Η αναζήτηση βρήκε 115 εγγραφές
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 22:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Διαβάζω σχόλια και νομίζω ότι έχουμε πάθει λοβοτομή. Ο Χατζόπουλος είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ανθρωπος που έσωσε το τμήμα μπάσκετ, όταν βγήκε μπροστά σε mision impossible που όλοι του έλεγαν ότι είναι τρελός για δεσιμο, αγνόησε τον κίνδυνο, εβαλε μπροστά το συναισθημα κόντρα στη λογική και εδω και 5 (πέντε ...
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 21:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Ταυτόχρονη μεταβίβαση μετοχών και εξόφληση χρεών (το πιο ασφαλές και συνηθισμένο)
Αυτό λέγεται simultaneous closing και είναι η πιο συνηθισμένη πρακτική σε σοβαρές συμφωνίες, ειδικά όταν υπάρχουν χρέη.
Τι γίνεται στο “closing day”:
υπογράφεται η μεταβίβαση,
μεταφέρεται το τίμημα,
από το τίμημα ...
Αυτό λέγεται simultaneous closing και είναι η πιο συνηθισμένη πρακτική σε σοβαρές συμφωνίες, ειδικά όταν υπάρχουν χρέη.
Τι γίνεται στο “closing day”:
υπογράφεται η μεταβίβαση,
μεταφέρεται το τίμημα,
από το τίμημα ...
- Παρ 06 Φεβ 2026, 14:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι κινήσεις του Τέλη είναι σαν το τετ-α-τετ του Πελκα την Τεταρτη
Να έχεις κάνει τα πάντα για βγεις αντιμέτωπος με την «εκτόξευση» και να κάνεις επίσης τα πάντα για να μη «σκοράρεις»
Είναι κάτι το οποίο δε μπορεί να το συλλάβει ο νους μου
Πως γίνεται ένας άνθρωπος να έχει την οικονομική ...
Να έχεις κάνει τα πάντα για βγεις αντιμέτωπος με την «εκτόξευση» και να κάνεις επίσης τα πάντα για να μη «σκοράρεις»
Είναι κάτι το οποίο δε μπορεί να το συλλάβει ο νους μου
Πως γίνεται ένας άνθρωπος να έχει την οικονομική ...
- Τρί 12 Μάιος 2026, 14:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπουντούρης για ολα.
Πριν από 5 μήνες άφησα το σπίτι μου και την δουλειά μου στον Βόλο. Ένα κάλεσμα του Νίκου Βεζυρτζή ήταν αρκετό.
Μου εξήγησε το όραμά του για τον ΠΑΟΚ της νέας εποχής με την χρηματοδότηση του κύριου Μυστακιδη.
Με τίμησε με την εμπιστοσύνη του και ως στρατιώτης του ΠΑΟΚ ήρθα για ...
Πριν από 5 μήνες άφησα το σπίτι μου και την δουλειά μου στον Βόλο. Ένα κάλεσμα του Νίκου Βεζυρτζή ήταν αρκετό.
Μου εξήγησε το όραμά του για τον ΠΑΟΚ της νέας εποχής με την χρηματοδότηση του κύριου Μυστακιδη.
Με τίμησε με την εμπιστοσύνη του και ως στρατιώτης του ΠΑΟΚ ήρθα για ...
- Παρ 20 Μαρ 2026, 04:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα έως σήμερα.
Το θεωρώ ''ξένο'' για εμένα - αυτά τα ραντεβού για να πλακωθούμε ώστε να ''αποδείξουμε'' ποιοι είναι πιο μάγκες, δεν τα καταλαβαίνω.
Όπως δεν καταλαβαίνω, όταν πχ σε αγώνα ΠΑΟΚ-ρούλη, στα κάγκελα της Θ4 κρέμονται κίτρινα πανό.
Τι σημαίνει αυτό; Πως ''σας ...
Το θεωρώ ''ξένο'' για εμένα - αυτά τα ραντεβού για να πλακωθούμε ώστε να ''αποδείξουμε'' ποιοι είναι πιο μάγκες, δεν τα καταλαβαίνω.
Όπως δεν καταλαβαίνω, όταν πχ σε αγώνα ΠΑΟΚ-ρούλη, στα κάγκελα της Θ4 κρέμονται κίτρινα πανό.
Τι σημαίνει αυτό; Πως ''σας ...
- Σάβ 21 Μαρ 2026, 22:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον πρώτο καιρό μετά την δολοφονία του Άλκη από ανθρωπόμορφα τέρατα που επικαλούνταν ότι ανήκαν στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, στην Τούμπα επικρατούσε μούδιασμα και ο πολύς κόσμος ένιωθε μια κάποιου είδους "ενοχή", παρά το ότι από την πρώτη στιγμή υπήρξε η απόλυτη καταδίκη του εγκλήματος...
Σήμερα ...
- Κυρ 22 Μαρ 2026, 16:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλοί οι τίτλοι και όλα αυτά. Πεστε τα στους γονείς του παιδιού που δολοφονήθηκε, και βλέπει το "μπάζωμα" της Εγκληματικής Οργάνωσης που Δολοφήνησε το παιδί τους.
Η Δικαιοσύνη δεν είναι κάτι το αφηρημένο. Κερδίζει ο ΠΑΟΚ φέτος κάτι και απονέμεται δικαιοσύνη για μια δολοφονία. Όχι πρέπει να ...
Η Δικαιοσύνη δεν είναι κάτι το αφηρημένο. Κερδίζει ο ΠΑΟΚ φέτος κάτι και απονέμεται δικαιοσύνη για μια δολοφονία. Όχι πρέπει να ...
- Πέμ 29 Ιαν 2026, 12:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Επτά αετόπουλα έχασαν τη ζωή τους στο δρόμο για τη Ρουμανία και ένας ακόμα έπαθε ανακοπή ακούγοντας τα δυσάρεστα, με οκτώ «ασπρόμαυρους» να... λείπουν από δίπλα μας. Να λείπουν από την Τούμπα.
Εκεί όπου, την Κυριακή (1/2) στον αγώνα κόντρα στον Πανσερραϊκό θα γίνει το τελευταίο «αντίο» σε αυτά ...
- Σάβ 27 Σεπ 2025, 11:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Αν δεν έρθει σωρεία κακών αποτελεσμάτων νομίζω πως θα διατηρούν τον Κοντη όσο επιβιώνει ο Ρασβαν στην ομάδα μας με απώτερο στόχο και σκοπο το καλοκαίρι. Εκεί περιμένοντας το τέλος της συνεργασίας ΠΑΟΚ - Λουτσεσκου, ευκολα θα χαιρετήσουν τον Κοντη και θα τα δώσουν όλα για τον αγαπημένο μας Ρασβαν ...
- Κυρ 03 Μάιος 2026, 22:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Αν συμβεί το εξής θα μιλάμε για το πιο απίστευτο πρωτάθλημα όλων των εποχών:
4η αγωνιστική
ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ 1
ΑΕΚ-ΠΑΟ 2
5η αγωνιστική
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1
ΟΣΦΠ-ΠΑΟ 2
6η αγωνιστική
ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 2
ΑΕΚ-ΟΣΦΠ 2
2 νίκες ΠΑΟΚ, 2 νίκες ΟΣΦΠ και 3 ήττες ΑΕΚ
Τριπλή ισοβαθμία στους 67 και πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ.
4η αγωνιστική
ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ 1
ΑΕΚ-ΠΑΟ 2
5η αγωνιστική
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1
ΟΣΦΠ-ΠΑΟ 2
6η αγωνιστική
ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 2
ΑΕΚ-ΟΣΦΠ 2
2 νίκες ΠΑΟΚ, 2 νίκες ΟΣΦΠ και 3 ήττες ΑΕΚ
Τριπλή ισοβαθμία στους 67 και πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ.
- Κυρ 14 Σεπ 2025, 22:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 14/9-21:30,CosmotesportsHd
Με άκουσε για το 433, αλλά δε μου έκανε το χατίρι στον παίκτηnikos_algio έγραψε: Κυρ 14 Σεπ 2025, 22:13 Ας βάλουμε ένα 3ο χαφ (τον Μπιάνκο) μια φορά να κρατήσουμε το κέντρο όταν είμαστε μπροστά..
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 20:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-οσφπ Κυριακή 5/10/2025 Γήπ. Τούμπας, ώρα 20.30
Ο προπονητής που βαζει αυτόν τον Καμαρά βασικο σε ντέρμπι, παιζει για την ομαδα του;
Μιλάς για παίχτη που για κάποιο λόγο τον ψηφίσαν οι αμπαλοι οπαδοί για MVP πέρυσι επειδή έβαλε 8 γκολ. Τον γεγονός ότι το κέντρο μας όλη τη σεζόν ήταν ανύπαρκτο και ο Καμαρά ατσουμπαλος, ατεχνος, χωρίς ...
- Κυρ 30 Νοέμ 2025, 20:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 30/11, 19:00, Novasports Prime
Ωχ μωρε, δεν βαρεθηκατε πια?
Σας φταιει ο Σιδηροπουλος τωρα?
Εσεις δεν πανηγυριζατε οταν ο Ιβαν εστελνε με τις ευλογιες του τον Μακουλη στην ΕΠΟ?
Εσεις δεν πανηγυριζατε που κρατησε το καλοκαιρι τον Λουτσεσκου?
Εσεις δεν πανηγυριζατε που εφερε 2 ελευθερα μπακ 2 και 4 δανεικους εκ των οποίων τους ...
- Κυρ 30 Νοέμ 2025, 20:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Ωχ μωρε, δεν βαρεθηκατε πια?
Σας φταιει ο Σιδηροπουλος τωρα?
Εσεις δεν πανηγυριζατε οταν ο Ιβαν εστελνε με τις ευλογιες του τον Μακουλη στην ΕΠΟ?
Εσεις δεν πανηγυριζατε που κρατησε το καλοκαιρι τον Λουτσεσκου?
Εσεις δεν πανηγυριζατε που εφερε 2 ελευθερα μπακ 2 και 4 δανεικους εκ των οποίων τους ...
- Κυρ 30 Νοέμ 2025, 20:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ηταν οφσαιντ. Ολα αναποδα τα δινουν οι ποσταραδες.