Η αναζήτηση βρήκε 77 εγγραφές
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 20:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Να γουστάρουν παικταράδες σαν τον Ζαφείρη και τον Γιακουμάκη να έρθουν στην ΠΑΟΚάρα και να σου κάνει τον δύσκολο κάποιος Κεντίρα τού 1 γκολ. Κάτσε τώρα εκεί στην Β Ιταλίας να δεις τη γλύκα.
- Παρ 29 Αύγ 2025, 22:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Ποιος είπε ότι παίρνουμε τον νέο Μαλντινι ή τον νέο Νέστα? Το βασικό λέμε όλοι στο χορτάρι κρίνονται. Αλήθεια αν ερχόταν ο Ρελβας ή ο Τούμπα θα πανηγυρίζαμε? Ωστόσο και οι 2 απ ότι φαίνεται είναι πολύ καλοί παίκτες και στέκονται αξιοπρεπεστατα.
Αυτό που λέμε είναι ότι αν δεν δούμε τον παίκτη στο ...
Αυτό που λέμε είναι ότι αν δεν δούμε τον παίκτη στο ...
- Παρ 29 Αύγ 2025, 23:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Γράφετε για παίκτες που έρχονται ότι είναι καλοί ή κακοί. Εδώ πήραμε Κετζιόρα για δεξί μπακ τον είδαμε έναν χρόνο και κάποιοι λέγανε που τον βρήκατε αυτόν και τώρα παίζει βασικός στόπερ και είναι ο καλύτερος μας αμυντικός.
Λέγαμε άμπαλους Βαρέλα και Ίνγκασον και μετά από κάποιο καιρό μας βγήκαν ...
Λέγαμε άμπαλους Βαρέλα και Ίνγκασον και μετά από κάποιο καιρό μας βγήκαν ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 20:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Unpopular opinion:
Δε γουσταρα ουτε Μιτροβιτς, ουτε Μοπε, ουτε Μπρειθγουειτ για διαφορετικους λογους τον καθενα.
Φτανει πια με τους τελειωμενους, χωρις κινητρο 30+
Καλα για τον Μοπε που πολλοι εδω μεσα ζαχαρωνετε, το πιο ακριβες που διαβασα ηταν οτι μοιαζει λιγο με τον Καστιγιο.
Σκεφτεστε τον ...
Δε γουσταρα ουτε Μιτροβιτς, ουτε Μοπε, ουτε Μπρειθγουειτ για διαφορετικους λογους τον καθενα.
Φτανει πια με τους τελειωμενους, χωρις κινητρο 30+
Καλα για τον Μοπε που πολλοι εδω μεσα ζαχαρωνετε, το πιο ακριβες που διαβασα ηταν οτι μοιαζει λιγο με τον Καστιγιο.
Σκεφτεστε τον ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 18:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Και μόνο που λέει οτι είπε η γκοντσαρεβα στον Ιβάν ότι δεν θα υπάρξουν αντιδράσεις, λέει ψεμματα
- Παρ 15 Αύγ 2025, 21:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
ΠΡΕΠΕΙ να περασουν ολοι φετος -εκτος απο τους διπλα,αυτοι ειναι αλλη περιπτωσαρα- Να εχουνε να ασχολουνται ΚΑΙ με Ευρωπαικα εκτος του εγχωριου,δε γινετε να παιζουμε μονο εμεις και ο γαυρος ευρωπη,οι αλλοι καναν προπονησεις και χαλαρωματα και μεις παιζαμε Ισπανια περσι.Ειναι πολυ πιο δυσκολο ...
- Παρ 05 Σεπ 2025, 20:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο κάθε προπονητής θα πρέπει να κρίνεται βάσει της ομάδας στην οποία δουλεύει και των στόχων που έχει αυτή. Ο Χιμένεθ ασφαλώς και δεν έκανε για μόνιμο πρωταθλητισμό, αλλά για να σφίξει το λήκι και να το κάνει "ομάδα" θα είναι πολύ καλός. Χωριό δεν θα είναι πλέον ο Άρης, τουλάχιστον όχι από Νοέμβριο ...
- Δευ 22 Σεπ 2025, 09:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Μάλλον μόνο εγώ τρόμαξα βλέποντας τον γαυρο.το πόσους παικτες εχει που μπορούν να παίξουν σε υψηλό τέμπο,αθλητικα προσόντα και τεχνική. Για σημαντικό διάστημα η ταχύτητα του ποδοσφαίρου του ήταν εξαιρετική σε σχέση με τις στιγμές υπνηλίας που μου προκαλεί ο δικός μας ρυθμός.
- Δευ 22 Σεπ 2025, 10:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιατι καποιοι δεν μπορειτε να μιλησετε σαν ανθρωποι? Ακους εκει ξεχασα το ονομα μου...Το ξεχασα προφανως και οταν δεν εχω κανει το παραμικρο σχολιο μετα τις δικες μας σφαλιαρες...Ενα απλο πραγμα λεω. εχει χαρακτηριστικα ο γαυρος που ειναι πολυ κοντρα στα δικα μας και αν με ρωταει κανεις ...
- Δευ 15 Σεπ 2025, 11:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Δεν γνωρίζω το ακριβές λεκτικό του κανονισμού.
Θεωρώ όμως ότι αυτό που λέει ο Amsterdamer_87 και λογικό είναι και βγάζει νόημα. Συμφωνώ μαζί του.
Παρακαλώ να μην πάρετε αψηφιστα την διατύπωση που επιχειρώ.
Η γραμμή που ξεχωρίζει ανάμεσα σε δυο παικτες ποιο μέρος του σωματος του ενός βρίσκεται πιο ...
Θεωρώ όμως ότι αυτό που λέει ο Amsterdamer_87 και λογικό είναι και βγάζει νόημα. Συμφωνώ μαζί του.
Παρακαλώ να μην πάρετε αψηφιστα την διατύπωση που επιχειρώ.
Η γραμμή που ξεχωρίζει ανάμεσα σε δυο παικτες ποιο μέρος του σωματος του ενός βρίσκεται πιο ...
- Δευ 15 Σεπ 2025, 11:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Πατάει την γραμμή φίλος άρα ΟΦ Σάιντ σωστό, πίσω απ το κέντρο σημαίνει πίσω από την γραμμή η γραμμή μετράει σαν το δεύτερο μισό.
Ναι αν παταει την γραμμη δεκτο το Οφσαιντ..
Την παταει ομως ???
Αυτο το εδειξαν ?? γιατι δεν το ειδα..
Ολλανδέ καλημέρα.
Ακόμα και να μην πατάει τη γραμμή το ...
- Δευ 15 Σεπ 2025, 14:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Αγαπητοι Κυριοι..
Επειδη εγω το ξεκινησα.οφειλω να διευκρινησω..
Μιλησα με στενο φιλο πρωην διαιτητη FIFA..
Η αποψη οτι ο παιχτης φευγει πισω απο το κεντρο ειναι 100% σωστη..
ΑΛΛΑ..
Συμφωνα με τα ΝΕΑ δεδομενα της συχρονης τεχνολογιας ΕΙΝΑΙ τελικα Οφσαιντ..
ΚΑΚΩΣ μεν αλλα ΕΙΝΑΙ..
Αυτα λοιπον απο ...
- Σάβ 20 Σεπ 2025, 17:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός 20/9 20:30 NovaSports
Δεν σας κούρασε η ανάλυση της....μαλακιας;...
Αντε ΠΑΟΚαρα μου......
Ξεκινάω από την ερωτική Επτάλοφο με προορισμό...της Τούμπας τα στενά.....
Γαμωωωωωω τον Πειραιααααααα.....

Αντε ΠΑΟΚαρα μου......
Ξεκινάω από την ερωτική Επτάλοφο με προορισμό...της Τούμπας τα στενά.....
Γαμωωωωωω τον Πειραιααααααα.....

- Σάβ 20 Σεπ 2025, 22:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Το κοουτσαρισμα ίσως να είναι το τελευταίο λάθος Λουτσεσκου σε όλο αυτό που βλέπουμε.
Μεγα λάθος ότι έχει κολλήσει ότι δεν θέλει φορ τύπου Πέτκοβιτσ, Σελκε και πόσους άλλους ψηλούς που υπήρχαν στις λίστες και τους έκοψε, όταν η ομάδα δεν μπορεί να παίξει κάθετο ποδόσφαιρο και παίζει με σεντρες ...
Μεγα λάθος ότι έχει κολλήσει ότι δεν θέλει φορ τύπου Πέτκοβιτσ, Σελκε και πόσους άλλους ψηλούς που υπήρχαν στις λίστες και τους έκοψε, όταν η ομάδα δεν μπορεί να παίξει κάθετο ποδόσφαιρο και παίζει με σεντρες ...
- Κυρ 21 Σεπ 2025, 10:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Ενώ τις προηγούμενες χρονιές που δεν ήμασταν θολωμένοι έχουμε γράψει δυο τριαροτεσσάρες από το Μεντιλίμπαρ.
Εγώ θα πρότεινα να ζητήσουμε κανά μήνα αναβολή.
Μέχρι να γεμίσουν μπαταρίες.
Ας ξαναπαίξουμε το Νοέμβριο.
Σα δε ντρεπόμαστε , 21 Σεπτεμβρίου και να συζητάμε αναβολές.
Εγώ θα πρότεινα να ζητήσουμε κανά μήνα αναβολή.
Μέχρι να γεμίσουν μπαταρίες.
Ας ξαναπαίξουμε το Νοέμβριο.
Σα δε ντρεπόμαστε , 21 Σεπτεμβρίου και να συζητάμε αναβολές.