Η αναζήτηση βρήκε 111 εγγραφές
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 19:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
δεν θα βγει κανας μ.ακας τώρα να μας πει, εγώ ΠΑΟΚ είμαι δεν με νοιάζει ποιος θα κάνει το γήπεδο; ή πως είμαστε τυχεροί με δυο μεγιστάνες στον σύλλογο;
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:37
- Jump to forum
- Jump to topic
250 κάνει η ΠΑΕ. Ας πάει αν υπάρχει ενδιαφερόμενος να τα δώσει . Ετσι γίνονται δουλειές. Τώρα με α και ου εταιρία με 200 εκ μετοχικό κεφάλαιο και τα γύρω γύρω δεν παίρνεις.
Ως τότε ο μεγάλος ΠΑΟΚ θα σηκώσει την κούπα τον Μάιο και θα κατεβάσετε τα παντζουρια να μην βλέπετε
Ως τότε ο μεγάλος ΠΑΟΚ θα σηκώσει την κούπα τον Μάιο και θα κατεβάσετε τα παντζουρια να μην βλέπετε
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 23:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολλά τα εκατομυρια ρε παιδιά που πετιουνται.
Πάντως θα ήταν χρήσιμο να ερωτηθεί σήμερα
ο αόρατος Θεσσαλονικεας επενδυτής, αν του αρέσουν
οι όροι του μνημονίου που έθεσε ο ΑΣ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αν θα τους
υπογράψει εφόσον ο Ιβάν αρνηθεί.
Και τέλος επειδή είναι καινούριος στον ΠΑΟΚ, αν επειδή
στον ...
Πάντως θα ήταν χρήσιμο να ερωτηθεί σήμερα
ο αόρατος Θεσσαλονικεας επενδυτής, αν του αρέσουν
οι όροι του μνημονίου που έθεσε ο ΑΣ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αν θα τους
υπογράψει εφόσον ο Ιβάν αρνηθεί.
Και τέλος επειδή είναι καινούριος στον ΠΑΟΚ, αν επειδή
στον ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 01:52
- Jump to forum
- Jump to topic
........Αγαπημένο μου χελιδονάκι πες μου σε παρακαλώ τι βλέπεις κάτω στη μεγάλη πολιτεία;
Και το χελιδονάκι τότε του έλεγε για τους πλούσιους και τους φτωχούς, για την πείνα και τις αρρώστιες, για την φτώχεια και την δυστυχία που έβλεπε στη μεγάλη πόλη. Ο χρυσός πρίγκιπας συγκινούνταν με όλα αυτά ...
Και το χελιδονάκι τότε του έλεγε για τους πλούσιους και τους φτωχούς, για την πείνα και τις αρρώστιες, για την φτώχεια και την δυστυχία που έβλεπε στη μεγάλη πόλη. Ο χρυσός πρίγκιπας συγκινούνταν με όλα αυτά ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 14:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Να σας λυσω τις αποριες σχετικα με το γηπεδο κλπ.
-Το θεμα ανοιξε με την απαραδεκτη συμπεριφορα του κυρκυρ προς τον ΑΣ. Υποτιμητικη και εριστικη. Αν ειχε ζητησει απο τον ΑΣ κατι και δεν το ειχε κανει να το καταλαβω. Στο ασχετο ηταν αισχρο.
-Τα MoU ειναι μη νομικα δεσμευτικα συμφωνητικα και γενικης ...
- Πέμ 20 Νοέμ 2025, 23:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
Ο αναλυτής της καρδιάς μας τι λέει για ρο ρωσσοουκρανικο; Τα καπιταλ κοντρολσσσς
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhgnM-vOq3hRlMtv9mn6E1Npla7Y9_LUB0ZsRh3Hi-2h11uIQq6noF-dC3-0Plbc2garYro5mcKNc84uuPaIweTV_otwWHbg036JrYo1CrKYZKFQfKreyK8jUjwH-b5rLf3eCLLYM12cBk/s400 ...
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 00:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα σέβη μας όλοι στον ΑΣ που έβγαλε το θέμα Νέα Τούμπα από την ναφθαλίνη, έφερε τον Ιβάν ξανά στην Τούμπα, κράτησε τον Κωνσταντελια σπίτι του, έδωσε ώθηση για την μεταγραφή Ζαφειρη και έφερε Έλληνα, ΠΑΟΚτση και δισεκατομμυριούχο στην διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Σε 3 μήνες όλα αυτά.
Μακράν η πιο ...
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 01:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως, για να λέμε του στραβού το δίκιο, να πούμε ευχαριστώ και μπράβο στη Νέα Δημοκρατία που έκανε τεράστιο καλό στον ΠΑΟΚ!
Αν δεν καθυστερούσαν το διάταγμα τότε, δεν θα ερχόταν ο Μυστακίδης στο μπάσκετ, η Νέα Τούμπα θα ήταν 7 χρόνια παλαιότερη, ο Ντέλιας θα έπαιζε στη Γερμανία και δεν θα ερχόταν ...
Αν δεν καθυστερούσαν το διάταγμα τότε, δεν θα ερχόταν ο Μυστακίδης στο μπάσκετ, η Νέα Τούμπα θα ήταν 7 χρόνια παλαιότερη, ο Ντέλιας θα έπαιζε στη Γερμανία και δεν θα ερχόταν ...
- Σάβ 07 Φεβ 2026, 12:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
... Από την πλευρά του, ο κ. Μυστακίδης απάντησε με εξώδικο, το οποίο κοινοποιήθηκε επίσης στη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων και Αθλητικών Υποδομών της ΓΓΑ. Στο εξώδικο εγείρονται ζητήματα ασφαλείας σχετικά με την παρουσία του “cube” στο PAOK Sports Arena και ζητείται η απομάκρυνσή του, με τα έξοδα να ...
- Τετ 04 Φεβ 2026, 15:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Ασχετα τι λεμε κανεις νομιζω δεν εχει κατηγορησει το παοκ24 και το ινπαοκ οτι ηθελημενα ή μη κανουν ζημια στην ομαδα. Στα νευρα μας μπορει, αλλα στην ομαδα οχι. Σε αντιθεση με καποιους αλλους.
- Τετ 27 Αύγ 2025, 18:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
Οργιάζει ο Θανάσης Χατζόπουλος στους αγώνες αλογοάμαξας στην Ολλανδία!
«Φεύγω από την Ολλανδία σήμερα μετά από μια υπέροχη εβδομάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Μπίκμπεργκεν. Θέλω να ευχαριστήσω τον καλύτερο προπονητή του κόσμου Claudio Fumagali, την καλύτερη αρχηγό της ομάδας Mirjam Heidema που ...
«Φεύγω από την Ολλανδία σήμερα μετά από μια υπέροχη εβδομάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Μπίκμπεργκεν. Θέλω να ευχαριστήσω τον καλύτερο προπονητή του κόσμου Claudio Fumagali, την καλύτερη αρχηγό της ομάδας Mirjam Heidema που ...
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 22:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Διαβάζω σχόλια και νομίζω ότι έχουμε πάθει λοβοτομή. Ο Χατζόπουλος είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ανθρωπος που έσωσε το τμήμα μπάσκετ, όταν βγήκε μπροστά σε mision impossible που όλοι του έλεγαν ότι είναι τρελός για δεσιμο, αγνόησε τον κίνδυνο, εβαλε μπροστά το συναισθημα κόντρα στη λογική και εδω και 5 (πέντε ...
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 21:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Ταυτόχρονη μεταβίβαση μετοχών και εξόφληση χρεών (το πιο ασφαλές και συνηθισμένο)
Αυτό λέγεται simultaneous closing και είναι η πιο συνηθισμένη πρακτική σε σοβαρές συμφωνίες, ειδικά όταν υπάρχουν χρέη.
Τι γίνεται στο “closing day”:
υπογράφεται η μεταβίβαση,
μεταφέρεται το τίμημα,
από το τίμημα ...
Αυτό λέγεται simultaneous closing και είναι η πιο συνηθισμένη πρακτική σε σοβαρές συμφωνίες, ειδικά όταν υπάρχουν χρέη.
Τι γίνεται στο “closing day”:
υπογράφεται η μεταβίβαση,
μεταφέρεται το τίμημα,
από το τίμημα ...
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 08:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Fun fact: O ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης έχει πληρώσει όλα τα χρέη.
Σήμερα Σάββατο 24/01. Αύριο Κυριακή, δέκα μέρες μετά το πέρας της καταληκτικής ημερομηνίας αποπληρωμής, ημερομηνία που συνυπέγραψε ο Μυστακίδης.
Ο Παγκόσμιος ΠΑΟΚτσής των Έργων είχε 150.000.000€ για το γήπεδο ποδοσφαίρου, μετά από ...
Σήμερα Σάββατο 24/01. Αύριο Κυριακή, δέκα μέρες μετά το πέρας της καταληκτικής ημερομηνίας αποπληρωμής, ημερομηνία που συνυπέγραψε ο Μυστακίδης.
Ο Παγκόσμιος ΠΑΟΚτσής των Έργων είχε 150.000.000€ για το γήπεδο ποδοσφαίρου, μετά από ...
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 13:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Στις 15 Ιανουαριου(τελευταία μέρα) κοιτούσα περιμένοντας
να διαβάσω την εξόφληση των χρεών.
Θα πω την αλήθεια. Σαν Κασσάνδρα και αντιΠΑΟΚτσης που είμαι,
δυστυχώς περίμενα ότι δε θα γίνει η εξόφληση.
Δεν είπα τίποτε.
Έκανα υπομονή.
Υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μη μιλήσω μέχρι τέλους του μήνα ...
να διαβάσω την εξόφληση των χρεών.
Θα πω την αλήθεια. Σαν Κασσάνδρα και αντιΠΑΟΚτσης που είμαι,
δυστυχώς περίμενα ότι δε θα γίνει η εξόφληση.
Δεν είπα τίποτε.
Έκανα υπομονή.
Υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μη μιλήσω μέχρι τέλους του μήνα ...