Η αναζήτηση βρήκε 154 εγγραφές

Return

από Equalizer
Κυρ 21 Σεπ 2025, 11:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δεν απευθύνθηκα σε εσένα Ντεβελοπερ, ούτε είδα καν την κουβέντα νωρίτερα γιατί δεν αντέχω αλλο την τοξικότητα σε αυτό το σύλλογο

Άμα κουράζεται ο Τάισον και φταίει ο ΠΑΟΚ που έχει μονο έξι καλούς εξτρέμ και πρέπει να πάρει άλλους δύο τρεις ώστε να μη στοιχίζουν και οι τραυματισμοί, να το κλείσουμε ...
από Gka4
Κυρ 21 Σεπ 2025, 13:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Ενώ τις προηγούμενες χρονιές που δεν ήμασταν θολωμένοι έχουμε γράψει δυο τριαροτεσσάρες από το Μεντιλίμπαρ.
...

Φίλε giapa καλημέρα. Στις τριαροτεσσαρες ήμασταν φουλ θολωμένιο για αυτό και χάσαμε εύκολα. Ειδικά στην περυσινή. Το ίδιο πάει να επαναληφθεί και φέτος Αντίθετα στους αγώνες των ...
από black death
Σάβ 27 Σεπ 2025, 19:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αστερας Τριπολης - ΠΑΟΚ 28/9 20:30, Novasports Prime

Θα τους βλέπουμε οταν πάνε αγγλια, γερμανια, βελγιο.
Τωρα τι τους θέλετε;
από marsantos
Κυρ 28 Σεπ 2025, 10:02
Jump to forum
Jump to topic

Διαβάζω σε ρεπορτάζ πως είναι πιθανό να ξεκινήσει ο Τσάλοφ και ο Ντεσποντοφ. Περιμενω μια φορά να δούμε τον Γιακουμάκη και τον Ντεσποντοφ ταυτόχρονα. Είτε βασικούς είτε αναπληρωματικους αλλάταυτόχρονα.
Δεν ξέρω αν το σημερινό είναι το κατάλληλο ματς αλλά σε ένα μικρό θέλω να δω αυτό το ντουέτο.
από renegade
Κυρ 28 Σεπ 2025, 18:50
Jump to forum
Jump to topic

Ώρες ώρες δεν καταλαβαίνω κάποια πράγματα
Νομίζω ότι η χρήση των γιακουμάκη Τσαλοφ γίνεται τελείωσα ανάποδα
από AspromavriDrama
Κυρ 28 Σεπ 2025, 18:51
Jump to forum
Jump to topic

Ρε Ρασβαν αληθεια ομως, βαζεις Ντεσποντοφ με τις σεντρες ξυραφι και αντι να εκμεταλλευτεις τον Γιακουμακη ριχνεις παλι Τσαλοφ μεσα.
Τι να πω, οτι σε φωτισει ο Θεος να σου βγει σημερα γιατι τα πραγματα σφιγγουν.
από vs40
Κυρ 28 Σεπ 2025, 20:27
Jump to forum
Jump to topic

Νόμιζα ότι φέτος τουλάχιστον έστρωσε η άμυνα... Ο Λοβρεν δεν κάνει, μετριος σήμερα και ο Κετζιορα. Ο Τέιλορ λίγο καλύτερος από τα προηγούμενα ματς. Μας ξελάσπωσε ο Ντεσποτοφ που με το γκολ του άλλαξε η ψυχολογία. Μόνο και μόνο για να υποστηρίξουν την εμμονή του κοουτς προσπάθησαν να τον βγαλουν ...
από Gka4
Κυρ 05 Οκτ 2025, 11:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-οσφπ Κυριακή 5/10/2025 Γήπ. Τούμπας, ώρα 20.30

Μια απορία την έχω διαβάζοντας "απόψεις"
Σε ποιό οπαδικό φόρουμ βρισκόμαστε;;

Έχουμε με διαφορά την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, τους καλύτερους παίκτες, τον καλύτερο προπονητή, η ομάδα παίζει μπαλάρα που ούτε η Μπάρτσα με Πεπ και Μέσι στα ντουζένια του δεν είχε παίξει και σήμερα θα τους ρίξουμε ...
από Γερασίμου
Κυρ 05 Οκτ 2025, 13:19
Jump to forum
Jump to topic

paokovios, στη Λειβαδιά τερματοφύλακας ήταν ο Γκουγκεσασβίλι και όχι ο Παβλένκα.
Οι σύνδεσμοι είναι οπαδοί, δεν είναι διοίκηση. Έβγαλαν μια ανακοίνωση πριν από ένα αγώνα που καίει. Κάποια άποψη για την ανακοίνωση της Θ4 που βγήκε 5΄ μετά την ανακοίνωση του ΑΣ για "συμφωνία" με τον Αρ. Μυστακίδη ...
από navigator11
Κυρ 05 Οκτ 2025, 21:29
Jump to forum
Jump to topic

Να μην περάσει έτσι λόγω της νίκης κι η ... μεροληπτική από το κοράκι αντιμετώπιση των δικών μας σε σχέση με τους βοθρολίμανους, έτσι;;
από Douglas2
Δευ 06 Οκτ 2025, 08:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Καλημέρα! Ωραία μέρα!
Συγχαρητήρια στην ομάδα για την ψυχή και το πάθος! Μόνο αυτό έλειπε τον τελευταίο καιρό.
Είναι μαγκιά να γυρνάς το παιχνίδι με τόση αρνητικότητα, γιούχας και υπό απειλή μανούρας (σκόπιμης;;)!
Χωρίς να θέλω να συμμετέχω στη διχόνοια, θα ήθελα να εκφράσω την ικανοποίηση μου σαν ...
από sourmenetes
Δευ 06 Οκτ 2025, 09:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Τον Γιακουμακη χθες τον είχε σε κάθε φάση με τράβηγμα φανέλας ο αμυντικός του.

Αλλά σε κάθε φάση.

Αντίθετα είδαμε πόσο απομονωμένα ηταν τα 2 σέντερ φορ του γαβρου μετά το 60.γιατι;;;

Γιατι τους κατάπιαμε στο κέντρο. Όσο το κέντρο εινα δυνατό τόσο θα φαίνεται όλη η επιθετική γραμμή. Το ίδιο ...
από Sardan
Κυρ 19 Οκτ 2025, 22:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: Χαρτί - ΠΑΟΚ 0-2 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Και ένα σχόλιο για τον Γερμανό διαιτητή...

ΣΙΧΑΜΑ...τον Γιακουμάκη κεφαλοκλειδωμα ούτε φάουλ...ο Βιντά πατάει με τάπες ούτε φάουλ....για να μην για τα σπόρια....ούτε το συνάχι του δεν μας έδωσε σήμερα....

Και τ αλλά τα γίδια λιντσαρανε και τον Λανουα....ελπίζω να υπάρξει η κατάλληλη τιμωρία...αλλά ...
από paokovios1974
Κυρ 19 Οκτ 2025, 22:46
Jump to forum
Jump to topic

Θα πω κάτι τώρα και μη μου πείτε για ιεροσυλίες.
Το γκολ του Κώσταντελια μου θύμισε Πελέ στο Μουντιάλ του 70.
από PAOKpanta
Δευ 20 Οκτ 2025, 15:09
Jump to forum
Jump to topic

Το ματς στο τελευταίο 25 λεπτό ήταν σεμινάριο πως να σβήσετε ένα ματς και να κάνετε οικονομία δυνάμεων . Μιλάμε ότι η ομάδα απλά έκανε ότι ήθελε απέναντι σε ένα Πόκεμον υπό διάλυση

Δε συμφωνω απόλυτα. Ακόμα και στο χαλαρο, μπορουσαμε με λίγη σοβαρότητα να ανεβασουμε το σκορ. Επίσης το πουλι ...