες αμφισβητούμενες φάσεις ο διαιτητής ήταν κακός αρχικά, αλλά ...
από gervasio artigas
Τρί 03 Μαρ 2026, 13:47
Jump to forum
Jump to topic

το εντυπωσιακα ΑΡΝΗΤΙΚΟ με τους ΑΕΚτσηδες δεν ειναι οτι κλαίγονται
Ειναι ότι κλαίγονται οτι τους "αδικει" ο ΠΑΟΚ απο τον οποίο το μονο που εχουν να πουν ειναι το γκολ ΕΝΡΙΚΕ στον Βολο
ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ
Και εχουν στησει ενα πολεμικο κλιμα σε βαρος του ΠΑΟΚ εντελώς αναιτιλογητα και εχουν ξεχασει ...
από mpafos4
Τρί 03 Μαρ 2026, 14:15
Jump to forum
Jump to topic

Θέλει μεγάλη προσπάθεια για να καταφέρει καποιος να γίνει πιο σιχαμενος από τον Ολυμπιακό.....

Και το έχουν καταφέρει!!!

Όπως και να το κάνουμε η Γ' εθνική δεν ξεπερνιέται εύκολα...

Και κάτι ακόμα....το οποίο ξεχνάμε.Δεν υπάρχει ΑΕΚ,πια....Αλλιώς ονομάζεται η ομάδα...ΑΕΚ 2014,νομίζω....
από Kabamaru11
Τρί 03 Μαρ 2026, 14:28
Jump to forum
Jump to topic

Συλλογος που εχει πεσει σε ολα τα ομαδικα αθληματα,αυτο ειναι η χαρτινη.Λογω αθηνας κ μονο ειναι πανω απο Αρη κ Ηρακλη,αλλιως κ οπαδικα κ αθλητικα στο ιδιο επιπεδο με τους γειτονες θα ηταν.
από Equalizer
Τρί 03 Μαρ 2026, 14:29
Jump to forum
Jump to topic

Το έχω ξαναγράψει

Η πλευρά της ΑΕΚ εξαπολύει μίσος και δηλητήριο για τον ΠΑΟΚ ΗΔΗ από το 2009.

Βλέποντας τότε την κατακόρυφη άνοδο του ΠΑΟΚ, φαινόταν από συμπεριφορές στα γήπεδα και βεβαίως από πρωτοσέλιδα της φυλλάδας τους, οτι είχαν ΧΟΝΤΡΟ πρόβλημα με τον ΠΑΟΚ και έψαχναν εναγωνίως δικαιολογίες ...