Η αναζήτηση βρήκε 20 εγγραφές

Return

από ReignMan
Παρ 27 Ιουν 2025, 05:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Ιβαν για παντα στον ΠΑΟΚ, μπειτε ασπιδα σε αυτον τον αγιο ανθρωπο. Μακρια οι τυχαρπαστοι
από joshua
Σάβ 19 Ιούλ 2025, 07:44
Jump to forum
Jump to topic

Το έχω διαβάσει ένα σκασμο φορές αλλά επιλέγω να το προσπερνάω αλλά κάπου το παρακάνουμε. Όποιος διαβάζει τόσο επιφανειακά τους ισολογισμούς η ειναι άσχετος η θέλει απλά να δημιουργήσει εντυπώσεις.Ο Ιβαν πάντως μια χαρα ευχαριστημένος μοιάζει από τα στελέχη του για να μπαίνει τόσα εκατομμύρια μέσα ...
από gpap5
Τρί 22 Ιούλ 2025, 19:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: Kυριάκος Κυριάκος

Θα έλεγα και εγώ ένα μεγάλο ''ευχαριστώ για όσα πρόσφερε στην ομάδα'', αν γνώριζα ή αν κάποιος με ενημέρωνε στο τι πρόσφερε ο συγκεκριμένος;
Το μόνο που θυμάμαι, είναι που πήγε να εκμεταλλευτεί την τρέλα των παοκτσήδων, κατεβαίνοντας υποψήφιος με το χυδαίο ΠΑΣΟΚ.
Κάτι άλλο, λυπάμαι, αλλά δεν γνωρίζω.
από black death
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 21:42
Jump to forum
Jump to topic

axaristos_4 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 21:40
black death έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 21:23 Σε περίπτωση που οντως ο παιχτης πιεσε να φυγει, οσο το σκεφτομαι βλεπω win-win κινηση σαββιδη.
Το βρήκες, μπράβο, είσαι μεγάλη ιδιοφυϊα. :lol:
Μην ξεχασεις να κανεις like με το mavri mera.
(Το τριτο πρεπει να χαιρετησε)
από jibbie
Δευ 04 Αύγ 2025, 23:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Μπορείτε να με βοηθήσετε που ακριβώς εντοπίζεται το άστοχο / τρύπημα / προδοσία του ΑΣ;

Η ιστορία πάει κάπως έτσι

ΠΑΕ / ΑΣ κάνουν κινήσεις για το γήπεδο (2018) -> ΠΔ / Ρυμοτομικό Σχεδιο κτλ. (2022) -> Νεκρη περίοδος πέρα από κάτι γενικά σχέδια τυπου 3D (2022-06/2025). Πίεση από ΠΑΕ στον ΑΣ για ...
από George Best4
Παρ 18 Ιούλ 2025, 22:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Η ομάδα επικοινωνιακά είναι που είναι άθλια, αν ανανεώσει και τον Μπράντον....
Συμπαθώ τον Μπράντον, καλή επιλογή για 3ος αλλά υπάρχει ο Μύθου.

Τον Μπράντον αποφάσισαν ότι δεν τους κάνει, ότι θέλουν κάτι καλύτερο.Αν καταληξουν να τον ανανεώσουν είναι άλλος ένας άθλος. Ούτε τον παίχτη κερδίζεις έτσι ...
από ΠΟΡΚΥ-5
Σάβ 19 Ιούλ 2025, 06:12
Jump to forum
Jump to topic

Έρχονται οι Αντρέ Όρτα και Ουαλίντ Σεντιρα και κλείνει το ρόστερ του Νταμπλουχου Ελλάδας 2025-26..!!
από joshua
Σάβ 19 Ιούλ 2025, 07:30
Jump to forum
Jump to topic

Και παρόλα αυτά δεν βρίσκουμε παίκτη σε ολόκληρο τον πλανήτη με πιο αξιολογη καριέρα από 2500 λεπτά και 8 γκολ σε επίπεδο α κατηγορίας...
από Odi
Σάβ 19 Ιούλ 2025, 07:47
Jump to forum
Jump to topic

Οι ίδιοι που γράφετε να στηριχθεί ο Μύθου, είστε αυτοί που θα τον σταυρώσετε στην πρώτη κακή εμφάνιση, στις πρώτες χαμένες ευκαιρίες και στους πρώτους χαμένους βαθμούς.

Δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ στα 100 του χρόνια να πάει με βασική επιλογή έναν δεκαεννιάχρονο επιθετικό. Το άγχος πάνω στο παιδί θα είναι ...
από JohnDag
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Εγώ και χωρίς την παραμικρή δόση ειρωνείας πάντως δεν θέλω άλλες μεταγραφές.

Από την στιγμή που είναι ξεκάθαρο πλέον ότι πρωταρχικός στόχος της ΠΑΕ είναι το θετικό ισοζύγιο και όχι η δημιουργία ανταγωνιστικής ομάδας δεν θέλω αυτοί που είχαν 1/10 την περσινή χρονιά να κάνουν μεταγραφές.

Τι κέρδισε ...
από tsaousila1234
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 21:01
Jump to forum
Jump to topic

IBAN ΣΑΒΒΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΤΗς ΠΑΟΚΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗ Ν ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ
ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΜΑΤς ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΕ 250 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΔΟΥΛΟς ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ...
από Montrealiotis
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 00:45
Jump to forum
Jump to topic

Εχετε ακούσει ποτέ ξανά για μεταγραφή που έγινε με το ζόρι;
Εκτός αυτού, το είπαν 2-3 σημερα, ότι η ΟΥΕΦΑ έχει ένα ηλεκτρονικό σύστημα που επιβεβαιώνεται η μεταγραφή κι από τις 2 μεριές.
Άρα σταματήστε να αναπαράγετε παπαριες ή να τις πιστεύετε.
από Odi
Δευ 28 Ιούλ 2025, 20:24
Jump to forum
Jump to topic

.........................

, έστω τυχαία θα πέσει μια φορά η μπάλα πάνω μου να την βάλω στα δίχτυα.

αν δεν πέσει?? θα είσαι άφαντος??

Θα κάνω ό,τι και ο Μουργκ, ο Μπακαγιόκο, ο Κόλει και τόσοι άλλοι.. Θα είμαι αόρατος και θα πληρώνομαι. Στον ΠΑΟΚ οι αόρατοι πληρώνονται, οι ορατοί ...
από JohnDag
Παρ 01 Αύγ 2025, 21:25
Jump to forum
Jump to topic

Προσωπικά προτιμώ Ducksch από Jovic πάντως.

Για καθαρά ποδοσφαιρικούς λόγους.

Χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο Jovic, αν έρθει για να παίξει μπάλα στην Ελλάδα και όχι με mood Martial και Lamela, δεν μπορεί να κάνει σημαντικά πράγματα στην ελληνική Λίγκα.
από Magpies4
Πέμ 07 Αύγ 2025, 21:36
Jump to forum
Jump to topic

Λογικό, με αυτά που είδε ο Ιβάν στο πρώτο ημίχρονο, θα είπε μόνος του κλείστε ένα χαφ και ένα φορ :mrgreen:

Να τελικα τι έφταιγε που δεν καναμε μεταγρσφες.

Δεν έχεις προπονητή, πρώτον και κύριον. Μιά χαρά είναι ο Ραζβάν εκτός των τεσσάρων γραμμών. Αλλά εντός είναι ένα τίποτα. Μιά ...